Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Besplatna dostava iznad 49€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Besplatna dostava iznad 49€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Politika privatnosti

1. Općenito

Operater se obvezuje štititi povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine. Prikupljene osobne podatke Operater će koristiti isključivo za pružanje usluga koje nudi. Operater poštuje povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internet trgovine te će učiniti sve što je potrebno da ih zaštiti od bilo kakvih kršenja i zlouporabeOsobni podaci korisnika jedno su od područja kojima operater posvećuje iznimnu pažnju i pozornost jer je svjestan osjetljive prirode ovog područja.

2. Upotreba osobnih podataka

U svrhu pružanja usluga koje nudi, operater prikuplja, upravlja, obrađuje i pohranjuje sljedeće korisničke podatke:

 • ime prezime; 
 • adresu za dostavu; 
 • firmu ili ime pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba); 
 • porezni broj pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba); 
 • adresu elektronske pošte (korisničko ime); 
 • lozinku u šifriranom obliku; 
 • kontaktni telefonski broj; 
 • državu prebivališta; 
 • druge podatke, koje korisnik dobrovoljno unese u obrazce na internetnoj trgovini; 
 • druge podatke, koje korisnik dobrovoljno naknadno doda na svoj profil. 

Operater ne prikuplja i ne obrađuje vaše osobne podatke, osim kada to dopustite ili pristanete na to, odnosno prilikom naručivanja proizvoda ili usluga, kada se pretplatite na primanje e-časopisa, sudjelovanje u nagradnoj igri itd. ili kada postoji pravna osnova za prikupljanje osobnih podataka ili ako davatelj ima legitimni interes za obradu.

Operater nije odgovoran za ispravnost, cjelovitost i ažurnost podataka koje su unijeli korisnici.

Registracijom i / ili narudžbom na web stranici izričito se slažete da davatelj može dobiti osobne podatke (ime, adresa, adresa e-pošte i bilo koji drugi podaci dani davatelju radi ispunjenja ugovora – narudžbe dobrovoljno daje kupac) , osim za svrhe pregovaranja o ugovoru ili za ispunjavanje ugovora – narudžbe (kako je navedeno u članku 10. važećeg Zakona o zaštiti osobnih podataka), također može koristiti u svrhe izravnog marketinga kroz sve kanale oglašavanja koje koristi davatelj usluge (obavijest telefonom i SMS-om , tiskani mediji, neadresirana i adresirana izravna pošta, e-pošta itd.), te za potrebe izravne marketinške statistike i analize tržišta, marketinškog profiliranja i segmentacije. Na taj ćemo način osigurati da ste u svakom trenutku pravilno informirani o našim trenutnim ponudama, a istovremeno ćete biti informirani samo o ponudama proizvoda koje najbolje odgovaraju vašim željama.

 

Kao kupac, morate izričito dati svoj pristanak na provedbu izravnog marketinga putem e-pošte prilikom registracije i / ili narudžbe na web mjestu s naznakom „Slažem se da Nutrisslim d.o.o. koristiti unesene podatke za kontakt u svrhu informiranja o posebnim ponudama, novitetima i promotivnim kuponima ”. U suprotnom, kupac neće dobiti izravni marketing putem e-pošte, niti će biti propisno obaviješten o internet kampanjama davatelja usluge.

 

Dozvola za obradu osobnih podataka (dana putem interneta ili putem drugog prodajnog kanala) može se u bilo kojem trenutku besplatno opozvati e-poštom na [email protected], a možete dati i opoziv dozvole u svrhe izravnog marketinga ili za pojedinačne kanale oglašavanja (npr. za slanje ponuda putem SMS-a) ili za sve kanale oglašavanja.

Putem e-pošte možete napraviti opoziv pristanka na izravni marketing:

 • slanjem povratne e-pošte – kao odgovor na određenu e-poštu koju je davatelj primio svaki put kada se provodi izravni marketing i / ili; 
 • s klikom na poveznicu ‘Odjava’ na dnu promocijskih e-mail poruka. 

U skladu s tim bit ćete obaviješteni o mogućnosti opoziva pristanka za provođenje izravnog marketinga putem e-pošte.

Davatelj će poštovati vašu želju za opozivom i dosljedno tome dogovoriti otkazivanje pristanka u svrhu izravnog marketinga putem odgovarajućeg ili svih kanala oglašavanja u roku od 15 dana i o tome će vas obavijestiti pisanim putem ili na drugi dogovoreni način u sljedećih pet dana. To vam ne predstavlja nikakav trošak. Davatelj vam također garantira sva ostala prava u skladu s važećim zakonodavstvom, koje je definirano u nastavku.

Davatelj će, kao upravitelj, obrađivati ​​i štititi sve dobivene osobne podatke u skladu s relevantnim trenutno važećim zakonodavstvom:

 • Zakon o zaštiti osobnih podataka (Uradni list RS, št. 94/07) in 
 • Zakon o elektroničkoj komunikaciji (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14, 54/14 in 81/15), 

i u skladu s bilo kojim internim aktima donesenim na temelju odgovarajućeg zakonodavstva.

3. Kolačići i IP adrese

Na početku svake upotrebe internetne trgovine, operater dodjeljuje kolačić za identifikaciju, praćenje košarice i osiguravanje sljedivosti (tzv. “cookie”), koji se pohranjuje u memoriju poslužitelja samo za vrijeme posjeta internetnoj trgovini i briše se nakon jednog sata neaktivnosti. Operater na osobno računalo korisnika može pohraniti i neke trajne kolačiće, kao što su npr. korisnički identifikacijski broj u šifriranom obliku za identifikaciju pri sljedećem posjetu internetnoj trgovini ili ocjena artikla, uz pomoć kojeg korisnik zna koji su artikli već ocijenjeni, te neizravno Google Analytics kolačiće koji se koriste za analizu posjeta web stranici. Upravitelj može koristiti ove podatke u anoniminom, sažetom obliku u svrhu statističke analize. U svrhu osiguranja internetne sigurnosti, upravitelj također prikuplja IP adrese s kojih korisnici pristupaju internetnoj trgovini.

 

4. Izjava o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika

Sukladno propisima kojima se određuje zaštita osobnih podataka, upravitelj obrade podataka dužan je štititi osobne podatke korisnika svoje internetne trgovine. Operater ni u kojem slučaju neće pružiti osobne ili druge korisničke podatke, bez izričitog dopuštenja korisnika, trećoj strani tj. neće dopustiti trećoj strani da pregleda osobne ili druge podatke korisnika, osim ako državna tijela to ne zahtijevaju, ako je takva obveza propisana zakonom ili u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za postupke pred sudovima ili drugim državnim tijelima te za zaštitu i ostvarenje legitimnih interesa operatera.

 

Svi osobni i drugi podaci koje će korisnik pružiti prilikom prijave u internetnu trgovinu, kao i prilikom naručivanja i kupnje proizvoda, uključujući sadržaj narudžbi, bit će zaštićeni u skladu s propisima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka. Upravitelj neće koristiti ove podatke u bilo koju svrhu koja bi naštetila korisniku ili bilo kojoj drugoj uključenoj osobi. Upravitelj će korisničke podatke koristiti za postupak slanja i informiranja o naručenim proizvodima te za slanje promotivnih e-mailova i SMS poruka za internetnu trgovinu www.naturesfinest.hr. Svi korisnici mogu otkazati pretplatu na sve promotivne poruke. Upravitelj može koristiti podatke u anonimnom, sažetom obliku u svrhu statističke analize. Povjerljivost osobnih i ostalih korisničkih podataka neće se kršiti ni u kojem obliku.

 

Operater će osobne podatke korisnika čuvati u datoteci osobnih podataka samo onoliko dugo koliko je nužno potrebno za postizanje svrhe zbog koje se osobni podaci prikupljaju i čuvaju.

Operater će Službi dostave (Hrvatska pošta) povjeriti samo potrebne podatke za dostavu proizvoda kupljenih u internetskoj trgovini.

5. Provedba politike privatnosti

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, upravitelj obrade ima zaštitu osobnih podataka reguliranu Pravilnikom o zaštiti osobnih podataka.

Svi zaposlenici upravitelja, na puno ili nepuno radno vrijeme, koje imaju pristup osobnim i drugim korisničkim podacima svjesni su dužnosti zaštite osobnih i ostalih podataka te su dužni poštivati ​odredbe o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika internetske trgovine. Dužnost zaštite osobnih i drugih podataka vrijedi neograničeno, čak i nakon prekida odnosa s Upraviteljem.

Registrirani korisnici mogu prestati koristiti internetsku trgovinu u bilo kojem trenutku te mogu otkazati registraciju. To čine pismenim obavještavanjem Upravitelja o otkazivanju registracije. Prije podnošenja izjave o otkazivanju registracije, korisnik mora podmiriti sve nepodmirene obveze koje proizlaze iz kupnji izvršenih u internet trgovini. Upravitelj će štititi povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetne trgovine u okviru ove politike privatnosti čak i u slučaju otkazivanja registracije.

 

6. Pravo na informacije

Imate pravo na besplatne informacije o svojim osobnim podacima koje posjedujemo, kao i pravo na brisanje tih podataka. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s brisanjem, obradom ili upotrebom vaših podataka, kontaktirajte: [email protected] ili nam pošaljite zahtjev poštom.

Obavijesti o statusu narudžbe: zadržavamo pravo da vas na registrirani tel. broj obavijestimo SMS porukom kada vaša narudžba bude otpremljena i ako paket nije preuzet u roku 3 do 5 dana. Ako paket nije preuzet više od 5 dana, zadržavamo pravo nazvati navedeni telefonski broj kao podsjetnik za preuzimanje paketa.

Obavijesti: nakon prijave na obavijesti, vaše ime, tel. broj i vaša adresa e-pošte s vašim dopuštenjem koriste se u reklamne svrhe sve dok se ne odjavite s obavijesti. Prijavljujete se na primanje obavijesti samo ako je pored narudžbe označeno posebno polje koje vam omogućuje prijavu.

Ako na Facebooku ili u obrascu na prvoj stranici www.naturesfinest.hr unesete adresu e-pošte putem koje dobivate kupone za popuste za svoju narudžbu, vašu ćemo adresu e-pošte spremiti u svrhu informiranja o posebnim pogodnostima i akcijama internetne trgovine www.naturesfinest.hr. U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu iz baze podataka primatelja slanjem poruke na [email protected] ili klikom na vezu ‘Otkaži pretplatu’ na dnu promotivnih e-mail poruka.

Da biste otkazali pretplatu na povremene promotivne SMS poruke možete u bilo kojem trenutku na dobivenu SMS poruku poslati tekst NUTRISSLIM STOP na 031480333 i vaš telefonski broj će biti uklonjen iz baze primatelja poruka.

Pravo da od Nutrisslim d.o.o. kao upravitelja osobnim podacima u bilo kojem trenutku zatražim:

Dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:

 • svrhe obrade,
 • vrste osobnih podataka, korisnici ili kategorije korisnika kojima su osobni podaci bili ili će biti otkriveni, posebno korisnici u trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama,
 • predviđeno razdoblje čuvanja osobnih podataka ili, ako to nije moguće, kriterije korištene za određivanje tog razdoblja,
 • postojanje automatiziranog odlučivanja, uključujući profiliranje.
 • Razlozi za to, kao i značaj i namjeravane posljedice takve obrade za pojedinca.
 • Jedna (besplatna) kopija osobnih podataka u obliku koji sam odredim (ako se zahtjev podnosi elektroničkim sredstvima komunikacije, a ne zahtijevam drugačije, kopija se daje u elektroničkom obliku). Za dodatne primjerke koje zatražim operater može naplatiti razumnu naknadu, uzimajući u obzir troškove.
 • Ispravak netočnih osobnih podataka.
 • Ograničenje obrade kada:
 • Osporavam točnost osobnih podataka, tijekom razdoblja koje upravljaču omogućuje provjeru točnosti osobnih podataka,
 • je obrada ilegalna i protivim se brisanju osobnih podataka i umjesto toga zahtijevam ograničenja njihove upotrebe,
 • upravitelj obrade više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali oni su mi potrebni za provođenje, uvažavanje ili obranu pravnih zahtjeva.
 • Brisanje svih osobnih podataka (pravo na zaborav) ako su ispunjene pretpostavke članka 17. Opće uredbe o zaštiti podataka, a posebno u slučaju da opozovem svoj pristanak na obradu osobnih podataka.
 • Ispis osobnih podataka u strukturiranom, često korištenom i strojno čitljivom obliku, s pravom prosljeđivanja tih podataka drugom kontroloru, a da me pritom izvorni kontrolor ne sprečava.
 • Prestanak upotrebe osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga, uključujući profiliranje.
 • Da ne podliježem odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje, koja ima pravne učinka na mene ili drugačije značajno utječe na mene ako su ispunjeni preduvjeti utvrđeni u članku 22. Opće uredbe o zaštiti podataka.
 • Pravo podnošenja žalbe protiv upravitelja obrade Povjereniku za informacije ako smatram da obrada mojih osobnih podataka krši Opću uredbu o zaštiti podataka.

Postupak ostvarivanja prava

Svjestan sam da se svi gore navedeni zahtjevi u vezi s ostvarivanjem prava na osobne podatke mogu uputiti upravitelju u pisanom obliku, na adresu e-pošte [email protected].

Svjestan sam da upravitelj obrade može zatražiti dodatne podatke od mene u svrhu pouzdane identifikacije u slučaju ostvarivanja prava na osobne podatke i može odbiti postupati samo ako dokaže da me ne može pouzdano identificirati.

Svjestan sam da voditelj obrade mora odgovoriti na moj zahtjev za ostvarivanje mojih prava u vezi s gore navedenim osobnim podacima bez nepotrebnog odgađanja, a najkasnije u roku od mjesec dana od primitka zahtjeva.

 

7. Popusti, promotivni kodovi, kolo sreće

Popusti se ne zbrajaju! Ako su proizvodi na web stranici već sniženi ili je bilo koji popust na njih već određen, dodatni popusti se na njih ne odnose.

8. Dodatna pojašnjenja

Ako imate bilo kakvih pitanja, problema ili komentara u vezi s ovom politikom privatnosti, možete nas obavijestiti na sljedeću e-adresu: [email protected]

 

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-60%
Detox Anti-Age*

2-u-1 formula za detoksikaciju ljepote koja pomaže očistiti tijelo i spriječiti oksidativno oštećenje stanica

26,90  10,76