Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Lidija Berus: To je bilo moje rješenje za krhke i lomljive nokte

I ti se suočavaš s krhkim i lomljivim noktima? Primjećuješ da su tvoji nokti već dugo potpuno beživotni? Otkrivam osobno iskustvo, možda će ti biti od velike pomoći!

Moje ime je Lidija Berus, imam 27 godina i danas želim podijeliti priču o tome kako sam pronašla rješenje za krhke i lomljive nokte.

 

Nikad nisam imala iznimno jake nokte, ali izgledali su zdravo, nisu se lomili i uglavnom su narasli do lijepe dužine. Prije otprilike pola godine, stanje mojih noktiju se silno pogoršalo. Postali su lomljivi , kad su onako malo porasli, odmah su se slomili, a uz to sam imala i ogromne bijele mrlje na noktima. Sramila sam se svojih noktiju, pa sam, umjesto da tražim razloge za to, počela koristiti lakove kako bih prikrila njihovo stanje. Sasvim nerazumno, jer je korištenje laka za nokte i sredstva za skidanje laka samo pogoršalo stanje mojih noktiju. Stoga sam odlučila malo istražiti gdje leže uzroci lošeg stanja mojih noktiju i kako si mogu pomoći prirodnim putem.

Razloga može biti mnogo

U početku sam si “ufilmala” problematiku zbog prevelikog kontakta s vodom, ali to nije bio moj glavni problem. Budući da je to počelo u jesenskim mjesecima, jedan od razloga može biti dehidracija ili nedostatak vlage. Kupila sam podosta krema koje su trebale pomoći u rješavanju ovog problema, ali poboljšanja nije bilo. Istodobno sam prestala koristiti i lakove, ali stanje noktiju i dalje je ostalo isto.

Uzrok lošeg stanja noktiju je nedostatak prikladnih hranjivih tvari u tijelu, posebno vitamina i minerala. Ispostavilo se da je moj problem upravo ovdje. Iznenadila sam se jer se hranim zdravo, jedem puno voća i povrća, a osim toga, u tom razdoblju stvarno nisam imala stresnih događaja. Za zdrave i jake nokte preporuča se jesti više hrane bogate biotinom ili vitaminom B. Nalazi se u orasima, jajima, mrkvi itd. I premda sam povećala unos hrane s visokim sadržajem biotina, nakon dva mjeseca stanje mojih noktiju još uvijek se nije puno popravilo.

Što je s dodaci prehrani? 

Za zdravije i jače nokte također se preporučuje uzimanje dodataka prehrani. Provela sam detaljno istraživanje dodataka prehrani i na slovenskom tržištu. Ne volim tablete, pa sam željela proizvod u prahu ili u tekućem obliku. Na kraju sam se odlučila za kupnju proizvod Nail Vitamins slovenske marke Nature’s Finest.

 

Nail Vitamins

Nail Vitamins su dodatak prehrani koji njeguje nokte svojim aktivnim sastojcima i čini ih prirodno lijepima i čvrstima.

Nail Vitamins sadrže čak 5 učinkovitih sastojaka – u obliku praha koji jednostavno pomiješate s vodom i popijete. Sadrži kolagen, vitamin C, MSM, ekstrakt koprive i selen.

Kolagen je najzastupljeniji protein u tijelu i osnovna je komponenta noktiju, kože, kose, kostiju i vezivnog tkiva. Nakon 20 godina, prirodna proizvodnja kolagena u tijelu počinje opadati, što se odražava na lomljive nokte, suhu i opadajuću kosu, bore i bolove u zglobovima. Proizvod također sadrži vitamin C, koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena i djeluje kao antioksidans, štiteći tako naše stanice od oksidativnih oštećenja.

 

Sigurno se pitate što je MSM? Da, nisam ni ja znala. MSM (metil sulfonil metan) prehrambeni je oblik prirodnog sumpora koji je važan gradivni element aminokiselina u našem tijelu. Ključni je sastojak u stvaranju kolagena, hrskavice, elastina i keratina, koji su važni za stvaranje zdravih tkiva u tijelu. Na čvrstoću nokta utječe keratin koji se nalazi u noktima u obliku stisnutih stanica. Te su stanice odgovorne za stvaranje keratinskih vlakana koja održavaju čvrstoću nokta. MSM je stoga presudan za zdravu kosu, kožu i nokte, zbog čega se naziva i “mineralom ljepote“.

Ekstrakt selena i koprive, koji se također nalaze u proizvodu Nail Vitamins, pomažu u jačanju i održavanju zdravih noktiju.

Best Seller
-50%

Nail Vitamins 1+1 GRATIS

dodatak prehrani

Prirodni napitak za zdrave i jake nokte
  • Pomaže obnoviti nokte
  • Pridonosi manje lomljivim noktima
  • Potiče rast noktiju
300g | za 60 dana
Redovna cijena: 45,80 
22,90 
i uštedite 22,90 

Jesu mi Nail Vitamins uistinu pomogli?

Moj je odgovor iskren da, stvarno sam zadovoljna proizvodom. Moje iskustvo s ovim proizvodom je sjajno, pa ga preporučujem drugima bez grižnje savjesti. Prve rezultate primijetila sam već nakon 15 dana, ali trenutno koristim vitamine treći mjesec i rezultati su jednostavno izvrsni.

Stanje mojih noktiju je čak i bolje nego što je bilo prije svih problema. Nokti su osjetno jači i sjajniji, više se ne lome i nikada prije nisam dosegla takvu dužinu noktiju. Bijele točkice, koje su bile pokazatelj nedostatka hranjivih sastojaka u tijelu, nestaju. Uz to, primjećujem i pozitivne promjene na koži i kosi. Koža je blistavija, mekša i više ne dobivam sitne prištiće. Kosa mi je sjajnija, jaka i primjećujem da brže raste.

Dva trika koja pomažu učiniti nokte zdravijima i sjajnijima:

Tragajući za idealnim rješenjem, pronašla sam još dva prirodna trika koja redovito izvodim jednom tjedno. Sve što trebate je limun i maslinovo ulje.

  1. U posudu ulijte toplu vodu, dodajte sok od pola limuna i malo promiješajte. Zatim namočite nokte u posudi 5 do 10 minuta i na kraju ih operite pod mlakom vodom. Limun sadrži puno vitamina C koji, kao što je već spomenuto, ubrzava proizvodnju kolagena, što je presudno za zdravlje noktiju.
  2. Zagrijte malo maslinovo ulje i umasirajte toplo na nokte najmanje 30 sekundi. Maslinovo ulje je izvrsno za vlaženje noktiju, ali sadrži i vitamin E koji popravlja oštećenja noktiju i potiče rast.

Moj se problem skrivao u nedostatku vitamina i minerala, ali sam ga uspješno eliminirala uz pomoć dodatka prehrani Nail Vitamins. Čak su i prirodni trikovi puno pomogli da se poboljšaju.

 

Kako koristim Nail Vitamins?

Svaki dan u čašu vode umiješam jednu mjericu Nail Vitamins, iskreno većinom mjericu dodam omiljenom smoothieju od jagoda ili soku od naranče.

Moram te upozoriti da se problem i rezultati uzimanja proizvoda razlikuju od svakog pojedinca. Da bi se postigli optimalni rezultati, preporučuje se korištenje proizvoda najmanje dva mjeseca. Iznimno sam zadovoljna kupnjom, cijena je vrlo povoljna, pogotovo u usporedbi sa svim kremama koje sam kupila.

 

U Nature’s Finestu imaju sjajnu ponudu gdje dobivate dva proizvoda po cijeni jednog. Proizvodi su dovoljni za točno dva mjeseca korištenja. Ako želite ljepše i zdravije nokte, nemojte odgađati. Možete mi vjerovati da vam neće biti žao.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-80%
Collagen Coffee*

Ukusna kava koja pomaže u borbi protiv bora, hidratizira kožu, štiti stanice od oksidativnog oštećenja i daje svježi val energije!

30,80  6,16 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88