Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Hrana za ravan trbuh

Pripremili smo popis namirnica koje će vam pomoći da imate ravan trbuh i povećate samopouzdanje u kupaćem kostimu. Uz vježbe za čvrsti trbuh, vrlo je važna i prehrana. Potrebno je piti dovoljno vode, jesti dovoljno svježe hrane koja sadrži visok udio vode, a morali bismo izbjegavati alkohol, slatka pića i šećer.

  1. KRASTAVCI su bogati antioksidansom kvercetinom i sadrže čak 96% vode, ta kombinacija sprječava oticanje. U krastavcima se može uživati ​​na nekoliko različitih načina, u salati, tatziki umaku, s jogurtom ili ih umočiti u domaći humus.
  2. LEĆA je, poput ostalih mahunarki, bogata proteinima i vlaknima zbog kojih dugo imamo osjećaj sitosti. Sadrži puno željeza koje se brine o normalnom funkcioniranju metabolizma.
  3. BANANA je izvrstan izbor u slučaju da želite slatki međuobrok. Bogata je kalijem i rezistentnim škrobom koji je jedan od zdravih ugljikohidrata koji se polako metaboliziraju te nas dugo održava sitima.
  4. KOMORAČ se stoljećima koristi za regulaciju probave. Možete ga koristiti ​​u obliku čaja ili začina.
  5. PAPAJA je tropsko voće bogato vitaminima A, C, E i folatima. Sadrži enzim papayin koji pomaže probavnom traktu da razgradi teško jestivu hranu i tako sprječava upale i nadutost.
  6. ZRNA PŠENICE izvrstan su izvor vlakana koja pomažu u regulaciji šećera i kolesterola u krvi te pridonose osjećaju sitosti.
  7. CHILI i druga začinjena hrana potiču razgradnju masnih naslaga te sprječavaju želju za slatkim, slanim i masnim zalogajima.
  8. ŠPAROGE su izvor topivih i netopivih vlakana. Tijelo ih polako metabolizira što produžava osjećaj sitosti između obroka. Šparoge su prirodni diuretik i na taj način sprječavaju zadržavanje vode u tijelu te nadutost.
  9. ĐUMBIR djeluje smirujuće na želudac. Potiče crijevnu peristaltiku i stoljećima se koristi kao sredstvo protiv nadimanja. Čaj od đumbira nakon obroka može produžiti osjećaj sitosti.
  10. ČAJ OD MENTE I KAMILICE izvrsno su rješenje nakon obilne večere. Obje biljke pomažu opustiti gastrointestinalne mišiće, olakšavaju probavu i pomažu tijelu izlučiti plinove.
  11. ZELENI ČAJ ubrzava probavu i vrlo je bogat antioksidansima. Pomaže u povećanju energije i razgradnji masti.
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88