Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Pobrinite za svoje zdravlje, izgled i raspoloženje

Acai bobice su superhrana koja će vam pomoći da ostanete energični tijekom cijelog dana. Dodavanje acaija bobica svakodnevnoj prehrani pomaže vam brže se probuditi i ubrzati vaš metabolizam. Velika količina antioksidansa i vitamina pomoći će vam da izgubite kilograme i povećate mišićnu masu. Razina energije i izdržljivosti također će značajno porasti.

Acai bobice smatraju se jednim od najbogatijih plodova s ​​antioksidantima na svijetu. Također su bogate proteinima, dijetalnim vlaknima, aminokiselinama i vitaminima. Istraživanje provedeno na Sveučilištu Florida pokazalo je da jednako visok sadržaj antioksidansa kao i onaj koji sadrži ova super hrana doprinosi uništavanju stanica karcinoma.

 

Podrijetlo i okus acai bobica

Ove prekrasne ljubičaste bobice rastu na južnoameričkim palmama nazvanim “Euterpe Oleracea” koje narastu do 30 metara visine. Ova vrsta palme uspijeva u amazonskoj prašumi uz korita rijeka.

Bobice Acai rastu u većim grozdovima i u daljini nalikuju grožđu. Okus jagoda pomalo je teško opisati, jer ga neki uspoređuju s okusom maline ili kupine, drugi kažu da su gorčiji ili čak imaju pomalo slani okus.

Domaći stanovnici ove bobice konzumiraju svježe, iako su dostupne su u obliku praha i mogu se dodati energetskim pićima, svježim napicima, sladoledu, desertima, umacima…

Korisna svojstva acai bobica

Acai bobice sadrže zavidnu količinu antioksidansa (među 20 najboljih na ljestvici ORAC), aminokiseline, esencijalne masne kiseline, proteine, vlakna, minerale i vitamine.

  • Štite kardiovaskularni sustav

Zbog visokog sadržaja omega 3 i omega 6 masnih kiselina, ova superhrana snižava razinu kolesterola i štiti nas od srčanih bolesti, ateroskleroze, aritmije i visokog krvnog tlaka.

  • Izvrsno su sredstvo za mršavljenje

Acai bobice poboljšavaju probavu, uklanjaju štetne toksine iz tijela i redovitim tjelesnim aktivnostima pomažu bržem sagorijevanju masnih kiselina. Zahvaljujući visokom sadržaju vitamina i minerala, vaša kosa, koža i nokti također će izgledati sjajno.

  • Podižu razinu energije

Acai bobice izvrstan su izvor energije za ljudsko tijelo. Redovita konzumacija ove super hrane omogućit će vam da budete doslovno u letu od jutra do večeri.

Acai u prahu Bio

Ukusne bobice u prahu

13,49 
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94