Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Ana Meke – osobna trenerica NCSF

TKO SAM JA?

 

Najprije da vam se ukratko predstavim. Ja sam Ana, osobna trenerica s međunarodnom NCSF licencom. Trenerica sam više od 7 godina, a treniram više od 15. Volim aktivnosti na otvorenom i dizanje utega u teretanama. Volim planine i duga pješačenja s fotogeničnim pogledima. U duši sam veliki gurman, ali u praksi volim pripremati zdrava jela. S užitkom osnovnu hranu transformiram u nešto više. Bombonjere kod mene neće proći, ali lako me se može podmititi kvalitetnom i dobrom kavom.

Koja je moja priča?

Kao dijete sam voljela sport u njegovom prirodnom obliku. Uživala sam u penjanju po drveću i trčanju po parku. Međutim, kad sam stigla u osnovnu školu nisam baš bila najveći ljubitelj tjelesnog i sporta. Pa rezultatima sam uvijek bila negdje u sredini, prije među lošijima, nego među boljima. U sedmom razredu ponovno sam počela osjećati potrebu za sportom i upisala sam se u klub u kojem sam trenirala taekwondo. Ustrajala sam u ovom sportu oko 8 godina te sam dobila i crni pojas. U početku sam se natjecala, ali onda je došlo razdoblje puberteta i dobila sam podosta kilograma. Zbog toga sam ušla u višu kategoriju i nisam se više htjela natjecati. Od treniranja sam odustala i zbog nedostatka vremena. Kilogrami nisu nastajali, a moje loše raspoloženje je postajalo konstanta. Budući da sam se osjećala krajnje nesigurno u svojoj koži, upisala sam se u teretanu. Prvi puta u teretani. Sve sprave izgledaju slično i kad se napokon odlučim za jednu, okupira ju mišićavi čovjek koji izvede 5 agresivnih ponavljanja, a zatim se pogleda u ogledalo. Zvuči poznato? Svaki prvi posjet teretani je nelagodan. Budući da zdrava prehrana ide ruku pod ruku s kondicijom i fitnesom, odlučila sam SMRŠAVITI. Ako puno trenirate i jedete manje, trebalo bi biti lako smršaviti, zar ne? Nažalost, to nije tako lako.

Isprobala sam razne dijete. Počelo je s onim dobrim starim klasicima na koje naiđete kada u tražilicu upišete “Kako brzo izgubiti 10 kg?”. Isprintate jelovnik s 500 kcal, a zatim tost umočite u kavu i popijete 2 l laganog voćnog jogurta. Navečer ste vrlo gladni, pojedete malo keksa… ali nemojte paničariti, jer sutra je novi dan… ako ne u ponedjeljak, sljedeći mjesec, ili još bolje, nakon nove godine. Onda sam isprobala dijetu gdje se svaki dan jede samo jedna vrsta hrane (ugljikohidrati, povrće..), naravno u kombinaciji s tim da NE JEDEM NAKON 18h. Zatim sam probala 7-dnevni detox i još mnogo drugih besmislenih stvari.

 

Mučeći se dijetom i trenirajući u teretani, razvila sam svojevrsni odnos ljubavi i mržnje prema zdravom načinu života. Imala sam raznih pitanja, pa sam počela tražiti odgovore. Uključila sam se u neku nagradnu igru ​​u kojoj ste objavljivanjem blogova opisivali svoje zdrave životne navike. To mi je ušlo pod kožu. Rezultati napornog rada napokon su se počeli primjećivati.

Na mome tijelu bile su vidljive promjene. Tada sam odlučila dobiti licencu i postati trenerica. Misli su mi bile usmjerene na fitness stil života. Mislila sam da se hranim zdravo jer mi tijelo izgleda zdravo. Međutim, budući da mi je nedostajalo makronutrijenata, brzo sam izgubila menstruaciju. Još uvijek sam imala dosta problema sa samopouzdanjem, koje rješavam i danas. Odlučila sam svoje zdravlje staviti na prvo mjesto i opet sam dobila nekoliko kilograma. Tako sam se opet počela boriti sam sa sobom, tražeći savršenu prehranu koja bi mi odgovarala. Keto, post i drugi pokušaji opet su se pokazali neuspješnima. Sve sam se više približavala spoznaji da svaka osoba treba individualni pristup.

Pregledala sam bilješke o rezultatima, otkrila koji mi režim odgovara, uskladila obroke u kojima sam uživala i pronašla dobitnu kombinaciju prehrane koju bih mogla prakticirati cijeli život.

Jedem li makovnjaču? Da! Sigurno je prilagođena da bude zdrava? NE. Ako si priuštim komadić makovnjače dva puta godišnje, neka bude ona prava!

Što je s pizzom? Uf, to mi se najviše sviđa. Bez masnih sireva, hrpe kvasca i drugih stvari.

Eto, sada ste me “nakratko” upoznali. U nastavku možete pročitati zašto sam se odlučila javno ispostaviti i predstaviti vam zdrav životni stil.

 

Koja je moja misija?

Moja misija nije učiniti da svi izgledaju savršeno niti učiniti da sve djevojke imaju istu veličinu stražnjice, već učiniti ljude zdravima i zadovoljnima sa sobom. Uvijek imajte na umu da isklesano tijelo nije nužno zdravo tijelo, a tijelo s oblinama nije nužno nezdravo.

 

Voljela bi ljudima približiti način razmišljanja u kojem je zdravlje na prvom mjestu. Kroz iskustvo i rad na sebi naučila sam da je svaki pojedinac individualno biće kojem je potrebna pažnja i individualni pristup.

 

Željela bih vam pokazati da zdrava prehrana može biti vrlo ukusna, da ne morate jesti stvari koje vam se ne sviđaju i da se tu i tamo možete prepustiti nekom grijehu bez grižnje savjesti.

 

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94