Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

10 godina najboljih prirodnih proizvoda za vašu fitness prehranu

Nature’s Finest slovenski je brend koji je poznat kao trendseter u području dodataka prehrani i zdrave hrane. Mi smo slovenska ekološka tvrtka iz svakog pogleda. Naši proizvodi sadrže samo pažljivo odabrane prvoklasne sastojke koje dobivamo širom svijeta. U deset godina na tržište smo uspješno lansirali više od 200 proizvoda. Prisutni smo u više od 35 zemalja svijeta i s ponosom možemo reći da naše proizvode koristi već više od milijun stalnih kupaca.

 

Ako redovito vježbate, uključujući trening s utezima i kondiciju, presudno je da ozbiljnu pozornost posvetite pravilnoj prehrani. I posljednje, ali ne i manje važno, hrana koju jedemo sadrži makro hranjive sastojke – proteine, ugljikohidrate i masti o kojima ovisi rast mišića, izdržljivost tijekom vježbanja, brzina regeneracije, postizanje željenih rezultata i u konačnici dobrobit. Vitamini, minerali, antioksidanti i vlakna koji se nalaze u zaista korisnoj hrani, hrane svaku stanicu u tijelu i pružaju najbolje gorivo za naše treninge.

Postoji nekoliko važnih razloga zašto bi pravilna prehrana uz vježbanje trebala postati jedna od glavnih stavki u planiranju sportskog života. Kakvi bi trebali biti obroci prije, za vrijeme i nakon vježbanja?

Neka Nature’s Finest proizvodi budu vaš svakodnevni izbor!

Pobrinite za ukusan obrok prije treninga

Cjelokupna izvedba treninga praktički ovisi o tome što jedemo prije vježbanja. Prije svega, važno je ne jesti previše jer neprobavljena hrana tijekom treninga može zapeti u želucu. Obrok prije treninga može se konzumirati u obliku napitka kada nemamo dovoljno vremena za pripremu cijelog obroka. Posebno je dobra lako probavljiva hrana za konzumaciju neposredno prije vježbanja.

Savjet: Napravite jednostavan i hranjiv smoothie od napitka od riže, vode, kakaa u prahu, 63% čokoladnog proteinskog shakea i sirupa od agave.

 

BIO ČOKOLADNI 63% PROTEINSKI SHAKE

 

MAKSIMALNA SNAGA U JEDNOSTAVNOJ BILJNOJ MJEŠAVINI PROTEINA

Organski proteinski shake na biljnoj bazi koji je zaista izvrsnog okusa! Kremasto i ukusno!

Shake na biljnoj bazi sa zavidnim udjelom proteina od 63%, dizajniran da zadovolji tjelesne potrebe za vježbanjem.

Mješavina pažljivo odabranih sastojaka osigurava najsavršeniju kombinaciju hranjivih sastojaka kao i izvrstan okus. Mješavina proteina sadrži savršen aminokiselinski profil zbog specifične mješavine proteina graška, proteina riže, praha chia sjemenki i kvinoje u prahu.

Mješavina kvalitetnih bjelančevina ugodnog okusa svilenkasto meke teksture koja se može otopiti u vašem omiljenom smoothiju ili bademovom mlijeku, a ima izvrstan okus i u vodi.

KAKAO U PRAHU


Kakao se među drevnim stanovnicima Južne Amerike smatrao hranom bogova.

 

Ekološki kakao u prahu svjež je i organski uzgojen iz najkvalitetnijih cjelovitih zrna kakaa. Sadrži magnezij i željezo koji pomažu pri smanjenju umora i iscrpljenosti, a cink štiti stanice od oksidativnog stresa i pomaže u održavanju zdrave kose, noktiju i kože.

Manganu, bakru i vitaminu C možemo se zahvaliti i na dobrom učinku na imunološki sustav.

Bogat je izvor antioksidansa čijim sadržajem nadmašuje čak i zeleni čaj.

RIŽIN NAPITAK

Organski uzgojeni biljni napitak od riže puno je zdravija i sve popularnija zamjena za kravlje mlijeko. Izvrstan je za ljude koji imaju problema s intolerancijom na laktozu i raznim alergijama. Često se događa da nekonzumiranje kravljeg mlijeka dovodi do nedostatka kalcija. Iz tog je razloga napitak od riže obogaćen kalcijem koji se brine za zdrave kosti i zube, normalnu funkciju mišića i živaca.

Priprema i čuvanje su izuzetno jednostavni. S 250 g možete pripremiti čak 2,5 L pića.

Možete ga staviti u jutarnje žitarice, zdrave smoothije, slastice, kavu i mnoga druga ukusna jela! Možete ga bez brige poslužiti i svojoj djeci.

Bio Rižin Napitak Kalcij

Uvijek svježe pripremljen napitak od riže sa organskim kakaom

6,09 
Nije na zalihi

Ne zaboravite na međuobrok tijekom treninga

Obrok tijekom treninga važan je samo za one čije je vrijeme treninga duže od 90 minuta i koji treniraju s velikim intenzitetom. Tijekom treninga trebali biste jesti hranu koja osigurava brzu opskrbu energijom i ne opterećuje probavu. Stoga je većina sportskih dodataka za tijekom vježbanja u obliku laganih zalogaja

 

ČOKOLADNA GRANOLA

Hrskava čokoladna senzacija!

Kombinacija zobenih pahuljica, svježeg kakaa u prahu, ekstra djevičanskog kokosovog ulja, kokosovih pahuljica, komadića tamne čokolade sa 70% kakaa, chia sjemenki i badema – sve u jednoj granoli, pečenoj prema tradicionalnom receptu … mmmm. Za slatkoću smo dodali agavin sirup i šećer kokosove palme.

Već osjećate kako dobro miriši?

Konzumiranje dovoljne količine tekućine je nužno

Trebali biste jesti dovoljno hrane i piti dovoljno tekućine prije i nakon treninga. To je posebno važno kako biste održali razinu glukoze u krvi iznad normalne. To će povećati vaše performanse i skratiti vrijeme regeneracije mišića. Važno je ostati hidratiziran.

VITAMINSKA VODA FOCUS

Vitamin Water FOCUS osvježavajući je napitak s okusom ananasa koji nadopunjuje dnevne potrebe za 10 vitamina i minerala koji pomažu normalnom metabolizmu energije, a magnezij, vitamin B6, B12 i kalcij također pomažu pri smanjenju umora.

ČAŠU OBIČNE VODE PRETVORITE U UKUSNO, OSVJEŽUJUĆE I ZDRAVO PIĆE!

 

Za sve koji žele utažiti žeđ i konzumirati važne vitamine i minerale za:

  • snažan imunološki sustav
  • više energije
  • bolju koncentraciju
  • potporu živčanom sustavu.

Bez dodanih šećera i konzervansa, samo prirodna aroma voća!

MAGNEZIJ

 

Magnezij je mineral koji je vrlo važan za funkcioniranje živaca i mišića, uključujući i srčani mišić.

Nedostatak magnezija može se očitovati kao neugodan umor, nedostatak energije, nekoherentnost i disfunkcija mišića, a često se očituje i kao česti grčevi u mišićima.

Prosječnoj odrasloj osobi dnevno je potrebno 300-400 mg magnezija za normalan rad mišića i živaca. Vrlo atletski aktivni pojedinci trebaju ga još više.

Nikako ne zaboravite na obrok nakon treninga

Jedan od najvažnijih obroka u prehrani bilo kojeg sportaša ili rekreativca sigurno je obrok nakon treninga. Tijelo se iscrpljuje tijekom vježbanja te mu nakon treninga trebaju odgovarajuće hranjive tvari. Preporučuje se obrok odmah nakon završetka treninga, kada mišići imaju najveću sposobnost regeneracije. Najbolje ga je konzumirati u tekućem obliku (proteinski napitci), jer se na taj način tvari brže apsorbiraju.

Napravite si ukusni puding od čokolade. Trebaju vam samo 3 sastojka: napitak od riže u prahu, voda i Bio Čokoladni 63% Proteinski Shake.

 

 

Imajte na umu da je odabir prave prehrane gotovo 80% cijelog uspjeha, zato obratite jednaku količinu pažnje na zdrave obroke koliko i na vježbanje.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88