Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

10 godina najboljeg iz prirode za detoksikaciju tijela

Nature’s Finest slovenska je marka koja ima reputaciju trendsettera u području dodataka prehrani i prehrambenih proizvoda. Mi smo slovenska ekološka tvrtka u svakom mogućem smislu. Naši proizvodi isključivo sadrže pažljivo odabrane vrhunske sastojke koje dobavljamo iz cijelog svijeta. U deset godina uspješno smo lansirali više od 200 proizvoda na tržište. Prisutni smo u više od 35 država diljem svijeta i ponosimo se činjenicom što se našim proizvodima koristi već više od milijun redovitih kupaca. 

Jeste li znali da detoksikacija uma može biti jednako korisna kao i detoksikacija tijela?  Na kraju krajeva, ipak su vaš um i tijelo povezani! Npr. kada imate psihički naporan dan, najvjerojatnije osjećate kako nastali stres utječe na vaše tijelo i obrnuto. Prehrana, spavanje i ostale svakodnevne navike utječu na naše duševno i fizičko zdravlje. Ako ste odlučili isprobati detoksikacijsku dijetu koja će vašem tijelu pružiti novi početak, onda podarite i svojem umu još malo ljubavi. 

Naše tijelo i um neprestano prerađuju hranu, piće, misli i emocije, zbog čega se u današnjem svijetu lako možete osjećati preopterećenima. Kada osjetite da biste trebali stati na loptu, možete si pomoći izdvajanjem malo vremena za odmor koje bi bilo posvećeno brizi o sebi i opuštanju. 

 

Neka proizvodi Nature’s Finest budu vaš svakodnevni izbor! 

S vremenom manje promjene mogu znatno utjecati na vaše zdravlje i kvalitetu života. Nemojte zaboraviti početi s malim koracima – dovoljan je aktivni učinak nekoliko njih odjedanput. Nakon što ih svladate, uvijek možete krenuti sa zahtjevnijim promjenama.

 

Jeste li čuli za digitalni detox? On naime, pruža mnoge prednosti. Čak i kratko vrijeme odvojenosti od digitalnih uređaja može djelovati vrlo osvježavajuće.

Počnite s nečim malim, poput ostavljanja uređaja kod kuće dok provodite vrijeme u prirodi, a možete probati i isključiti svoje digitalne uređaje na jedan cijeli dan.

Možete isprobati i neke druge aktivnosti bez digitalnih uređaja, kao što su: 

  • pohađanje tečaja joge u susjedstvu 
  • odlazak na šetnju u parku, pronalaženje mirnog kutka i isprobavanje tehnika meditacije  
  • provođenje jednog dana bez tehnologije – isključite televiziju, računalo, mobilni telefon i ostale elektroničke uređaje 
  • razgibavanje tijela raznolikim vježbama 
  • priprema kupke i ostavljanje mobilnog telefona u drugoj sobi dok ste usredotočeni na uživanje u toploj kupki. 

A možete isprobati i naizmjenično tuširanje koje neki alternativni liječnici preporučuju za poboljšanje cirkulacije i podizanje energije.

 

Naizmjenična terapija tehnika je koja se povremeno koristi kao pomoć pri oporavku i uključuje naizmjenično tuširanje vrućom i hladnom vodom.

Želite li isprobati ovu tehniku kod kuće? Najprije pustite što je topliju moguću vodu. Mora biti prilično vruća, no ne toliko da se opečete, stoga budite oprezni. Zatim pustite umjereno hladnu vodu otprilike jednu minutu pa onda opet toplu. Nakon dvije do tri minute pustite što je moguće hladniju vodu. Hladna će voda biti prilično neugodna. Ovaj ciklus ponovite dva do tri puta.

Pokušajte razbistriti svoj um.

Tijekom detoksikacije pokušajte se osloboditi događaja iz prošlosti koji vas i dalje uznemiruju. Počnite s osobnim ritualom, npr. s pisanjem pisma u kojemu ćete otkriti svoje osjećaje. Ili kupite super dnevnik u kojemu ćete redovito opisivati svoje emocije, kajanja i brige.

Pročistite svoje tijelo.

Bilo bi korisno da se na dan čišćenja usredotočite na svoju prehranu. Osigurajte dovoljnu hidraciju.

  • pobrinite se da popijete dovoljno vode
  • za hladnog vremena kušajte DETOX čaj od đumbira, kamilice i limunske trave
  • ako redovito pijete kavu, pokušajte je zamijeniti zelenim Matcha čajem tijekom detoksikacije .

 

Naša jetra igraju važnu ulogu u detoksikaciji tijela.

 

Funkcioniraju kao filteri, a sve filtere treba očistiti! Umarate li se bez razloga ili osjećate pad energije i koncentracije? Probava vam nije redovita i pretjerano se znojite?

Rezultati istraživanja pokazuju da čak svaki 3. Hrvat ima masna jetra.

Zašto? Ponajprije zbog loših prehrambenih navika i brzoga životnog ritma te konzumacije gaziranih i alkoholnih pića, pušenja i ostalih čimbenika… Jetra se znatno opterećuju i već nakon 27. godine života počinju slabije raditi…

Ako ste često pod stresom i konzumirate prerađenu hranu (a povremeno i alkohol), jetra su vam najvjerojatnije preopterećena i masna.

Detoksicirajte, obnovite i ojačajte svoja jetra! Neka Nature’s Finest proizvodi budu vaš svakodnevni izbor!

Koja 3 simptoma najčešće upućuju na nepravilan rad jetre? 

  • Primjetna nadutost, napet trbuh i gomilanje tekućine u tijelu mogući su pokazatelji pretjerano masnih jetara. 
  • Smetnje u radu mogu dovesti i do prevelike iscrpljenosti koja uzrokuje pad koncentracije i nedostatak sna. 
  • Jetra također sudjeluju u održavanju konstantne tjelesne temperature. Ako su jetra slaba (masna), narušava se ta ravnoteža, što dovodi do pretjeranog znojenja, a katkad i do vrućice. 
  • Osim svrbeži i pocrvenjele kože, vidljive su i tzv. paučinaste vene ispod epiderme. 

PAKET ZDRAVA JETRA

Paket sadrži napitke LIVER CLEANSE i DETOX te program detoksikacije s jelovnikom i uputama. Mješavina sadrži pažljivo odabrane biljke koje uređuju probavu, podižu raspoloženje, smanjuju opseg trbuha i jačaju imunitet. To je najbolja kombinacija za uklanjanje poteškoća s jetrima.

 

Kako i zašto djeluje?

 

LIVER CLEANSE formula sadrži 5 pažljivo odabranih supernamirnica 

  • Sikavica je biljka poznata po svojim detoksikacijskim učincima te je neizostavna u borbi protiv masnih jetara. Osim što štiti jetra, pročišćuje tijelo, pospješuje probavu i izvrsno je sredstvo protiv zatvora. 
  • Artičoke su izvrsne za sprečavanje masnih jetara. Imaju sposobnost čišćenja i detoksikacije jetara. Također ubrzavaju gubitak prekomjernih kilograma i osiguravaju urednu probavu. 
  • Kurkuma je začin jarko žute boje s izraženim mirisom i okusom koji postaje sve popularniji u kulinarstvu zbog svojih brojnih pozitivnih učinaka. Jedno od svojstava kurkume jest pomaganje u očuvanju zdravlja jetara. 
  • Đumbir je jedan od najstarijih začina koji se rabi u kulinarstvu i zdravstvu. Jača imunitet, sudjeluje u prirodnoj obrani tijela te povećava vitalnost i razinu energije. 
  • Cimet je poznat po svojoj opojnoj aromi, djeluje kao antioksidans, pospješuje probavu, pomaže održati zdravu razinu glukoze i lipida u krvi i povećava energičnost.

 

DETOX

  • Pšenična trava izvrstan je izvor vitamina i minerala. 
  • Ječmena trava izvrstan je izvor vitamina i minerala. Ima antioksidacijska svojstva i štiti stanice od oštećenja. 
  • Klorela jača vitalnost i podiže razinu energije. 
  • Spirulina je iznimno bogat izvor bjelančevina jer sadrži čak između 60 % i 70 % bjelančevina. 
  • Lukuma – voće koje je ukusna zamjena za šećer.

10 let najboljše iz narave za razstrupljanje telesa

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88