Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Prirodni trikovi protiv bora, akni i nepravilnosti na koži

Lice je jedno od prvih stvari koju primijetimo na čovjeku, a izgled kože igra veliku ulogu u tome kakav dojam ostavljamo na druge, i što je najvažnije, na sebe. Zdrav izgled kože podiže nam samopouzdanje i čini nas zadovoljnijima sobom. Brigom o svojem zdravlju osjećamo se bolje u svojem tijelu, a to utječe na naš privatni i društveni život. 

U današnjem svijetu sve je više savjeta za njegu kože, kao i pružatelja usluga koji jamče savršene rezultate. Zbog toga je često teško snaći se u moru informacija i proizvoda.  Kako se onda pobrinuti za zdravlje i lijep izgled vlastite kože? 

Prvi je korak upoznati se s uzrocima kožnih nepravilnosti. 

  • Starenje
  • Nepravilna njega
  • Prehrana
  • Način života
  • Hormonske promjene
  • Genetika

Stanje kože ovisi o mnoštvu unutrašnjih i vanjskih čimbenika koje možete dovesti u ravnotežu na različite načine. U svoju svakodnevnu rutinu možete uključiti sljedeće zadatke radi preventivne zaštite od akni i ostalih nepravilnosti:

Primjerena njega i svakodnevna uporaba kreme za sunčanje za lice koja štiti kožu od UV zračenja. UV zračenje može oštetiti epidermu, ostaviti vidljive posljedice i dovesti do neujednačene pigmentacije zato što oštećenje stanica ubrzava starenje kože. 

Prehrana: Za mladolik izgled kože važne su hranjive tvari bogate antioksidansima zato što smanjuju štetne učinke slobodnih radikala na kožu. Također je bitno konzumirati hranu koja poboljšava rad srca, a samim time i prokrvljenost. Nužno je svakodnevno unijeti dovoljnu količinu vode radi hidracije stanica.

Kretanje: preporučeno je najmanje jedan sat dnevno. Tjelovježbom pospješujemo cirkulaciju krvi u tijelu i poboljšavamo prokrvljenost stanica. Tjelesna aktivnost također ublažava simptome stresa. Ako želite da vam koža i tijelo izgledaju zdravo, ne biste smjeli pušiti i konzumirati alkohol koji uzrokuje dehidraciju tijela i ostale neželjene učinke. 

Zdrav život i briga o pravilnoj njezi često nisu dovoljni jer tijelo određene tvari proizvodi sve sporije zbog čega ih nema dovoljno. U tom slučaju kožu možete zaštititi od nepravilnosti i s različitim dodatcima.

KOLAGEN 

Jedna od najvažnijih bjelančevina u sastavu kože je kolagen koji održava mladenački i lijep izgled kože, kose i noktiju. To je vezivno tkivo koje ponajprije povećava elastičnost i snagu. Najviše se nalazi u koži, kosi, noktima, hrskavici, kostima i mišićima. Njegovim se gubitkom povećava sklonost ozljedama i mogućnost pucanja kapilara te slabi prokrvljenost. Pojavljuju se vidljivi znakovi starenja, suha koža, tanke linije i bore. Oni s vremenom postaju sve uočljiviji, a tijekom godina također se gubi volumen i gustoća zbog čega rane sporije i lošije zacjeljuju. Budući da se starenjem usporava proizvodnja kolagena u tijelu, vrlo je važan dodatak prehrani ako želite održati mladenački izgled kože. 

 

Prirodan i učinkovit dodatak prehrani Kolagen SkinCare Nature’s Finest sadržava hidroliziran riblji kolagen u prahu Naticol® i pomaže usporiti starenje kože. 

Kolagen SkinCare bogat je bjelančevinama. Sadržava superhranu kojom ostvaruje optimalan učinak pri apsorpciji. Patentirana formula Naticol® najbolji je prirodni izvor kolagena tipa 1 koji dokazano povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Kožu održava mladolikom, a kosu i nokte čvrstima i sjajnima. Proizvod je 100 % prirodan i konzumira se kao napitak s okusom jagode. 

MSM

 

Za proizvodnju dovoljne količina kolagena važna je prisutnost sumpora. Sumpor je važan za proizvodnju bjelančevina i kao sastavni dio vezivnih tkiva, zglobne tekućine, kože i noktiju. Unosimo ga hranom, kao što je zelje, hren, repa, poriluk, luk, rotkvice itd.

Potrebnu količinu sumpora u tijelu možemo regulirati s pomoću dodatka prehrani MSM v prahu – metil sulfonil metan Nature’s finest. Proizvod je veganski zato što se MSM nalazi u biljkama. Koristi se u obliku praha koji možete dodati kozmetičkim proizvodima za njegu kože i napitcima.

 

KURKUMA

 

Kurkuma je poznata i kao indijski šafran ili žuti đumbir. Pikantan je začin i prirodno sredstvo za čišćenje i detoksikaciju tijela. Sadržava tvar kurkumin koja sprečava nakupljanje masnoće u jetrima i pomaže očuvati njihovo zdravlje. Kurkuma je snažan antioksidans koji pomaže očuvati i jačati imunitet. Bio kurkuma u prahu Nature’s finest najčešće se konzumira kao napitak ili dodatak prehrani. 

  • Čisti jetra 
  • Sadržava antioksidanse 
  • Poboljšava rad srca 
  • Pospješuje cirkulaciju 
  • Povećava otpornost

Budući da kurkuma poboljšava kvalitetu krvi, iznimno nam pomaže u borbi protiv prištića i sličnih nepravilnosti na koži. Kožu čini mekom, glatkom i elastičnom, što je posljedica čiste krvi. Vlaži kožu i blijedoj puti daje boju i sjaj. 

SKINFOOD 

Zbog ubrzanog ritma svakodnevice često ne posvećujemo dovoljno vremena njezi kože.  U takvim je trenutcima dobro imati Skin food supermix Nature’s finest koji osigurava zdrav i lijep izgled kože.   

Sadržava 6 supernamirnica: MSM, chia sjemenke, šipak, kozlinac i triphalu. Sastojci imaju velik udio antioksidansa koji štite kožu od slobodnih radikala i pomažu očuvati njezin mladenački izgled, glatkoću, gipkost, elastičnost i ponajviše zdravlje. Mješavina je u obliku prahu te se konzumira kao napitak. Skin food hrani i revitalizira kožu te uklanja nepravilnosti. 

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94