Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Povrati i reklamacije

MOGUĆE JE VRAĆANJE PROIZVODA UNUTAR 14 DANA

Korisnik (kupac) ima pravo u roku od 14 dana od dana primitka naručenih proizvoda obavijestiti Prodavatelja, da odustaje od kupoprodajnog ugovora, a da ne mora navesti razlog za takvu odluku! Kupac mora vratiti proizvode prodavatelju o svom trošku.

 

VRAĆANJE KUPLJENIH PROIZVODA

 

Obavijest o povlačenju možete poslati pomoću obrasca za povrat novca ili nedvosmislene izjave, u kojoj se jasno navodi, da odustajete od ugovora, na [email protected]

Obrazac za povrat robe možete naći OVDJE (klikni).

 

Kupljeni proizvodi moraju se vratiti Prodavatelju na trošak kupca, najkasnije u roku od 14 dana od dana dostave obavijesti o odustajanju od kupoprodajnog ugovora.

Kupljeni proizvodi moraju se vratiti Prodavatelju neoštećeni, u originalnom pakiranju i u istoj količini, osim ako su proizvodi uništeni, oštećeni, izgubljeni ili se njihova količina smanjila bez krivnje korisnika (kupca).

Ukoliko je poštanski paket s kojim je korisnik (kupac) primio naručene proizvode fizički oštećen, primatelj ne bi trebao prihvatiti paket bez potvrde prijevoznika o oštećenju, jer je potrebno pokrenuti postupak reklamacije kod prijevoznika.

 

ADRESA ZA POVRAT PROIZVODA

Nutrisslim d.o.o – Poštanska ulica 25, 10410 Velika Gorica

Pri povratu proizvoda obavezno je priložiti ispunjen obrazac za povrat proizvoda, koji možete naći OVDJE (klikni). Za dogovor o reklamaciji pošaljite sliku kutije, naljepnicu na kutiji i sliku svih primljenih proizvoda.

 

Savjetujemo vam, da paket pošaljete preporučenom poštom s potvrdom pošiljke, kako bi bilo moguće riješiti vaš prigovor i u slučaju izgubljenog paketa, temeljem potvrde o dostavi putem broja za praćenje. Potvrdu o pošiljci i naziv prijevoznika treba nam poslati na [email protected].

 

Ponuditelj vraća kupcu cjelokupnu kupoprodajnu cijenu, koju je kupac platio u trenutku narudžbe ili se vraća kupoprodajna cijena za proizvode vraćene Prodavatelju.

 

Za vraćene proizvode, Prodavatelj vraća kupcu kupoprodajnu cijenu najkasnije u roku od 14 dana od primitka povrata paketa u Nutrisslim skladište. Povrat uplaćenog iznosa Prodavatelj vrši na osobni ili transakcijski račun korisnika (kupca), od kojeg je izvršeno plaćanje ili kojeg kupac navede na obrascu za povrat novca.

 

JESU LI POGREŠNI PROIZVODI U PAKETU?

Ako ste primili neispravne ili oštećene proizvode, pošaljite zahtjev na [email protected], gdje navedete detalje (Za dogovor o reklamaciji pošaljite sliku kutije, naljepnicu na kutiji i sliku svih primljenih proizvoda.) u roku od 14 dana od primitka paketa. Mi ćemo provjeriti, ispunjavate li uvjete za zamjenu novim proizvodima i dati upute u skladu s tim. Uključite broj svoje narudžbe u odgovarajući redak i navedite sve svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) u poruci kako bismo mogli lako pronaći vašu narudžbu i odmah obraditi vaš zahtjev.

 

NEDOSTAJUĆI PROIZVODI U PAKETU?

Svjesni smo, da je zaprimanje cjelokupne narudžbe važno za Vas, a važno je i za nas! Činimo apsolutno sve što je moguće, da vašu narudžbu pošaljemo na vrijeme i u dobrom stanju.

Molimo, kontaktirajte [email protected] u roku od 14 dana, kako bismo mogli dogovoriti dostavu proizvoda koji nedostaju. Uključite broj svoje narudžbe u odgovarajući redak i navedite sve svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) u poruci, kako bismo mogli lako pronaći vašu narudžbu i odmah obraditi vaš zahtjev.

 

POZITIVNO ĆE SE RJEŠITI SAMO ZAHTJEVI, KOJI SU U SKLADU SA SVIM NAVEDENIM UVJETIMA. 

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-75%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,23 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88