Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Antistresne biljke

Egzotična ajurvedska biljka Ashwagandha ima izvanredna svojstva u ublažavanju stresa u usporedbi s moćnim lijekovima koji se koriste za liječenje depresije i anksioznosti.

Ashwagandha ima snažna antioksidativna svojstva koja traže i uništavaju slobodne radikale, koji su uzrok preranog starenja tijela i mnogih bolesti. Istraživanja čak pokazuju da ashwagandha može spriječiti rast stanica raka.

Pruža zaštitu živčanom sustavu

Stres, toksini, nepravilna prehrana itd. Štetno djeluju na naš živčani sustav. Znanstvene studije pokazale su da ašvaganda ne ublažava znakove stresa, već i štiti moždane stanice od štetnih učinaka današnjeg modernog života. U slučajevima ljudi s anksioznošću i depresijom, pokazalo se da je ashwagandha jednako učinkovita kao i neki sedativi i antidepresivi.

Djeluje antistresno

Ayurvedski liječnici propisuju ashwagandhu za jačanje iscrpljenog živčanog sustava, koji pokazuje znakove emocionalne nestabilnosti, uznemirenosti i stresa. Članak o eksperimentalnoj studiji koju je vodio indijski liječnik S.K. objavljen je u izdanju časopisa Phytomedicine u prosincu 2000. godine. Bhattacharya. Kaže da je otkrio da korijen ashwagandhe popravlja štetu uzrokovanu stresom i s vremenom smanjuje osjećaj stresa. Ashwagandha je vjerojatno lider među biljem koje može pomoći pojedincima u današnjem stresnom modernom okruženju.

Povećava seksualnu želju

U Indiji se ashwagandha također koristi za povećanje seksualne potencije i proizvodnje sperme. Ime Ashwagandha znači “miris konja”, vjerojatno zato što korijen ove super hrane miriše na konjsku mokraću ili zato što je poznato da pomaže konjima u njihovoj spolnoj izdržljivosti. Studija indijskog travara P. Paranjpea, objavljena u njegovoj knjizi “Indijske ljekovite biljke”, pokazala je da pomlađujuća svojstva ashwagandhe utječu na reproduktivne organe i pomažu poboljšati kvalitetu i količinu sperme i spolne performanse. Također tvrdi da konzumacija ulja Ashwagandha može pomoći kod impotencije.

Pomaže u izgradnji mišića

Ashwagandha se u Ayurvedi smatra biljkom za pomlađivanje i oblikovanje. Propisuje se djeci s niskom tjelesnom težinom, slabim ljudima i onima koji se oporavljaju. 2000. članak u časopisu Alternative Medicine Review pokazao je učinak ubrzavanja rasta i pomlađivanja kada je skupina zdrave djece 60 dana jela ašvagandu u prahu s mlijekom. Kontrolna skupina primala je placebo s mlijekom. Na kraju eksperimenta primijećeno je da skupina ashwagandhe dobiva na težini i povećava razinu rasta stanica. Zbog svojih anaboličkih svojstava korisno je za sportaše, za povećanje mišićne mase, oblikovanje mišića i povećanje izdržljivosti.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94