Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Blagodati kokosovog ulja

Kokosovo ulje jedna je od onih namirnica koje se mogu nazvati superhranom. Jedinstvena kombinacija masnih kiselina, koju kokosovo ulje sadrži, pozitivno utječe na naše zdravlje, uključujući topljenje masnih naslaga, poboljšanje funkcije mozga …

 

Ljekovita svojstva kokosovog ulja

istraživanja pokazuju da konzumacija kokosovog ulja može pomoći našem tijelu da razvije otpornost na viruse, gljivične infekcije i bakterije koje su uzročnici mnogih bolesti. Uz to, ovo ulje pozitivno utječe na rad štitnjače (hormonska ravnoteža) i razinu šećera u krvi. Dodatno, pravilno funkcioniranje štitnjače dobro utječe na metabolizam, povećava razinu energije i izdržljivost, ubrzava probavu i pomaže u apsorpciji masti.

 

 

Kokosovo ulje i kolesterol

Kokosovo ulje dobar je izvor zasićene masne kiseline zvane laurinska kiselina, koja jača imunološki sustav, povećava HDL kolesterol i snižava LDL kolesterol u krvi. Obnavlja djelovanje štitnjače, što pomaže u snižavanju razine “lošeg” kolesterola u krvi.

 

Kokosovo ulje i topljenje masnih naslaga

Kokosovo ulje sadrži srednjelančane trigliceride – masne kiseline (MTC), koje nas štite od razvoja kardiovaskularnih bolesti i učinkovito pomažu u topljenju masti. Godine 2009 provedeno je istraživanje u kojem su žene svakodnevno konzumirale oko 2 žličice kokosovog ulja tijekom 12 tjedana. Rezultati su pokazali da se nisu udebljali, već su čak smanjili količinu masti oko trbuha. Masnoća ako trbuha je izuzetno “tvrdokorna”  i teško je se riješiti, a često je uzrok srčanih problema.

Kokosovim uljem protiv starenja

Ako se pitate kako smanjiti i pokriti znakove starosti na koži, kokosovo ulje je pravi odgovor jer “maskira” prerane znakove starenja. Unatoč činjenici da je starenje prirodan i neizbježan proces, važno je znati da se starenje kože može usporiti i bez plastične kirurgije. Toksini u našem tijelu stvaraju slobodne radikale, koji su jedan od glavnih uzroka suhe, naborane i ostarjele kože. Kokosovo ulje štiti našu kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala i tako usporava proces starenja.

Kokosovo ulje preporučuje se odrasloj, ali i osjetljivoj dječjoj koži. Djeluje kao hidratantna krema za sve tipove kože i kose. Zbog visokog sadržaja antioksidansa, također štiti kožu od vanjskih utjecaja. Zbog smanjene apsorpcije toksina i pesticida kroz kožu, organsko kokosovo ulje je najbolji izbor.

Kokosovo ulje Bio ekstra djevičansko

Pridonosi održavanju zdrave razine kolesterola

8,40 
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94