Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Ponovna upotreba Nature’s Finest ambalaže

U današnjem svijetu sve veću pozornost posvećujemo odvajanju otpada, smanjenju zagađenja okoliša i ponovnoj upotrebi proizvoda, što dovodi do značajnog napretka na polju održivog razvoja. Međutim, uz našu naviku kupovine putem interneta i stalnu jednokratnu upotrebu ambalaže u trgovinama, i dalje nas preplavljuje more ambalaže koja često završi na odlagalištima otpada.

Posljedice su vidljive u ekološkoj, plastičnoj i klimatskoj krizi koju svijet danas proživljava.

Zagađenje okoliša danas je problem globalnih razmjera. Jedan od glavnih problema je otpad koji čovjek stvara svojim postojanjem. Do danas se mentalitet potrošača razvio u smjeru da radije odlazimo u trgovinu kako bismo kupili novi proizvod i potrebnu robu, umjesto da popravljamo i ponovno koristimo stare proizvode. Zbog bezbroj izbora i niskih cijena, mi ljudi počeli smo akumulirati sve više i više stvari. Uhvaćeni smo u krug potrošnje i razmjene proizvoda.

Ponovna uporaba Nature's Finest embalaže

Što mi kao poduzetnici, kao inovatori i potrošači možemo učiniti po tom pitanju?

S malim promjenama u životnim navikama i promjenama u razmišljanju, svatko od nas može postati odgovoran potrošač, osiguravajući tako “uništenje” mentaliteta potrošnje i odbacivanja onih stvari koje zapravo ne trebamo odbaciti. Već im samo dati priliku za novi život putem obrade.

Prevencija otpada može se postići izbjegavanjem i ponovnom upotrebom proizvoda. Ponovna upotreba i recikliranje ključni su korak u sprečavanju linearnog životnog ciklusa otpada, tj. same potrošnje i korištenja primarnih resursa.

Svjesni smo da svaki pojedinac može pridonijeti zdravom i čistom planetu, zbog čega smo tako predani ekološkom upravljanju unutar poduzeća Nutrisslim.

O zdravom planetu brinemo od samih početaka.

Kako bi podržali zdrav planet, dugogodišnji smo partneri najveće mreže zaštite okoliša u Europi – Friends of the Earth. Zajedno pomažemo u rješavanju ekoloških i socijalnih problema i na taj način doprinosimo boljem svijetu!

U Nutrisslimu promoviramo ekološku svijest i ponovnu upotrebu proizvoda. Zaposlenici naše tvrtke trude se reciklirati otpad i dobro iskoristiti već korištene proizvode, jer smo svjesni da proizvodimo puno ambalaže.

Ljubazni do okoliša

Naša briga za okoliš ne završava na sastojcima. Odabirom ambalaže neprestano pomičemo granice mogućeg i osiguravamo najpovoljniji i najodrživiji način rada. Svi naši proizvodi zapakirani su u našoj ekološki certificiranu proizvodnji  u Sloveniji, u skladu sa HACCP standardima.

Uvijek osiguravamo da naši proizvodi udovoljavaju najvišim standardima kvalitete, sigurnosti i sljedivosti.

 

Budući da su naši proizvodi izrađeni od kvalitetnih i organskih sirovina prirodnog podrijetla, nastojimo ih pakirati u ekološku ambalažu.

 

Proizvodi Nature’s Finest šalju vam se u kartonskoj ambalaži koja je ekološki prihvatljiv materijal i biorazgradiv. Kutije se mogu bojati ili ukrašavati i ponovno koristiti za spremanje raznih prehrambenih proizvoda u smočnicu, sezonsku odjeću ili igračke. U kutiju možete stavite pokrivač ili jastuk i tako može postati udoban krevet za kućnog ljubimca.

 

Većina proizvoda isporučuje se u okruglim kutijama s poklopcem. Pakiranje je izrađeno od papira, ljepljivog premaza i aluminija.

U našoj tvrtki nastojimo proizvesti ambalažu koju ne treba odbaciti i koju naši kupci mogu dobro iskoristiti.

 

Nature’s Finest želi svim kupcima približiti mogućnost ponovne upotrebe ambalaže, pa zajedno radimo na rješenju koje nas usmjerava u čistiju budućnost. Odabrali smo nekoliko korisnih zabavnih i praktičnih prijedloga kako kreativno koristiti ambalažu naših proizvoda u svom domu.

 

Okruglo pakiranje možete omotati ukrasnim papirom po vašem izboru ili bojati bojama po svom ukusu. Možete dodati bilo koje naljepnice ili uzorke.

  • U kupaonici obnovljenu kutiju možete koristiti za pohranu kozmetičke vate ili kao postolje za četkice za zube ili četke za šminkanje.
  • U kuhinji se u kutiji mogu čuvati pahuljice, začini, šećer, brašno ili bilo što drugo što bismo željeli spremiti u praktičnu i urednu ambalažu.
  • Kutija se može korisno iskoristiti i kao lonac za dječje bojice i olovke ili kao spremište za ključeve i sitnice.
  • Lijepo oslikana kutija može poslužiti kao ukras u vašem domu uz dodatak suhog i umjetnog ukrasnog cvijeća.
  • Obnovljene kutije mogu se koristiti u vrtlarstvu umjesto lonaca, za sjetvu bilja i drugih biljaka, klijanje ili sakupljanje sjemena.
  • Skinite poklopac s prazne ambalaže i napunite ga kamenjem ili drugim težim predmetima. Možete raditi razne vježbe s utezima.

I dalje ćemo posvećivati ​​veliku pažnju pakiranju proizvoda u ekološki prihvatljivu ambalažu, jer smo svjesni da kao tvrtka imamo velik doprinos i utjecaj na smanjenje onečišćenja okoliša. Također pozivamo vas, naše kupce, da pametno i korisno postupate s otpadom od ambalaže.

Poštujmo prirodu i održavajmo planet zdravim za buduće generacije.

Eko bombažna vrečka

Okolju prijazna vrečka

  • Visokokakovostna vrečka iz bombaža
  • 100% naravni material
  • Za večkratno uporabo
  • Pomagaj pri zmanjšanju uporabe plastičnih vrečk 🙂
15g
1,85 
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94