Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Napitci za topljenje masnoće oko trbuha

Za uskrsne blagdane mnogi su se priuštili koji zalogaj viška. Želite li se što brže detoksicirati, smanjiti nadutost i se želite masnoće na trbuhu?

Slažemo se da su svima poznate promjene koje trebamo napraviti ako želimo doći do ravnog trbuha. Zdrava i uravnotežena prehrana te redovita tjelovježba ključ su dobrog uspjeha. No, jeste li znali da postoje jednostavna i ukusna pića koja vam mogu pomoći na postizanju vašeg cilja? Ova pića pomažu u sagorijevanju masnoća oko trbuha, sadrže vrlo malo kalorija i izvrsna su za probavu, ubrzavanje metabolizma i čišćenje tijela. Živjeli!

Limunada s đumbirom za ravan trbuh

Nevjerojatno je kako nekoliko jednostavnih sastojaka može pomoći da se naš trbuh stisne. Zašto topla voda? Jer topla voda ubrzava probavu. Ona bi trebala biti vaša prva stvar ujutro, ako želite pravilno probuditi probavni sustav. Limun nije bogat samo vitaminima, već ima i pročišćavajući učinak na probavni sustav i jetru. Đumbir je prirodni detoksikant i pomaže ubrzati metabolizam.

Priprema:

Svježe iscijeđeni sok od pola limuna i žličicu naribanog đumbira prelijte 1 šalicom tople vode (ne vruće) (možete koristi i đumbir u prahu )

Grejp i ružmarin protiv masnih naslaga oko trbuha

Ovaj napitak kombinira hranjive sastojke koji su korisni za vaše zdravlje. Svježe cijeđeni sok od grejpa pokretačka je snaga koja sadrži vitamin C koji nam pomaže u detoksikaciji i sprječava stvaranje kolesterola. Ružmarin pomaže u detoksikaciji jetre, poboljšava probavu i povećava protok krvi.

Priprema:

Zakuhajte 1 šalicu vode s 1 žličicom nasjeckanog svježeg ružmarina. Kuhajte na umjerenoj vatri 5 minuta. Procijedite i pomiješajte čaj sa sokom grejpa.

Đumbir i krastavac za ravan trbuh

Đumbir se već u antičkim vremenima koristio kao ljekoviti korijen. Osim što jača imunološki sustav, sadrži protuupalne spojeve i ublažava probavne probleme. Krastavac pruža antioksidanse i djeluje protuupalno.

Priprema:

Zagrijte 1 šalicu vode i dodajte 1 žličicu ribanog đumbira. Namočite / miješajte 5 minuta. Procijedite i ostavite da se ohladi. Po želji možete dodati med. Dodajte nekoliko kriški krastavca i leda.

Zeleni čaj s đumbirom protiv masnih naslaga oko trbuha

Zeleni čaj je prava riznica hranjivih sastojaka koji nam pomažu aktivirati mozak. Uz to, zeleni čaj smanjuje apsorpciju masti iz hrane koju jedemo. Kombinirajte ga s đumbirom i dobite ćete pravi detoksikacijski napitak.

Priprema:

Zagrijte šalicu vode i umiješajte žličicu naribanog đumbira. Zatim zakuhajte i kuhajte oko 5 minuta. Procijedite i dodajte napitaku od đumbira 1 mjericu zelenog Matcha čaja. Pričekajte 3 minute i piće je spremno za konzumaciju, ako želite hladno piće jednostavno dodajte led.

 

Autor:

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88