Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

PRIRODNO OTKLANJANJE BORA: 6 NAČINA ZA GLATKU I MLADOLOŠKU KOŽU

 

Dosta vam je bora na licu?

Nisi sam. Mnogi ljudi teže glatkoj i mladolikoj koži.

No, dobra vijest je da postoje prirodni načini da se riješite bora i postignete ten bez bora. Evo 6 učinkovitih savjeta koji će vam pomoći da postignete mladenačku i blistavu kožu.

1. OSTANITE HIDRATIRANI

To je ključno za izgled vaše kože. Voda je glavna komponenta koja čini našu kožu i pomaže joj da ostane vlažna i puna. Kada koža nije dovoljno hidratizirana, može izgledati bez sjaja, suho i sklonija borama, zbog čega možete izgledati starije i umornije.

 

Kako bi vaša koža bila hidratizirana i zdrava, preporučuje se piti najmanje 8 čaša vode dnevno, odnosno oko 2 litre. Ova količina vode može pomoći u ispiranju toksina iz vašeg tijela, održavanju vaše kože hidratiziranom i daje joj mlađahniji i blistaviji izgled

2. KREMA ZA SUNCE

Svakodnevno nanošenje kreme za sunčanje ključni je korak u zaštiti vaše kože od štetnih učinaka sunčevih UV zraka. UV zrake mogu uzrokovati niz kožnih problema, uključujući bore, tamne mrlje, pa čak i rak kože. Za učinkovitu zaštitu kože važno je odabrati kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom od najmanje 30.

 

Kremu za sunčanje treba ponovno nanositi svaka dva sata, osobito ako dugo provodite vani ili se bavite tjelesnom aktivnošću. Time se koža štiti i sprječava štetno djelovanje UV zraka.

3. PRESTANITE PUŠITI

Pušenje je jedan od glavnih uzroka preranog starenja i bora na koži. Otrovne kemikalije u dimu cigareta mogu oštetiti kožu na razne načine, uključujući smanjenje elastičnosti kože, nastanak sitnih linija i bora te promjenu boje kože. Osim toga, pušenje može smanjiti količinu kisika i hranjivih tvari koje dopiru do kože, čineći je osjetljivijom na oštećenja i starenje.

 

Ako ste pušač, prestanak pušenja jedna je od najboljih stvari koje možete učiniti za zdravlje i izgled svoje kože. Unutar nekoliko mjeseci nakon prestanka pušenja, možete vidjeti značajan napredak u izgledu i teksturi vaše kože. S vremenom će vaša koža postati zdravija, hidratiziranija i manje sklona oštećenjima i starenju.

4. ZDRAVA PREHRANA

Ima važnu ulogu u održavanju zdravlja i izgleda vaše kože. Prehrana bogata voćem, povrćem i nemasnim bjelančevinama osigurava vašoj koži esencijalne vitamine, minerale i hranjive tvari koje su joj potrebne da izgleda zdravo i mladoliko.

 

Voće i povrće posebno su dobri za kožu jer su bogati antioksidansima koji štite kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

 

Slobodni radikali su nestabilne molekule koje mogu oštetiti stanice kože, što dovodi do preranog starenja i pojave finih linija i bora.

 

Antioksidansi neutraliziraju slobodne radikale i sprječavaju njihovo štetno djelovanje na kožu.

5. PILING

Ovo je važan dio zdrave njege kože jer pomaže ukloniti mrtve stanice kože i otčepiti pore, što može pridonijeti borama i drugim znakovima starenja.
Redovitim pilingom možete pomoći u održavanju mladolikog i blistavog tena.
Preporuča se piling jednom do dva puta tjedno uz pomoć nježnog pilinga ili kemijskog pilinga.
Međutim, pretjerano piling može uzrokovati iritaciju kože, stoga odaberite nježan proizvod i pažljivo slijedite upute. Osim pilinga, redovito vlaženje kože pomaže u održavanju njezine vlažnosti i mladolikog izgleda.

6. PROIZVODI PROTIV STARENJA

Na tržištu postoji mnogo proizvoda protiv starenja koji mogu pomoći u smanjenju bora.

 

Potražite proizvode koji sadrže sastojke poput kolagena, hijaluronske kiseline i vitamina C.

 

Kolagen je protein koji je prirodno prisutan u koži i odgovoran je za pružanje strukture i elastičnosti.

 

Dodatak kolagenu može pomoći u održavanju prirodne razine kolagena u koži, što može dovesti do mlađeg i blistavijeg izgleda.

 

Hijaluronska kiselina je prirodna tvar u tijelu koja pomaže zadržati vlagu u koži, zbog čega koža izgleda bujno i hidratizirano.

 

Nadopuna hijaluronskom kiselinom može pomoći hidratizirati kožu i potencijalno smanjiti pojavu finih linija i bora.

 

Vitamin C je antioksidans koji pomaže u zaštiti kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, nestabilnim molekulama koje mogu oštetiti stanice.

 

Vitamin C također pomaže stimulirati proizvodnju kolagena, koji podržava prirodnu strukturu kože i može smanjiti pojavu finih linija i bora.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94