Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Inovacija godine 2017

Institut za prehranu dodijelio je nagradu za najinovativniju hranu proizvedenu u Sloveniji i plasiranu na tržište 2017 godine.

Nagradu za inovativnost u grupi žitarica za doručak dobio je naš proizvod Bio body cleanse muesli. Uvjerio je žiri svojim izvrsnim nutritivnim profilom, božanstvenim okusom i inovativnim sastavom.

 

Nagrada za inovativnost u skupini žitarica za doručak

BIO Body cleanse muesli

(Nutrisslim d.o.o.)

 

Hranjiva mješavina različitih vrsta pahuljica, heljde i bundeve, sjemenki sezama i suncokreta, otvrdnutih sjemenki granole i sjemenki trputca. Ne sadrži dodane šećere ili sol, a cimet daje posebno privlačan okus. Svi sastojci su organskog podrijetla, proizvod je također bogat izvor prehrambenih vlakana.

Prema riječima ravnatelja instituta Igora Pravsta, riječ je o kvalitetnim proizvodima s doličnim hranjivim sastavom koji su istodobno prijateljski nastrojeni i prema potrošačima i prema okolišu. Također se pridržavaju načela održivog razvoja. Prema Igoru Pravstu, svrha projekta koji je ove godine proveden treći put je promicanje inovacija u razvoju hrane među domaćim proizvođačima. Na taj način potrošačima se želi pružiti raznovrsniji izbor hrane koja je kvalitetna i ekološki prihvatljiva.

Osnovna svrha ovog nekomercijalnog projekta je potaknuti slovenske proizvođače hrane da razvijaju novu ili redizajniraju postojeću hranu kako bi postigli povoljniji prehrambeni sastav i druge koristi za potrošače. Projekt je sufinanciralo Ministarstvo zdravstva Republike Slovenije u okviru programa zdravstvene zaštite i promicanja zdravstva. Svečanosti dodjele prisustvovao je ministar poljoprivrede, šumarstva i hrane mag. Dejan Židan i Mojca Gobec, glavna ravnateljica Uprave za javno zdravstvo u Ministarstvu zdravstva.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88