Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Priče i mišljenja naših korisnika u 2021

U Nature’s Finestu radimo više od 10 godina kako bismo ponudili prirodna rješenja za svakoga tko želi prevladati probleme i neugodnosti s kojima se suočavaju na putu prema zdravom načinu života.

 

Svatko mora negdje početi – a naš posao je olakšati vam prve korake! Hvala vam na svim vašim pričama, mišljenjima i pozitivnim mislima koje ste bili spremni podijeliti s nama. Vi ste naša najveća inspiracija i motivacija!

NIVES OREŠNIK

Hair Vitamins

“Moj aktivan i zdrav način života vrlo dobro se nadopunjuje uz Nature’s Finest zdrave prehrambene proizvode. Zdrava prehrana mi je dugi niz godina jedan od prioriteta za uspješno prevladavanje svih sportskih, poslovnih i životnih izazova, pozitivan pogled na svijet i dobro raspoloženje u vlastitoj koži. To mi je postala navika i zadovoljstvo u isto vrijeme.”


CINDY SABOLČEC

Zdrav zajtrk

“Koristim Nature’s Finest proizvode više od godinu dana i u to vrijeme postali su neizostavan dio mog svakodnevnog života. Probala sam već mnoge proizvode iz njihove ponude, ali moji favoriti su: biljni rižini napitci koje koristim umjesto običnog mlijeka, agavin sirup i veganski proteini s kojima radim svoj jutarnji smoothie, zobena organska čokoladna kaša s kojom pripremam svoju omiljenu doručak i matcha chai latte za zdrav popodnevni napitak.”

GABRIELA ŠLAJSOVA

Kolagen Skin Care

“Izuzetno sam zadovoljna s Nature’s Finest proizvodima, najveći učinak vidim kod Bio Detox proizvoda jer se nakon mjesec dana korištenja osjećam stvarno lakše i primjećujem značajan gubitak masnog tkiva oko struka, stoga svakako preporučujem ovaj proizvod. Jako sam zadovoljna raditi s brandom i koristiti proizvode koji stvarno djeluju i pomažu.”


EVA SUŠIN

Zdravi i ukusni recepti

„S veseljem se vraćam vama jer imate stvarno vrhunske proizvode, ali i odnos s kupcima.

Vaše proizvode koristim svakodnevno i jednostavno ih obožavam. Mnogo mi znače prirodni i organski sastojci koje mi Nature’s Finest može pružiti. Proizvodi su stvarno kvalitetni i ukusni, dostava brza, a vi nas redovito mazite sniženjima i super receptima. Ukratko, super ste!”


PETRA ČUTUK

Golden Curcuma latte

“Dugi niz godina koristim najfinije Nature’s Finest proizvode kao dodatak prehrani i jako zadovoljna njihovom kvalitetom. Pazim na ono što unosim u svoje tijelo i zato sam veliki obožavateljica Nature’s Finest prirodnih proizvoda. Mnogi proizvodi su veganski, što mi kao veganki puno znači. Osjećam promjene u tijelu, imam više energije i jači imunološki sustav jer svakodnevno koristim NF proizvode.”

ANDREI LENART

Paket zdrava jetra

“Profesionalno se bavim glumom uz to sam ljubitelj zdravog i aktivnog načina života. Pojavljujem se u domaćim i stranim filmovima i serijama. Često posuđujem glas liku iz vašeg crtića. Snimanje, audicije, probe,… Od jutra do večeri. Stalno sam u vožnji. Uz naporan i stalno promjenljiv raspored, nastojim živjeti što zdravije uz redovitu tjelesnu aktivnost i zdravu prehranu. Nature’s Finest proizvodi mi puno pomažu. Olakšavaju mi ​​održavanje visoke razine energije tijekom dana i osiguravaju da sve potrebne hranjive tvari unesem u svoje tijelo u najkvalitetnijem mogućem obliku.”

PATRICIJA LEVSTEK

Beauty Hyaluron

“Suradnja s Nature’s Finest bila je zabavna i kreativna. Simpatična ekipa pruža ugodno okruženje u kojem možete biti ono što jeste, a pritom uspijeva u jasnoj komunikaciji. Naše zajedničko druženje nazvala bih ugodnom kreacijom na dobrobit svih uključenih strana. S veseljem bi ponovila iskustvo s ovom ekipom.”

NUŠA ROJS

Paket zdrava jetra

“Prošlo je godinu dana otkako sam testirala Nature’s Finest proizvode. Moja glavna snaga za zdravu jetru bila su Bio detox i Liver cleanse. Iako sam dosta aktivna u sportu i većinu obroka kuham doma te pazim na zdravu i raznoliku prehranu, moram priznati da se često prepuštam porocima. I imam periode kad mi padne motivacija, kad primijetim lošije stanje moje kože i tako dalje. Tada znam da je vrijeme za ponovno korištenje paketa za zdravu jetru. Stvarno osjećam svoje tijelo i svaku malu promjenu. To preporučujem i vama, slušate svoje tijelo i dajete mu ono što treba.”

MAFALDA CORREIA

Arašidovo maslo

“Sretna sam što sam dio ove ekipe, svidjeli su mi se proizvodi koje sam imala prilike isprobati i jako sam zadovoljna njima. Usluga dostave proizvoda je izvrsna i vrlo brza. Reakcija Nature’s Finest tima je brza, što olakšava komunikaciju i rješavanje svih nedoumica.”


FILIPA CALDEIRA

Hair Vitamins

“Sretna sam što surađujem s vama! Tvrtka s pričom i prirodnim rješenjima koju 100% podržavam i uvijek je spremna pomoći. Proizvodi su nevjerojatni i svidjelo mi se sve što sam probala.”

ANA RITONJA

Golden Curcuma latte

“Koristim dosta Nature’s Finest proizvoda. Moj favorit je Curcuma latte, pijem ga redovito svaki dan s mlijekom već pola godine… Više nemam dosadni kašalj koji sam imala svake zime uz to puna sam energije… 👍”

 

ANETA VYBIRALOVA

Beauty Kolagen

“Već neko vrijeme radim s Nature’s Finest i ne mogu se žaliti ni na što! Proizvodi su odlični, pogotovo okus! Proizvode sam preporučila obitelji i prijateljima. Jako su zadovoljni i oduševljeni opsežnom ponudom koja je namijenjena ne samo odraslima već i djeci.”

ANNA KLARIĆ

Kolagen Skin Care

“Nature’s Finest uvijek ima odlične ponude, a najviše od svega veseli me brza isporuka i njihov odnos prema kupcima. Kolgen Skin Care koristim već nekoliko mjeseci. Pijem ga svako jutro na prazan želudac. Koža je svježa, kosa je skoro prestala opadati, okus proizvoda je predobar, mogu samo reći vrhunski i pohvaliti.”

TIMEA SAJBEN

Zdrav zajtrk

“Volim raditi s vama! Obožavam vaše proizvode. Jedinstveni su, učinkoviti i zadovoljavaju gotovo sve potrebe. Lako se tope u vodi i vrlo su ugodnog okusa. Uvijek sam sretna što prva isprobam proizvode, pa ih svakako preporučam svojoj obitelji, prijateljima i pratiteljima.”

MONIKA GRAJ

OK! Memory

“Hvala Nature’s Finest!

Svako jutro, prije zahtjevnijeg posla ili učenja, popijem OK!Memory. Moram ga pohvaliti, koristim ga već mjesec dana, posao lakše podnosim, a prihvaćanje informacija je razumljivije. Super stvar!”

ELIŠKA CEMPIRKOVA

Matcha Chai latte

“Pozitivno iznenađena! Nisam mislila da ću moći zamijeniti jutarnju kavu, ali moram priznati da se osjećam puno bolje nakon Matcha lattea. Naručit ću ga četvrti put, uz ostale NF proizvode koje obožavam! “

TAJA HROVAT

Paket zdrava jetra

“Probala sam paket Zdrava jetra i stvarno je vrhunski, pogotovo mi se sviđa kad dodam svježi sok od naranče. Svatko tko misli posvjedočila bi izuzetno dobre rezultate, nakon 20-ak dana korištenja…nema proizvoda s kojim bi usporedila…dodala bi da mi se i san popravio…Jučer sam kupila novi paket i još nekoliko dodataka koje mi je gospođa savjetovala preko telefona. Hvala 💚”

NEŽA BATAGELJ

Hair Vitamins

„Ovdje želim izraziti i svoje mišljenje o vašim proizvodima… Istina je da sam dobila vitamine za kosu na poklon, jer više nisam znala kako i na koji način poboljšati svoje vlasište… Rezultati su bili vidljivi nakon 1. mjesec dana korištenja i u 100% poboljšanju…vidljivo smanjen gubitak kose, vidljivo gušća kosa, vlasište se više ne masti… Tako da preporučam… Vrhunska stvar!”

MANJA MARGON

Matcha Chai latte

“Uz ostale Nature’s Finest proizvode koje koristim, istaknula bih Matcho latte. Preporučila bih ga svima koji se osjećaju loše nakon kave i žele prirodnim putem podići energiju. Napitak pripremam s vodom i mlijekom. Lakše se koncentriram i općenito se osjećam bolje.”

KAJA KASTELIC

Pink latte Kolagen

“Stvarno moram pohvaliti proizvode @naturesfinest! Pink Latte napitak je vrhunski proizvod odličnog okusa, a roza boja je jako atraktivna. Stvarno super ideja za proizvod s kolagenom i hijaluronskom kiselinom, kolagen već koristim svaki dan i pazim na zdravlje kože.”

DARJA PUGELJ

Paket zdrava jetra

“Završila sam tromjesečni program i produžila ga za još mjesec dana… osjećam se odlično! Ovdje se ne radi toliko o gubitku kilograma, koliko o tome da se osjećam bolje… simptomi koji su mi stvarno uzrokovali puno problema, potpuno su nestali.. nadutost, napet želudac s kojim imam problema od malih nogu, kronični umor…Kvaliteta mog života se jako poboljšala. To mi je jedini cilj i uspješno ga ostvarujem! Hvala! 😊”

MAJA VITEZ

Kolagen Skin Care

Top proizvod, koristim već 5-tu kutiju. U kombinaciji sa MSM-om u prahu dolazi do značajnog poboljšanja punoće kože, nestaju prištići, hidratacija kože je veća. Najbolji kolagen na tržištu. Kupila sam ga na akciji i dobila tri. Nadam se da ću za mjesec dana moći kupiti po istoj cijeni kao i ovu prvu kupnju. Aja taste, njammmi.”

ANA MEKE

Paket Zdrava jetra

“Imam velike probavne smetnje stoga redovito pijem ova dva proizvoda. Inače okus nije baš najbolji pa preporučam miješanje napitaka sa sokom od limuna ili naranče. Detox i Liver Cleanse kuru sam počela prije otprilike 2 mjeseca. Već su vidljive velike promjene na koži, preporučujem svima!”

TIA BONE

Hair Vitamins

Za sve vas koji ste sumnjali… Ne mogu vjerovati da sam zapravo pronašla nešto što stvarno djeluje! Mjesec dana i već vidim da mi je kosa prilično izrasla… Mislila sam da nikad neću moći imati dugu kosu jer mi previše ispuca, ali sad sam konačno našla rješenje. Stvarno preporučam NF proizvode, kvalitetni su i odličnog okusa.

LILI ČADEŽ

OK!Stress

“Izuzetno sam zadovoljna antistres napitkom. Kad radim, ponekad se teško koncentriram, a kako se uvijek trudim pronaći i prakticirati prirodna rješenja, proizvod OK! Stres mi uistinu odgovara.”

TEA ZADRAVEC

Pink latte Kolagen

“Waaw, kad sam probala Pink Lante, nisam očekivala tako dobar okus vanilije i kokosa. Stvarno super, veliko iznenađenje. Osim toga, njime nadomjestim izgubljeni kolagen i njegujem svoju kožu.”

 

 

 

SARA PIŽMOHT

OK!FatBurn

“OK!FatBurn je odlično rješenje za oblikovanje tijela, ne trebate uopće mijenjati prehranu, a on i dalje djeluje. Ja sam ljubiteljica umjerene rekreacije, pa su učinci puno bolji. Sve pohvale Nature’s Finest za tako dobar proizvod.”

 

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94