Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

7 vježbi koje će ojačati vaše tijelo

Tražite učinkovite načine za preoblikovanje ili jačanje tijela?

Predstavljamo vam vježbe koje će vam pomoći da postignete svoj cilj. Ove su jednostavne, ali učinkovite vježbe u jačanju tijela i sagorijevanju kalorija. Pri vježbanju su, naravno, također bitni prehrana i dovoljno sna.

  1. Vježba s vijačom

Sjećate se kad ste zadnji put skakali s vijačom? Možda je zadnji put to bilo u vašem djetinjstvu. Skakanje s vijačom jeftina je, lagana i učinkovita vježba koja se može izvoditi gotovo bilo gdje. Ovaj će trening sagorjeti više kalorija u minuti nego bilo koji drugi trening. Tko je rekao da je skakanje s vijačom samo za djecu?

  1. Čučnjevi

Čučnjevi su vježba za cijelo tijelo gdje istodobno radi nekoliko mišića. Ova vježba pomaže u jačanju i oblikovanju tijela, kao i sagorijevanju kalorija. Možete pokušati kombinirati čučanj i skokove kako biste sagorjeli još više kalorija i podigli puls. Međutim, možete i ostati u položaju čučnja i održavati napetost mišića s utezima u rukama. Redoviti čučnjevi jedan su od najboljih načina za jačanje tijela, uz povećanje tjelesne kondicije.

  1. Sklekovi

Nažalost, puno ljudi ne izvodi ovu vježbu jer je malo zahtjevnija, ali čini čuda na našem tijelu. Sklekovi prije svega jačaju gornji dio tijela i poboljšavaju naše držanje tijela. Tijekom izvođenja ove vježbe morate paziti da je pravilno izvodite – uspravnih leđa.

  1. Iskorak

Za jačanje mišića u nogama pokušajte iskorak. Vježba sa iskorakom daje nevjerojatne rezultate jer oblikuje svaku nogu pojedinačno i tako pomaže u oblikovanju tijela. Predlažemo da radite 3 serije po 10 koraka dnevno. Prestanite se opravdavati da nemate vremena – započnite već danas!

  1. Plivanje

Dobre vijesti za sve ljubitelje plivanja i za one koji pokušavaju preoblikovati svoje tijelo. Plivanje je vrlo učinkovita vježba koja će vam donijeti nevjerojatne rezultate. Plivanje pomaže ojačati cijelo tijelo i razne mišićne skupine. Plivanje je vrlo dobro za zdravlje jer pomaže u snižavanju krvnog tlaka, jača rad srca i poboljšava kondiciju. Izvrsna je vježba za cijelu obitelj jer se mogu zajedno zabaviti.

  1. Trčanje

Donosi nam puno koristi. Od ublažavanja stresa, poboljšanja zdravlja srca, smanjenja rizika od depresije do gubitka suvišnih kilograma. Trčanje može transformirati vaše tijelo više od bilo koje vježbe. Čini vaše noge snažnima, zategnutima te ih čini tanjima. Osjećat ćete se sjajno ako započnete prakticirati jutarnje trčanje , jer ono utječe na pozitivno raspoloženju tijekom cijelog dana. Trčanje nije učinkovito samo u sagorijevanju kalorija, već i poboljšava vaše cjelokupno zdravlje.

  1. Biciklizam

Još jedan sjajan način vježbanja, znojenja i izuzetnog jačanja nogu. Vožnja bicikla je prekrasna vježba u kojoj možete sami odrediti svoj intenzitet. Jača noge, ruke i leđa i učinkovito sagorijeva kalorije. To je jedan od lakših načina vježbanja, jer ga možete koristiti i kao sredstvo za posao. Na taj način možete ojačati tijelo, uštedjeti novac i učiniti puno za svoje zdravlje.

Dakle, ovo je popis najučinkovitijih vježbi koje će vam zasigurno pomoći u preoblikovanju tijela. Ne zaboravite, da samo redovito vježbanje vodi do vrhunskih rezultata.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88