Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

OK! Memory za poboljšanje pamćenja i koncentracije

Jeste li ikad napisali podsjetnik za trgovinu, ali ste ga zaboravili kod kuće te se u trgovini niste mogli sjetiti što sve trebate kupiti? Ili ste pisali vrlo važan ispit za koji ste se pripremali dugo vremena i na kraju ipak zaboravili dio gradiva? Niste se sjetili rođendana voljene osobe ili ste zaboravili godišnjicu? Provodite li puno vremena prisjećajući se gdje ste stavili ključeve?

Jeste li se nekada zapitali..

Zašto zaboravljamo stvari?

Vjerojatno smo se svi našli u sličnoj situaciji. Postoji nekoliko vrsta zaborava. Zaborav kratkotrajnog pamćenja ponekad čak ima i pozitivnu funkciju jer bi u suprotnom naše pamćenje bilo ispunjeno raznim nepotrebnim podacima. Često se to događa zdravim, aktivnim ljudima koji su preopterećeni i nisu u stanju svoje misli usmjeriti samo na jednu stvar. Kratkoročni zaborav često jača s godinama.

 

Uz to, poznato je da oko 50. godine prirodno počinje padati razina koncentracije i pamćenja.

OK! Memory za izboljšanje spomina in koncentracije

Ljudski mozak je jedan od najmanje istraženih i najtajanstvenijih organa u našem tijelu. Čine ga milijarde živčanih stanica koje su zadužene za razne zadatke. Živčane stanice pomažu nam razmišljati, učiti i pamtiti. One pohranjuju i obrađuju informacije te komuniciraju s drugim stanicama. Naš ritam života koji je iz dana u dan sve brži, opterećeniji, nezdrav i stresan, oštećuje sastav naših moždanih stanica. To rezultira zaboravom i učestalom distrakcijom.

 

Stoga se toplo preporučuje hraniti svoje moždane stanice. Važno im je osigurati dovoljno hranjivih sastojaka da izdrže razna opterećenja. Proizvod OK! Memory sadrži samo prirodne hranjive sastojke koji osiguravaju pravilno funkcioniranje naših moždanih stanica.

OK! Memory – FORMULA S KLINIČKI DOKAZANIM DJELOVANJEM!

Ovo je proizvod za koji je klinički dokazano da poboljšava radnu memoriju, kvalitetu nšeg pamćenja i dugoročno pamćenje u roku od 1 sata nakon upotrebe proizvoda. Također, poboljšava kvalitetu memorije i budnost te naše kognitivne sposobnosti tijekom upotrebe proizvoda. Pomaže nam u održavanju mentalne dobrobiti jer održava koncentraciju, pamćenje i pažnju. Pomaže nam u održavanju pamćenja koje opada s godinama te održavanja kognitivnih funkcija. Bogat je vitaminom B koji pomaže pri normalnom radu živaca. Istodobno sadrži vitamin C koji pomaže u zaštiti stanica i normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Proizvod Ok! Memory:

  • Je bez šećera,
  • pogodan za vegane,
  • bez glutena,
  • bez laktoze,
  • bez GMO sastojaka
  • i bez konzervansa i umjetnih sladila.

Koje prirodne sastojke sadrži Ok! Memory?

OK! Memory sadrži Cognivio, za koji je klinički dokazano da poboljšava kognitivne funkcije i radnu memoriju. Biljni je kognitivni pojačivač jer sadrži mješavinu eteričnog ulja španjolske kadulje i njezinog lišća. Osmišljen je posebno za ljude koji žele poboljšati koncentraciju i pamćenje na prirodan način uz pomoć biljaka.

 

Španjolska kadulja pridonosi poboljšanju kvalitete pamćenja te poboljšava dugotrajno pamćenje samo 1 sat nakon upotrebe. Također, djeluje na brzinu pamćenja i budnost nakon samo 2,5 sata. Njezino lišće pozitivno utječe na naše kognitivne sposobnosti, kao i na kognitivne sposobnosti starijih osoba. Španjolska kadulja potječe iz Španjolske, a istraživanja su pokazala da je moćan antioksidans. Oduvijek se koristi za liječenje kožnih problema i ublažavanje mentalnog umora. Nalazi se u mirisnim sapunima, deterdžentima, kremama, losionima i parfemima.

 

Obogaćen je vitaminima B skupine za koje je poznato da doprinose normalnoj živčanoj funkciji i povećavaju energiju. Nedostatak vitamina B očituje se u slabosti, depresiji, povećanom kolesterolu… Neophodan je za metabolizam ugljikohidrata i funkcioniranje živčanog sustava. Pospješuje pravilno funkcioniranje mentalnih sposobnosti.

 

Dodali smo i vitamin C koji pomaže u zaštiti stanica i održavanju normalnog živčanog sustava. Važan je antioksidans koji štiti naše stanice od oksidacijskog stresa. Pomaže u izgradnji kolagena i važan je za normalno funkcioniranje kostiju, zuba, hrskavice, desni, kože i krvnih žila.

OK!Memory

Prehransko dopolnilo s sladilom

DOKAZANO IZBOLJŠATE KONCENTRACIJO IN SPOMIN!
  • Formula Cognivia™ dokazano izboljša kakovost spomina 1 
  • Naravna mešanica aktivnih učinkovin za izboljšanje kognitivnih zmogljivosti 1
  • Pomaga ohranjati spomin, ki s starostjo upada 1
  • Pomaga vzdrževati optimalno koncentracijo in spomin med delom 1
  • Preprečuje utrujenost in izčrpanost 4
  • Učinkovit za mlajšo in starejšo populacijo 1
150g | za 15 dana
21,99 
Mozak je poput računala u našem tijelu

Zajedno s živčanim sustavom odgovoran je za upravljanje svim procesima u našem tijelu, a uz to djeluju i kao vrsta tvrdog diska koji pohranjuje ogromnu količinu informacija.

Jeste li spremni ažurirati svoje biološko računalo na najnoviju verziju?

 

OK!Memory s formulom Cognivia™  pomaže održati optimalnu razinu koncentracije, pažnje i pamćenja!

Učenje, intenzivno-kreativan rad, veliki mentalni napori ili jednostavno veća koncentracija i fokus – uz prirodnu formulu OK! Memory možete postići više i poboljšati svoje pamćenje!

Kako koristiti OK! Memory?

Korištenje proizvoda OK! Memory vrlo je jednostavno. U čašu vode umiješamo 10 g ili 1 mjericu i popijemo. Također se može miješati u smoothije, razne sokove ili limunadu.

Kakvog je okusa?
Napitak je ugodnog i osvježavajućeg okusa naranče, bez dodatka šećera.

Iskoristite popust otvorenja OVDJE, pripremite mozak na učinkoviti rad i oduševite svojim izvrsnim pamćenjem!

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94