Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Domaća priprema kozmetike uz upotrebu neem namirnica

Neem je jedno od indijskih ayurvedskih biljaka. U Indiji je biljka poznata kao čudotvorni lijek za sve bolesti. Proizvodi od neema koriste se tisućama godina u ljekovite svrhe i za održavanje zdrave i lijepe kože. Vrlo je učinkovit za sve koji imaju kožne probleme poput svrbeža, osipa, alergija, upala itd.

Neem je poznat po svim svojim antibakterijskim, protugljivičnim, protuupalnim i antiseptičkim svojstvima. Vrlo je učinkovit za masnu kožu sklonu aknama. Mnoga kozmetika za lice za masnu kožu sklonu aknama sadrži nim kao glavni sastojak.

Maska za lice – koža sklona aknama

Pomiješajte 2 žličice superhrane neem u prahu s 2 žličice ružine vode i 1 žličicom limunovog soka. Sve dobro promiješajte da dobijete glatku smjesu. Nanesite masku na cijelo lice i isperite hladnom vodom nakon 15 minuta. Redovitom upotrebom takve maske za lice sigurno ćete se riješiti kože sklone aknama.

Maska za čistu i glatku kožu

Pomiješajte 2 žličice neem u prahu s 1 žličicom slanuta od brašna i žličicom jogurta i promiješajte da dobijete glatku smjesu. Nanesite masku na cijelo lice i isperite hladnom vodom nakon 20 minuta ili. kad je maska ​​na licu potpuno suha. Ovu masku koristite dva puta tjedno za čistu i glatku kožu.

Maska za blistavu kožu

Pomiješajte 2 žličice neem u praha sa žličicom meda i dobro promiješajte. Nanesite masku na cijelo lice i isperite hladnom vodom nakon 15-20 minuta. Masku koristite dva puta tjedno za užarenu kožu.

Maska za lice – masna koža

Pomiješajte 2 žličice super neem praha s žličicom jogurta i dodajte ružinu vodu da dobijete glatku smjesu. Nanesite masku na cijelo lice i isperite hladnom vodom nakon 15-20 minuta.

Maska za obraz – suha koža

Pomiješajte 2 žličice neem u praha sa žličicom šlaga, pola žličice kurkume u prahu i dobro promiješajte da dobijete glatku smjesu. Nanesite masku na cijelo lice i isperite hladnom vodom nakon 10-15 minuta.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94