Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Prednosti mršavljenja s Kelpom

Kelp je oblik morskih algi koji se nalazi u plitkim vodama oceana i raste u obliku čvrstih kolonija, što bi se također moglo opisati kao “podvodna šuma”. Ako ste ikad išli na jutarnje trčanje uz plažu, možda ste ga primijetili na obali. Većini ljudi takav je prizor dovoljan da odvrati ideju o jedenju algi. U svakom slučaju, alga je prirodna superhrana bogata mineralima, aminokiselinama i vitaminima. Kelp je prije svega bogat prirodni izvor joda koji može pružiti odgovarajuću razinu spore stimulacije štitnjače i promovirati zdrav metabolizam.

Dobro funkcionirajući metabolizam presudan je za održavanje idealne tjelesne težine. Vaš metabolizam reguliran štitnjačom dio je vašeg tijela odgovoran za to kako trošite energiju i trošite kalorije; jod je katalizator koji pokreće metaboličke procese. Štitnjača apsorbira jod, koji se obično dobiva prehranom, a zatim oslobađa hormone koji kontroliraju metaboličku funkciju.

Kada prehrana i tjelesna aktivnost nisu učinkoviti u kontroli tjelesne težine, mogući je krivac spora štitnjača. Odgovarajuće razine joda obvezne su za idealnu funkciju štitnjače i optimalan metabolički protok. S druge strane, niska razina joda može dovesti do stanja poznatog kao hipotireoza.

 

Kelp osigurava ravnotežu u tijelu

Kelp također podržava poboljšanje nekoliko stanja, često povezanih s prekomjernom masnoćom. Bogat je izvor kalcija, a istraživanje objavljeno 2011. godine u lipanjskom izdanju Nutrition Reviews pokazalo je da povećani unos kalcija može promovirati “statistički značajan gubitak kilograma kod osoba s prekomjernom težinom i pretilih osoba”.

Dodatna tjelesna težina također je u tandemu, obično s kiselim pH vrijednostima u tijelu. Osim toga, kiselo tijelo pogodno je okruženje za bolesti i mučninu. Kelp sadrži spoj zvan alkalija koji pomaže uravnotežiti Ph ravnotežu.

Bogata antioksidansima, alga pomaže neutralizirati slobodne radikale; ova dodatna detoksikacija doista potiče da vam je cijelo tijelo u ravnoteži. Kohezivnost cijelog sustava presudna je za najbolji uspjeh u potrazi za gubitkom kilograma.

 

Kelp kao dio plana mršavljenja

Zdrava i uravnotežena prehrana zajedno s redovitim vježbanjem najbolji je prvi korak do gubitka kilograma i masnoće. Prehrana bogata organskim voćem, povrćem, sjemenkama i orašastim plodovima održava tijelo izuzetno jakim, ljekovitim hranjivim sastojcima bez negativnih nuspojava povezanih s prerađenom hranom. Tjelovježba je fantastičan način sagorijevanja pohranjene energije (masti) i daje poticaj umu i metabolizmu. Kao dio holističkog pristupa, ne samo za mršavljenje, već i za vaše cjelokupno zdravlje. U slučaju znakova povezanih sa usporenom funkcijom štitnjače kada su razine joda neadekvatne, alge mogu pružiti podražaje potrebne za početno pokretanje štitnjače i vraćanje u ispravnu brzinu.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94