Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

10 jednostavnih trikova za lijep i svjež izgled

U današnjem svijetu puno toga se događa preko interneta i putem društvenih mreža. Svatko od nas može potvrditi da želi izgledati što ljepše, gotovo “savršeno” za sliku koju ćemo objaviti kasnije.

Ljepota je zasigurno nešto što svaka osoba percipira na svoj način. Međutim, važno je da smo svjesni da nam za besprijekoran izgled nisu potrebni skupi dodaci i usluge, u tekstu koji slijedi predstavljamo jednostavne i prirodne trikove za svjež i lijep izgled te opću dobrobit.

#1 Ljepota iznutra prema van

Naš izgled može odražavati naše zdravlje stoga je važno ne samo ono što stavljamo na sebe i svoju kožu, već i ono što unosimo u svoje tijelo. Loša i nezdrava brza hrana puna šećera može se brzo odraziti na našoj koži u obliku prištića. Zato je važno jesti zdravo, odabirati raznoliku i uravnoteženu prirodnu hranu. Izbjegavajmo šećer, pretjerani unos soli u naše tijelo i prženu hranu. Važno je u prehranu uvrstiti puno kvalitetnih masnoća jer su masnoće gradivni elementi naših stanica i utjecati će na izgled naše kože. Masti vlaže našu kožu i sprječavaju prerano starenje. Također djeluju kao antioksidans koji štiti kožu od preranog starenja i sunčevih zraka. Zdrave masnoće nalaze se u masnoj ribi poput lososa.

#2 Dovoljna količina vode

Veliki udio našeg tijela čini voda. Hidratacija je važan korak u njezi kože. Dovoljna količina vode pomoći će hidratizirati kožu iznutra što će pomoći da koža bude čvršća, a posljedično će na našem licu biti manje bora. Ako je naše tijelo dehidrirano, koža također može imati “zgužvani” izgled, biti manje zategnuta, manje blistava i izgubiti elastičnost. Preporuča se piti najmanje 2 litre vode dnevno i, ako je moguće, izbjegavati slatka pića.

#3 Zaštita od UV zraka

UV zrake nisu štetne samo za okoliš već i za našu kožu. Kad UV zrake dotaknu našu kožu, neke se odbiju, a neke prodiru kroz kožu. U našoj koži UV zrake mogu uzrokovati razne ozljede, dovesti do raka kože ili ubrzati njezino starenje. Zato je važno koristiti kremu za sunčanje svaki dan jer UV zrake prolaze i kroz oblake. To će zaštititi kožu od preranog starenja i stvaranja bora. Na taj način dugo ćemo zadržati lijep i mladolik izgled.

#4 Hidratacija kože

Kožu je također poželjno hidratizirati izvana. Prije kupnje hidratantne kreme važno je znati kakav tip kože imamo jer nije svaka krema prikladna za svaku kožu. Odabirom neofgovarajuće kreme možemo si samo naštetiti. Redovita uporaba hidratantnih krema dati će koži svjež izgled.

Best Seller
-50%

Kolagen SkinCare 1+1 GRATIS

dodatak prehrani

PREMIUM KOLAGEN ZA SJAJNU KOŽU BEZ BORA S DOKAZANIM DJELOVANJEM!
  • Patentirani oblik ribljeg kolagena Naticol®
  • S dodanom superhranom i vitaminom C za najbolje rezultate!
  • Hidrolizirani peptidi za optimalnu apsorpciju¹
  • Dokazano smanjuje pojavu bora¹
  • Poboljšava elastičnost kože i homogenost puti¹
  • S prirodnom aromom jagode za odličan okus
240g | za 24 dana
Redovna cijena: 57,80 
28,90 
i uštedite 28,90 
#5 Masaža lica

Redovita masaža lica može spriječiti stvaranje bora uzrokovanih slobodnim radikalima ili suncem. Masaža lica može se napraviti jednostavnim trljanjem i umasiravanjem kreme ili ulja koje se nanese na lice. Masaža će utjecati na cirkulaciju, opustiti će kožu te će ona izgledati glađe i blistavije.

 

#6 Čišćenje kože

Čišćenje kože može utjecati na izgled naše kože. Na kraju svakog dana važno je očistiti ostatke šminke s kože i ne odlaziti u krevet sa šminkom. Neuklonjena šminka začepiti će pore na koži te mogu nastati prištići i miteseri. Važno je dobro isprati sredstvo za čišćenje s kože jer ono može iziritirati kožu i uništiti njezinu zaštitnu barijeru. Kao rezultat, možemo imati suhu, crvenu i osjetljivu kožu. Nepravilna upotreba sredstava za čišćenje može dovesti do akni.

Piling također može pomoći pri čišćenju kože, uklanjajući mrtve stanice s površine i tako sprječavajući začepljenje pora. Jednostavan piling može se napraviti od MSM-a i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Stavite ½ žličica MSM praha u ulje i nježno umasirajte u lice. Nakon 3 minute lice isperite toplom vodom.

#7 Kolagen tipa 1 – važno vezivo u koži

Kolagen je važan gradivni element kože, mišića, zglobne hrskavice i svih vezivnih tkiva. Naše ga tijelo proizvodi svaki dan, ali njegova proizvodnja počinje opadati nakon 25. godine. Ovime koža počinje gubiti na elastičnosti. To može dovesti do prvih znakova starenja i bora. Kolagen je vrlo važan protein koji se brine za mladolik i lijep izgled kože, noktiju i kose. Korisno je da ga s godinama počnemo uzimati kao dodatak prehrani.

 

Proizvod Kolagen Skin Care sadrži patentiranu formulu Naticol® s najboljim prirodnim izvorom kolagena tipa 1. Dokazano je da osvježavajući napitak s okusom jagode povećava elastičnost kože, smanjuje pojavu bora i pomaže čvrstim i sjajnim noktima i kosi.

#8 Dobar i kvalitetan san

Tijekom spavanja naše se tijelo obnavlja, a isto tako i koža. Stanice kože trebale bi se dvostruko brže regenerirati tijekom spavanja. San pomlađuje, jača i vraća vitalnost te je zato važno spavati barem 7-8 sati kako biste se ujutro osjećali odmorno i vitalno. Nedostatak sna smanjuje mogućnost obnavljanja stanica, a mogu se pojaviti bore i druge nepravilnosti na koži.

Za dobar san važno je i ono što radimo tijekom dana i kako se nosimo sa stresom. Razne tehnike opuštanja poput meditacije, dubokog disanja i budnosti mogu nam pomoći.

#9 Hrana bogata antioksidansima

Hrana bogata antioksidansima presudna je za sprečavanje preranog starenja. Antioksidandi štite naše stanice od oksidacije i starenja. Hrana koja sadrži mnogo antioksidansa je bobičasto voće, povrće, zeleno lisnato povrće, rajčica i riba.

 

Savjetujemo vam da koristite proizvod Vitamin C. Vitamin C potreban je za funkcioniranje svih stanica u našem tijelu. Također, pomaže u izgradnji kolagena i normalnom funkcioniranju kostiju, desni i kože. Važan je za apsorpciju željeza i normalno funkcioniranje živčanog sustava. Pridonosi jačanju imunološkog sustava. Za optimalne rezultate može se piti sam ili zajedno s kolagenom.

#10 Hair Vitamis za zdravu i snažnu kosu

Kosa pokazuje koliko se dobro brinemo o njoj. Može biti sjajna i glatka ili suha i ispucana. Tijekom godina ne možemo izbjeći gubitak i stanjivanje kose zbog različitih čimbenika kao što su dob, genetika, hormoni i godišnja doba. Možemo si pomoći pravilnom njegom, prehranom i unosom vitamina i minerala koji pomažu rastu kose.

 

Zdravu, lijepu i sjajnu kosu treba njegovati i iznutra. Proizvod Hair Vitamins koji u svom sastavu sadrži biotin može vam pomoći. Biotin je vitamin skupine B-kompleksa i pomaže pri rastu kose. Proizvod također sadrži kolagen koji utječe na kožu, nokte i kosu te vitamin C koji pomaže u izgradnji kolagena.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88