Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Fitnes hrana koja vam pomaže da budete u formi

Prava hrana može vam pomoći u izgradnji mišića, poboljšanju izdržljivosti i ubrzavanju regeneracije. S različitim namirnicama možete dobiti više energije! Neke namirnice čak sprječavaju upale i ublažavaju bolove u mišićima. Provjeri koje!

Sok od cikle

Nedavna istraživanja sugeriraju da bi ovaj crveni korijen mogao biti učinkovitiji u povećanju energije od kofeina. Britanski su znanstvenici otkrili da sok od cikle povećava izdržljivost i vitalnost, omogućavajući tako čak 16% dulji trening ili tjelesnu aktivnost. Cikla sadrži nitrate, koji pomažu u smanjenju udisanja kisika što znači da tjelesna aktivnost nije toliko zamorna. Zato uzmite sokovnik u ruke i prije sportske aktivnosti napravite odličan sok od cikle!

Med

Med sadrži prirodne ugljikohidrate i šećere koji vam daju fantastičan poticaj i energiju. Za doručak ga namažite na komad raženog kruha zajedno s maslacem od kikirikija te dodajte kriške banane i u trenu ćete biti budni i spremni za nove izazove!

Biljni proteini za bolji oporavak nakon vježbanja

Dobre vijesti za vegetarijance i one koji ne vole meso. Istraživanja su pokazala da proteini biljnog podrijetla imaju jednako blagotvoran učinak na mišiće kao i oni životinjskog podrijetla. Poznati košarkaši, hokejaši i tenisači također su među sportašima koji su počeli jesti samo biljne proteine. Ono što je najvažnije, njihova se igra NIJE pogoršala zbog vrste hrane koju su jeli.
Proteini graška i riže sastavni su dio prehrane svih aktivnih sportaša i ljubitelja fitnesa. Ove dvije biljke se međusobno nadopunjuju proteinima i prijeko potrebnim aminokiselinama. Proteini graška i riže mogu također ići ruku pod ruku s bilo kojim životinjskim proteinima, poput onima iz sirutke.

Borovnice protiv upala

Borovnice su vrlo bogate mnogim fitonutrijentima koji imaju antioksidativni i protuupalni učinak. Smoothije i kolače možete slobodno obogatiti borovnicama, a možete si ih i priuštiti kao samostalni obrok.

Lubenica smanjuje bol u mišičima

Jedan od načina da se vaše tijelo brzo oporavi nakon treninga je sok od lubenice (samo prirodan!). Ublažava bolove u mišićima, zahvaljujući svom sastavu aminokiselina (L-citrulin) koje doprinose izlučivanju mliječne kiseline iz tijela. Preporuča se da sok pijete jedan sat prije treninga i do jedan sat nakon treninga.
Lubenica smanjuje zadržavanje tekućine u tijelu, pomaže kod zatvora, problema s kožom i potiče mršavljenje. Budući da sadrži puno vode, daje osjećaj sitosti. Sadrži vrlo malo kalorija. Lubenica također povećava apsorpciju zdravih masti i sprečava pojavu bolova u mišićima.

Avokado

Avokado je zaista izvrsno voće. Izvrsno štiti stanice jer sadrži puno protuupalnih hranjivih sastojaka poput fitosterola, vitamina C i E, mangana, selena i cinka, omega 3 masnih kiselina i mnogih drugih spojeva. Napravite sjajnu svježu juhu, desert ili umak od avokada. Budite kreativni.

Kurkuma

Kurkuma je jedna od najzdravijih namirnica na svijetu. Sadrži snažne antioksidanse. Kurkumin vrlo pozitivno djeluje na cijelo tijelo. Liječi i uklanja upalu, uklanja bolove u mišićima. Tijekom vježbanja u prehranu dodajte pola žličice kurkume u prahu.

Voda

Voda također igra vrlo važnu ulogu u oporavku mišića nakon sportskih aktivnosti. Stoga je vrlo važno da pijete dovoljnu količinu vode prije i nakon treninga. Pola litre pola sata prije treninga i pola litre nakon treninga. Ako je sport kojim se bavite naporan, trebali biste i za vrijeme treninga piti vodu. Mišići također trebaju elektrolite, dodajte ih u vodu!

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88