Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

#mojeiskustvo s HAIR VITAMINS

Zovem se Barbara i rado bi s vama podijelila svoje iskustvo.

Imam dugu kosu od malena. Dugu, ravnu kosu. Ali tanku. U pubertetu, kada su se svi počeli brinuti oko izgleda, ova posljednja karakteristika moje kose počela me jako smetati. Kosa mi je duga, ali rep nikada nije pun i gust. Sjećam se i komentara srednjoškolskih prijateljica koje su govorile da bi se trebala ošišati jer su mi krajevi popucani, kosa tanka i da ću biti ljepša s kratkom kosom.

Srećom da ih tada nisam poslušala. Prije 3 godine ipak sam kosu skratila za nešto manje od 15 centimetara i dopustila frizerki da mi napravi svijetle pramenove. Tada su stvarno počeli problemi…

Popucani vrhovi, suha kosa.

Povrh svega, stres na fakultetu mi je izazvao pretjerano ispadanje kose. Čuperak kose u odvodu, 10 dlaka u ruci dok sam prstima prolazio kroz kosu u bilo koje doba dana. Kosa na posteljini, na podu, u autu … Panika i užas. Noćna mora svake žene.

Kupila sam losion protiv gubitka kose koji je privremeno riješio problem, ali nakon 3 mjeseca kosa je opet počela opadati. Isprobala sam razne vitamine i kolagen, ali užasan okus rezultirao je neredovitim pijenjem. Ja sam osoba koja voli uvoditi nove navike, ali ih se teško držim.

Tada sam, krajem svibnja 2020., misleći da nemam što izgubiti, naručila Hair Vitamins. Privukli su me pozitivni komentari korisnika i 1 + 1 gratis kampanja. Još sam se više uzbudila kada sam pomiješala proizvod s vodom. Savršena roza boja i na moje najveće iznenađenje – napitak ne smrdi! Kad me netko pita kakvog je okusa, ne mogu to sasvim definirati. Ima okus poput bobičastog voća, ali s malo brašnastog, kao kod raznih šumećih tableta. Sve vam je jasno kada kažem da ga redovito miješam i pijem ujutro, ponekad i prije kave.

Hair Vitamins pijem više od 3 i pol mjeseca. Nakon prvih mjesec dana, mjesec i pol, skoro sam odustala jer nije bilo učinka. Barem ne vidljivog. Kosa je polagano rasla, i dalje je bila tanka i opadala. Međutim, zbog navike i dobrog okusa, naručila sam još jedno pakiranje i koristila proizvod još 2 mjeseca. Nakon 3 mjeseca razlika je očita. Sad mi kosa ispada samo kad ju operem. Tek sam pregledavajući slike primijetila koliko mi je za to vrijeme izrasla kosa. U to se možete uvjeriti gledajući donju sliku:

Sad kad su mi Hair Viramnins postali omiljena jutarnja rutina, uz naravno kavu, više niti ne želim ići kod frizera.
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-80%
Collagen Coffee*

Ukusna kava koja pomaže u borbi protiv bora, hidratizira kožu, štiti stanice od oksidativnog oštećenja i daje svježi val energije!

30,80  6,16 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88