Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Kako zaštititi jetru od blagdana?

Stižu božićni blagdani, stoga smo pripremili nekoliko jednostavnih savjeta kako pripremiti svoju jetru, izbjeći masnoću i na što obratiti pozornost da bi jetra učinkovito uklonila toksine. Iako je naše tijelo opskrbljeno vlastitim sustavom za čišćenje (jetra, bubrezi, pluća, crijeva…), katkad treba dodatnu pomoć da izluči toksine i nagomilane otpadne tvari iz tijela.

Uglavnom smo naviknuti kasnije obaviti detoksikaciju tijela (novogodišnje odluke, dijete,..), no unatoč tomu možete slijediti određene smjernice koje će poboljšati rad vaše jetre. Loš rad može upućivati na slabost duha i tijela, a to nije ono što želimo od nadolazećih blagdana. Zbog toga idućih tjedana treba dobro razmisliti o uključivanju nekoliko stvari s popisa niže kako biste tijekom blagdana ostali opušteni i dobro se osjećali.

Prehrana je na prvome mjestu

To je najvažniji sastojak za dobro zdravlje i zdravo tijelo. Morate se pobrinuti da hranom ne postanete teži i da ne unesete preveliku količinu dodatnih toksina u tijelo jer ćete ga time samo još više zbuniti.

Naravno, to je lakše reći nego učiniti, pogotovo zbog ograničenja kupnje svježih namirnica u trgovini. U vašim kolicima za kupnju i dalje mora biti dovoljno svježeg voća i povrća, mahunarki, zobenih pahuljica i ostalih izvrsnih izvora energije, vitamina i minerala.

Kako zaščititi jetra pred prazniki?

Konzumirajte kurkumu

Znamo da svi vole njezinu boju! Osim dobrog okusa i prekrasne žute boje, ovaj naizgled običan začin ima tajno oružje jer slovi za jednu od  najpotentnijih biljka za borbu protiv upala na planetu, a također pomaže u čišćenju detoksikaciji tijela. Kurkuma je također izvrsna za poboljšanje protoka žuči zajedno s hranom koja sadrži mnogo masti.

Kurkuma osigurava blagotvornije učinke u kombinaciji s masnoćom i piperinom (nalazi se u crnom papru). Kurkumin je iznenađujući aktivni sastojak koji se dobiva iz kurkume koja se već tisućama godinama upotrebljava u ljekovite svrhe.

Zadržite zdravu težinu i smanjite stres

Ako imate prekomjernu tjelesnu težinu, javlja se opasnost od nakupljanja masnoće oko jetre koja može uzrokovati nealkoholnu masnu bolest jetre (NAFLD), jedan od najbrže rastućih oblika bolesti jetre. Gubitak tjelesne težine može igrati važnu ulogu u smanjivanju količine masti u jetri. Pođite u dugu šetnju, upišite se na jogu, počnite voziti bicikl ili uputite na kraće trčanje u prirodi. Naučite kako smanjiti stres u svojem životu jer ćete tako minimalizirati njegove učinke na svoje tijelo. Pokušajte vježbati. Ne samo da ćete učinkovito smanjiti stres, već ćete pospješiti cirkulaciju, a samim time i potaknuti proces detoksikacije.

Pijte dovoljno vode

Ovo pravilo već je dugo poznato – što više alkohola, to više vode. Tako ćete ostati hidrirani i pritom ukloniti toksine povezane s alkoholom. Istodobno pokušajte smanjiti unos alkohola. Naime, on se metabolizira u jetri, zbog čega je uklanjanje navedenih toksina iz jetre pravo olakšanje.

Između 2 do 2,5 litre vode dovoljno je da biste zadržali dostatnu količinu u svojem tijelu, koja se gubi mokrenjem i znojenjem. Ljudi osjećaju žeđ čim izgube 1 – 2 % tjelesne tekućine. Zbog toga mnogi kažu da moraju piti i prije nego što ožedne. Naime, žeđ je prvi pokazatelj nedostatka vode u tijelu.

Izdelek ne obstaja!

Koristite se sastojcima koji pospješuju detoksikaciju

Liver cleanse osigurava čišćenje jetre zahvaljujući nenadmašnoj snazi sikavice, kurkume i ječmene trave. Bio Detox namijenjen je pospješivanju procesa detoksikacije i zadovoljava vašu potrebu za važnim namirnicama.

Konzumacijom kvalitetne hrane, odgovarajućih prirodnih dodataka prehrani, čišćenjem crijeva i tjelesnom aktivnošću možete očistiti probavni trakt i održati zdravlje crijeva. Bitno je da detoksikacija bude što prirodnija i da pritom ne primjenjujete agresivne metode jer bi vam se stanje moglo još više pogoršati gomilanjem neželjenih nuspojava.

Paket zdrave jetre – prirodna zaštita vaše jetre od blagdana

Jeste li i vi među onima koji se unatoč redovnom vježbanju i odricanju od nezdrave hrane ne možete riješiti trbušne masnoće? Ali možda je sada vrijeme da očistite svoju jetru! Odaberite „Paket zdrave jetre– program prirodnog čišćenja jetre“, pažljivo izrađen pripravak koji je plod slovenskog znanja i sprečava nakupljanje masnoće na jetri, potiče detoksikaciju vašeg tijela, pomaže vam u probavi, čuva vitalnost i zdravlje pluća, podržava zdravlje srca, a također vam pruža više vitalnosti i više energije.

Sadržaj od 250 grama bit će dovoljan za 30 dana čišćenja masne jetre. Ako želite revitalizirati ovaj doista važan organ, jednostavno dodajte paket u košaricu i odmah ćete uštedjeti 74 kune. Dostava za narudžbe veće od 300 kuna besplatna je!

Kako zaščititi jetra pred prazniki?
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-80%
Collagen Coffee*

Ukusna kava koja pomaže u borbi protiv bora, hidratizira kožu, štiti stanice od oksidativnog oštećenja i daje svježi val energije!

30,80  6,16 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88