Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

10 godina najboljeg od prirode za vašu kuhinju

Nature’s Finest slovenska je robna marka koja postavlja trendove u području dodataka prehrani i hrane. Mi smo slovenska ekološka tvrtka u svakom smislu. Naši proizvodi isključivo sadrže pažljivo odabrane sastojke najviše kvalitete koje nabavljamo diljem svijeta. U razdoblju od deset godina uspješno smo lansirali više od 200 proizvoda na tržište. Prisutni smo u više od 35 zemalja diljem svijeta i ponosimo se činjenicom da se našim proizvodima koristi više od milijun stalnih kupaca.

Mi ne smatramo da konzumacija zdrave hrane mora obuhvaćati stroga ograničenja, održavanje niske tjelesne težine ili uskraćivanje omiljene hrane. Važno je konzumirati kvalitetne proizvode koji sadrže najčišće i najhranjivije prirodne namirnice s kojima ćete se osjećati bolje, energičnije, zdravije i općenito raspoloženije. Zdrava prehrana ključan je element vašeg zdravlja, zbog čega je važno kakvu hranu jedete.

Pripremili smo za vas popis najboljih proizvoda koji se moraju naći u svakoj zdravoj i raznovrsnoj kuhinji. Također ćete pronaći ukusne recepte s izvrsnim idejama kako ih iskoristiti.

 

Neka proizvodi Nature’s Finest budu vaš svakodnevni izbor!

MATCHA CHAI

Matcha Chai napitak je s okusom matche, začinjen cimetom i prirodno zaslađen rogačem i obogaćen rižinim mlijekom u prahu. Poboljšava koncentraciju i pamćenje, pomaže u podizanju energije te je zahvaljujući aktivnim tvarima matche, cimeta i đumbira odličan izvor antioksidansa. Pomaže zamijeniti kavu i pruža osjećaj veće energičnosti, što ga čini odličnim izborom za zdravo razbuđivanje i dobar početak dana. Svojim dobrim utjecajem na koncentraciju i pamćenje također pomaže povećati produktivnost na radnome mjestu ili u školi. Napitak se može piti topao ili rashlađen.

Ideja za recept: Zdravi keksi od matche

PAHULJICE I GRANOLA

Možete li odoljeti slasnoj i hrskavoj voćnoj granoli sa sjemenkama bundeve i brusnicama?  Kombinacija zobenih pahuljica, sušenog voća, sjemenki bundeve i kokosa, pečena s kokosovim uljem i sirupom od agave prema tradicionalnom receptu jednostavno je božanstvena… mmm. Granolu smo obogatili indijskim trputcem, što je čini odličnim izvorom vlakana.

Naravno, ujedno smo za sve ljubitelje čokolade pripremili nadasve slasnu, ali zdravu čokoladnu granolu. Kombinacija zobenih pahuljica, sirovoga kakaa u prahu, ekstra djevičanskog kokosova ulja, listića kokosa, komadića tamne čokolade sa 70-postotnim udjelom kakaa, chia sjemenki i badema u jednoj granoli. Granolu smo zasladili sirupom od agave i šećerom kokosove palme. Osjećate li već kako miriše?

Umiješajte granolu u jogurt ili mlijeko ili je jednostavno posipajte po svojem omiljenom smoothieju. Također se može konzumirati samostalno umjesto keksa.  Ukusan i zdrav početak dana.

HEALTHY CHOICE SNACKS

Ekološke mješavine Healthy choice snacks jednostavno su najbolje mješavine orašastih plodovasuhog voćakokosova čipsa ili sirove granole. Možeš birati između čak 8 različitih kombinacija. Odaberi svoju omiljenu grickalicu za posao, školu ili putovanje!

Super hranu možete jesti izravno iz ambalaže kao grickalicu ili dodati šačicu u svoj omiljeni napitak ili recept.

KURKUMA

Kurkuma je još poznata kao indijski šafran i žuti đumbir. Pikantni je začin i prirodno sredstvo za čišćenje i detoksikaciju organizma. Kurkuma sadrži tvar koja se naziva kurkumin i djeluje kao stimulans za jetru. Sprečava nakupljanje masti u jetri i pomaže u održavanju zdravlja jetreKurkuma je bogat antioksidans koji pomaže u održavanju imunosnog sustava, a može se koristiti i kao hrana za ljepotu.

 

 

SLANUTAK

Slanutak je izvrstan izvor proteina. Slanutak možete istresti na zelenu salatu, u umak od tjestenine ili pripremite jednostavan hummus: u blenderu pomiješajte jednu konzervu slanutka, češanj češnjaka, žličicu maslinova ulja, žličicu tahinija (sezamov maslac) i malo limunovog soka. Pripremljeni slanutak u čaši možete jesti kao samostalan obrok ili prilog.

Ideja za recept: Veganski curry sa slanutkom

GOOD NIGHT LATTE

Good night napitak je s okusom kakaa, sa smirujućim djelovanjem ašvagande i dodatkom mace, začinjen cimetom te dodatkom rižinog mlijeka u prahu. Ovaj napitak pomaže u očuvanju emocionalne ravnoteže i opće dobrobiti, pomaže tijelu u prilagodbi na stres te olakšava opuštanje prije spavanja čuvajući vitalnost. Možete ga piti prije spavanja za bolji san ili tijekom dana kada nam je potrebno opuštanje.

HIMALAJSKA SOL

Nature’s Finest  himalajska sol potpuno je prirodna, nerafinirana i ne sadržava aditive. Himalajska kristalna sol potječe iz himalajskog pramora od samog početka života.  U to vrijeme nije bilo onečišćenja te se stoga sol prirodno sušila na suncu. Slijedom toga, himalajska kristalna sol potpuno je čista i nezagađena. Rabite himalajsku sol kao alternativu običnoj morskoj soli. Dodajte je u kupke, maske za lice i pilinge.

Ideja za recept: Veganske zobene polpete s tikvicama

Prošli smo kroz puno promjena i još uvijek učimo svaki dan. Kroz sve ovo učinili smo mnoga poboljšanja i hvala vam što ste bili dio našeg dosadašnjeg putovanja. Slavimo ovo ogromno postignuće dijeleći s vama priče iz prošlosti i nudeći vam nevjerojatne ponude u budućnosti.
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94