Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Povrati i reklamacije

MOGUĆE JE VRAĆANJE PROIZVODA UNUTAR 14 DANA

Korisnik (kupac) ima pravo u roku od 14 dana od dana primitka naručenih proizvoda obavijestiti Prodavatelja, da odustaje od kupoprodajnog ugovora, a da ne mora navesti razlog za takvu odluku! Kupac mora vratiti proizvode prodavatelju o svom trošku.

 

VRAĆANJE KUPLJENIH PROIZVODA

 

Obavijest o povlačenju možete poslati pomoću obrasca za povrat novca ili nedvosmislene izjave, u kojoj se jasno navodi, da odustajete od ugovora, na [email protected]

Obrazac za povrat robe možete naći OVDJE (klikni).

 

Kupljeni proizvodi moraju se vratiti Prodavatelju na trošak kupca, najkasnije u roku od 14 dana od dana dostave obavijesti o odustajanju od kupoprodajnog ugovora.

Kupljeni proizvodi moraju se vratiti Prodavatelju neoštećeni, u originalnom pakiranju i u istoj količini, osim ako su proizvodi uništeni, oštećeni, izgubljeni ili se njihova količina smanjila bez krivnje korisnika (kupca).

Ukoliko je poštanski paket s kojim je korisnik (kupac) primio naručene proizvode fizički oštećen, primatelj ne bi trebao prihvatiti paket bez potvrde prijevoznika o oštećenju, jer je potrebno pokrenuti postupak reklamacije kod prijevoznika.

 

ADRESA ZA POVRAT PROIZVODA

Nutrisslim d.o.o – Zastavnice 38 a, 10251 Hrvatski Leskovac

Pri povratu proizvoda obavezno je priložiti ispunjen obrazac za povrat proizvoda, koji možete naći OVDJE (klikni). Za dogovor o reklamaciji pošaljite sliku kutije, naljepnicu na kutiji i sliku svih primljenih proizvoda.

 

Savjetujemo vam, da paket pošaljete preporučenom poštom s potvrdom pošiljke, kako bi bilo moguće riješiti vaš prigovor i u slučaju izgubljenog paketa, temeljem potvrde o dostavi putem broja za praćenje. Potvrdu o pošiljci i naziv prijevoznika treba nam poslati na [email protected].

 

Ponuditelj vraća kupcu cjelokupnu kupoprodajnu cijenu, koju je kupac platio u trenutku narudžbe ili se vraća kupoprodajna cijena za proizvode vraćene Prodavatelju.

 

Za vraćene proizvode, Prodavatelj vraća kupcu kupoprodajnu cijenu najkasnije u roku od 14 dana od primitka povrata paketa u skladište. Povrat uplaćenog iznosa Prodavatelj vrši na osobni ili transakcijski račun korisnika (kupca), od kojeg je izvršeno plaćanje ili kojeg kupac navede na obrascu za povrat novca.

 

JESU LI POGREŠNI PROIZVODI U PAKETU?

Ako ste primili neispravne ili oštećene proizvode, pošaljite zahtjev na [email protected], gdje navedete detalje (Za dogovor o reklamaciji pošaljite sliku kutije, naljepnicu na kutiji i sliku svih primljenih proizvoda.) u roku od 14 dana od primitka paketa. Mi ćemo provjeriti, ispunjavate li uvjete za zamjenu novim proizvodima i dati upute u skladu s tim. Uključite broj svoje narudžbe u odgovarajući redak i navedite sve svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) u poruci kako bismo mogli lako pronaći vašu narudžbu i odmah obraditi vaš zahtjev.

 

NEDOSTAJUĆI PROIZVODI U PAKETU?

Svjesni smo, da je zaprimanje cjelokupne narudžbe važno za Vas, a važno je i za nas! Činimo apsolutno sve što je moguće, da vašu narudžbu pošaljemo na vrijeme i u dobrom stanju.

Molimo, kontaktirajte [email protected] u roku od 14 dana, kako bismo mogli dogovoriti dostavu proizvoda koji nedostaju. Uključite broj svoje narudžbe u odgovarajući redak i navedite sve svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) u poruci, kako bismo mogli lako pronaći vašu narudžbu i odmah obraditi vaš zahtjev.

 

POZITIVNO ĆE SE RJEŠITI SAMO ZAHTJEVI, KOJI SU U SKLADU SA SVIM NAVEDENIM UVJETIMA. 

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-80%
OK!Memory*

Poboljšajte koncentraciju i pamćenje

23,99  4,80 
-75%
Day Detox Tea*

Prirodna mješavina čaja s moćnim ljekovitim biljem - bijelim čajem, ekstraktom čička i artičoke

24,90  6,23 
-75%
Detox Immune*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja čisti tijelo i jača vaš imunološki sustav

29,80  7,45