Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Otopite masnoću superhranom

Ljeto je već ovdje i nesumnjivo ćete htjeti izgledati što bolje u svom novom kupaćem kostimu. Trudite se ugurati u svoju omiljenu odjeću ili kratke hlače? Čak i prije nego što podlegnete ljetnim iskušenjima, morate naučiti kako na brz način uništiti masnoću!

Većina nas priznaje da je jedini dokazani put do trajnog gubitka kilograma zdrav pristup hrani i dovoljno redovitog vježbanja. Ipak mnogi od nas potpuno zaboravljaju na moć superhrane i njihovu nevjerojatnu sposobnost sagorijevanja masnih kiselina. Ako je superhrana uključena u uravnoteženu prehranu, ove super namirnice topljive u mastima mogu vam pomoći ukloniti neželjene suvišne kilograme.

Naravno, mršavljenje ne bi trebalo izgledati kao brzi “jednogodišnji popravak” tijela koji nam samo omogućuje da dobro izgledamo na plaži. To bi trebao biti jedan od mnogih koraka na putu ka zdravijem načinu života. U nastavku su navedene bolesti uzrokovane pretilošću i nezdravim načinom života:

  • dijabetes
  • visoki krvni tlak
  • kardiovaskularnie bolesti
  • karcinom
  • prerano starenje i smrt

U nastavku predstavljamo superhranu topljivu u 3 masti koja će vam pomoći da brže sagorijevate nakupljene masnoće, ne samo za ljetnih dana, već i za cijeli život!

Acai jagode

Acai bobice su male crvene bobice koje rastu na stablu acai u Srednjoj i Južnoj Americi i dio su tradicionalne amazonske prehrane. Zbog prirodne pokvarljivosti, acai bobice obično se suše (kako bi se očuvala što veća njihova hranjiva vrijednost) i najčešće su dostupne u obliku praha.

Acai bobice pune su esencijalnih hranjivih sastojaka, uključujući antioksidante (acai bobice zapravo imaju veću ORAC vrijednost od borovnica i šipka), vitamin A, vlakna, kalcij, nezasićene masne kiseline (posebno omega 6 i omega 9 masne kiseline) i aminokiseline. Bogata hranjiva vrijednost acai bobica omogućuje nam energiju, detoksicira naše tijelo, jača naš imunološki sustav, smanjuje razinu kolesterola i smanjuje rizik od raka. Uz to, unos acai bobica ima pozivitne utjecaja i na našu blistavu kožu i mladolik ten.

Zbog izuzetno bogatog sadržaja vlakana i esencijalnih masnih kiselina, acai bobice omogućuju nam brže sagorijevanje masti i aktivno doprinose bržem metabolizmu. Dodavanje acai praha svakodnevnoj prehrani značajno smanjuje apetit i posljedično dovodi do gubitka suvišnih kilograma.

Acai prah možete lako uvrstiti u svoju dnevnu prehranu, jednostavno žlicu ove super hrane umiješajte u svoj omiljeni smoothie.

Kakao

Za razliku od standardne čokolade, svježi kakao ne sadrži bijeli šećer i mlijeko – sastojci čokolade najčešće su povezani s debljanjem i pretilošću. Suprotno tome, svježi kakao pun je hranjivih sastojaka poput vitamina i minerala, vlakana, antioksidansa i esencijalnih masnih kiselina koji nam omogućuju da se dulje osjećamo siti. Umjesto toga, sirovi kakao pun je korisnih vitamina, minerala, vlakana, antioksidansa i esencijalnih masnih kiselina koje potiču gubitak kilograma uz produljeni osjećaj sitosti. Također povećava našu razinu energije i libido, poboljšava raspoloženje i koncentraciju, a znanstveno je dokazano da smanjuje arteriosklerozu, ponovljene bolesti srca i snižava krvni tlak.

Kakao u prahu ukusan je i nevjerojatno hranjiv dodatak smoothiejima, pićima i sokovima, a može se koristiti za izradu bogatih čokoladnih slastica ili domaće čokolade. Uživajte u kakau kao dijelu zdrave, uravnotežene prehrane i poboljšajte svoje zdravlje.

Kokosovo ulje

Ekstra djevičansko kokosovo ulje bogato je dijetalnim vlaknima, omega 6 masnim kiselinama i proteinima. Uz zasićene i nezasićene masne kiseline, glavni sastojak kokosovog ulja je i laurinska kiselina. Glavno svojstvo laurinske kiseline je da djeluje antivirusno, protuupalno, antibakterijski i protugljivično. Kokosovo ulje također sadrži važne vitamine i minerale kao što su vitamin B1, B2, B3, B6, C, E, folna kiselina, kalij, kalcij, natrij, magnezij, željezo, fosfor i cink.

Ova superhrana zapravo se može koristiti izvana i iznutra. Kokosovo ulje bogato je vitaminima A i C, kalcijem i željezom. Tradicionalno se koristi za liječenje mnogih kožnih bolesti, jer sadrži zdrave masti i laurinsku kiselinu koja djeluje antibakterijski, protugljivično i antivirusno. Izvrsno je za kožu sklonu aknama.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88