Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radnih dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 300kn!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radnih dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 300kn!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Inovacija godine 2017

Institut za prehranu dodijelio je nagradu za najinovativniju hranu proizvedenu u Sloveniji i plasiranu na tržište 2017 godine.

Nagradu za inovativnost u grupi žitarica za doručak dobio je naš proizvod Bio body cleanse muesli. Uvjerio je žiri svojim izvrsnim nutritivnim profilom, božanstvenim okusom i inovativnim sastavom.

 

Nagrada za inovativnost u skupini žitarica za doručak

BIO Body cleanse muesli

(Nutrisslim d.o.o.)

 

Hranjiva mješavina različitih vrsta pahuljica, heljde i bundeve, sjemenki sezama i suncokreta, otvrdnutih sjemenki granole i sjemenki trputca. Ne sadrži dodane šećere ili sol, a cimet daje posebno privlačan okus. Svi sastojci su organskog podrijetla, proizvod je također bogat izvor prehrambenih vlakana.

Prema riječima ravnatelja instituta Igora Pravsta, riječ je o kvalitetnim proizvodima s doličnim hranjivim sastavom koji su istodobno prijateljski nastrojeni i prema potrošačima i prema okolišu. Također se pridržavaju načela održivog razvoja. Prema Igoru Pravstu, svrha projekta koji je ove godine proveden treći put je promicanje inovacija u razvoju hrane među domaćim proizvođačima. Na taj način potrošačima se želi pružiti raznovrsniji izbor hrane koja je kvalitetna i ekološki prihvatljiva.

Osnovna svrha ovog nekomercijalnog projekta je potaknuti slovenske proizvođače hrane da razvijaju novu ili redizajniraju postojeću hranu kako bi postigli povoljniji prehrambeni sastav i druge koristi za potrošače. Projekt je sufinanciralo Ministarstvo zdravstva Republike Slovenije u okviru programa zdravstvene zaštite i promicanja zdravstva. Svečanosti dodjele prisustvovao je ministar poljoprivrede, šumarstva i hrane mag. Dejan Židan i Mojca Gobec, glavna ravnateljica Uprave za javno zdravstvo u Ministarstvu zdravstva.

Delivery
Samo još 300kn do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
Golden Q10

Formula koenzima Q10, vitamina C i B-kompleksa za zaštitu od oksidativnih oštećenja

82,34 kn 23,05 kn
-70%
Vitamin C+ Selen + Cink

Revolucionarna formula vitamina C, selena i cinka za snažan imunološki sustav!

65,85 kn 19,75 kn
-75%
Matcha Chai latte

Zdrava I ukusna alternativa kavi

129,28 kn 32,31 kn