Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Pročistite svoje tijelo super detoksikacijskom hranom!

Bez obzira jeste li vegetarijanac ili ne, tijelo svako malo treba očistiti od toksina. Većina nas za praznike uživa u obilnim gozbama i hrani koja je puna pojačivača okusa, umjetnih boja i okusa, pesticida, konzervansa.

Pročistite svoje tijelo super detoksikacijskom hranom!

Sve to može kod nas pokrenuti niz neugodnih simptoma, poput glavobolje, migrene, alergije, stanja kože, menstrualnih grčeva, opće slabosti… Sve to može dovesti do raznih bolesti, uključujući pretilost, artritis, depresiju i bolesti srca.

 

Što je detoksikacija?

Detoksikacija je poznata i kao čiščenje tijela – to označava proces u kojem se tijelo čisti od toksina, koje je nažalost teško izbjeći u današnjem suvremenom životu. Detoksikacija donosi dobro raspoloženje, podiže vitalnost i puni nas energijom. Važno je znati da se program detoksikacije mora ponavljati nekoliko puta, jer se rezultati ne vide u ranim fazama, pogotovo ako živite prilično stresno.

Što je detoksikacijska dijeta?

Detoksikacijska prehrana uključuje izbor (super) hrane koja potiče uklanjanje štetnih kemikalija, otrovnih toksina i viška masnih stanica iz tijela. Sve to sprečava nakupljanje otrovnih tvari u našoj jetri. To dovodi do neravnoteže u tijelu koja dovodi do mnogih bolesti. Detoksikacijska dijeta olakšava naš probavni sustav, opskrbljujući nas svim hranjivim sastojcima koji podržavaju i ubrzavaju prirodni proces čišćenja, uključujući vitamine, enzime, minerale, antioksidante, klorofil, proteine ​​i vlakna. Nakon razdoblja detoksikacije osjećat ćete se potpuno preporođeno, s vidno zdravim tenom i povećanom razinom energije. Detox također igra važnu ulogu u prekomjernoj težini i nakupljanju viška masnoće te može povećati očekivano trajanje života za 20 do 30 posto.

Top 3 detoksikacijske super namirnice :

  • JEČMENA TRAVA hranjiva je hrana najpoznatija po alkalnim i antioksidativnim svojstvima. Bogat je i uravnotežen izvor vitamina, minerala, aminokiselina i enzima. Sadrži puno klorofila („biljne krvi“), koji je prirodni detoksikant, te važna prirodna vlakna i antioksidanse. Ječmena trava puna je hranjivih sastojaka i ne sadrži gluten, jer se sav gluten nalazi u zrnu ječma. Zbog toga je ječmena trava sigurna hrana za ljude koji ne podnose gluten.
  • CHLORELA je zelena slatkovodna alga koja raste u jezerima i ribnjacima. Kao jedna od najboljih super detoksikacijskih namirnica, klorela ima gotovo deset puta više klorofila od sličnog zelja poput pšenične trave, ječma ili lucerne. Zapravo, naziv klorela potječe od visokog sadržaja klorofila, važnog hranjivog sastojka koji čisti tijelo. Chlorella uklanja probavljene tvari iz krvi, jer zbog nitasta sastava veže teške metale i toksine koji se nakupljaju u krvi. Čist protok krvi s obiljem crvenih krvnih stanica koje prenose kisik neophodan je za pravilan rad našeg tijela.
  • HIMALAJSKA SOL sadrži sve minerale i elemente u tragovima koji čine naše tijelo. Njegovu važnost pokazuju i povijesne činjenice, kada je sol bila predmet razmjene i plaćanja prije nekoliko tisuća godina, jer je čovječanstvo s njom moglo preživjeti. Latinska riječ sol označava sunce, pa ovaj dragocjeni element ima svojstva sunčeve energije koja stvara i održava život. Himalajska sol za dobru probavu i povoljan početak dana ujutro natašte popijte čašu vode u kojoj otopite žličicu pripremljene salamure. Zasićena otopina također je korisna za kožu, jer je pomlađuje, vraća joj elastičnost, uklanja bore i čisti pore. Himalajska sol kao kupka može se koristiti za ispiranje sinusa, vlaženje suhih očiju i detoksikaciju tijela. Korisna je i za rehidraciju, posebno za sportaše koji brzo gube vodu, te za razne maske i obloge.
Izdelek ne obstaja!
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94