Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Ljekovita snaga konoplje

Kanabis, latinski Cannabis Sativa nije isto što i marihuana. Iako kanabis i konoplja definiraju cijelu biljku, pojam marihuana znači samo suho cvijeće, lišće i manje dijelove stabljika koji se pojavljuju na ilegalnom tržištu. Konoplja se koristi u mnoge industrijske svrhe. Uzgajana je s ciljem dobivanja biljke s najmanjim mogućim sadržajem psihoaktivnih tvari i na taj način zadovoljavajući stroge zakone.

Konoplja ima brojne pozitivne učinke na zdravlje, jer nam pruža cjelovite proteine ​​i idealan omjer između omega 3 i omega 6 esencijalnih masnih kiselina. Sadrži i puno vitamina B, A, D, E, kalcija, natrija, željeza i prehrambenih vlakana.

 

Zdravlje srca

Konoplja sadrži esencijalne masne kiseline, koje snižavaju kolesterol u krvi i sprečavaju nakupljanje masnih naslaga u arterijama. Nakupljanje masnih naslaga u arterijama dovodi do ateroskleroze, što znači otvrdnjavanje arterija i na kraju može dovesti do srčanog i moždanog udara. Esencijalne masne kiseline pomažu u smanjenju upale, što može uzrokovati lošu cirkulaciju krvi i povišeni krvni tlak. Stoga je konoplja vrlo učinkovita u prevenciji kardiovaskularnih bolesti.

 

Zdravlje mozga

Naš mozak sadrži mnoge iste esencijalne masne kiseline kao i konpolja. Stoga konzumiranje sjemenki konoplje može pomoći u poboljšanju pamćenja i prevenciji bolesti poput Alzheimerove i Parkinsonove bolesti. Također, njihova konzumacija poboljšava raspoloženje, ublažava simptome depresije, anksioznosti i stresa.

 

Lijepa koža

Ulje konoplje često se koristi u prirodnoj kozmetici (sapuni, losioni, balzami za usne …) jer potiče rast novih stanica, a kožu ostavlja glatkom i mekom. Ulje konoplje također pomaže kod kožnih bolesti poput psorijaze, ekcema i suhe kože.

 

Gubitak težine

Proizvodi od konoplje prirodni su suzbijač apetita i dugo vam ostavljaju osjećaj sitosti u želucu. Ako jedete sjeme kanabisa u jutarnjem smoothieju, možete smanjiti brujanje u želucu do sljedećeg obroka. Uz to, imat ćete dovoljno energije za vježbanje i druge aktivnosti koje će vam pomoći da brže izgubite višak kilograma.

 

Ublažavanje probavne smetnje

Zbog visokog sadržaja dijetalnih vlakana, sjemenke konoplje mogu pomoći u čišćenju probavnog trakta. Time se uklanjaju probavni poremećaji poput nadutosti i zatvora.

 

Prevencija dijabetesa

Konzumacija sjemenki konoplje visoko se preporučuje dijabetičarima jer pomažu u kontroli razine šećera u krvi. To omogućuju zdrave masti koje pomažu tijelu da apsorbira glukozu iz krvotoka i pretvori je u energiju. Kao rezultat, razina energije se povećava, a želja za slatkim smanjuje.
Sjeme i ulje konoplje možete dodati u svoja pića, salate, umake ili čak mogu zamijeniti orahe u pečenju.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94