Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Riješite se hiperpigmentacije ovim jednostavnim napitkom

U današnje je vrijeme njega kože nužna svakodnevna rutina. To je ponajviše posljedica stalne izloženosti suncu, konzumacije alkohola, pušenja, hormonske neravnoteže i upalnih procesa koji uzrokuju brojne probleme s kožom.

Što je zapravo hiperpigmentacija?

Jednostavno rečeno, hiperpigmentacija je kada naše tijelo proizvodi prekomjerne količine melanina. To uključuje crvenilo i upale te se može pojaviti na bilo kojem dijelu tijela. Zahvaća sve tipove kože, a nastaje kao posljedica akni, genetike, hormonalnih promjena i fizičkih ozljeda kože. Vrste hiperpigmentacije su staračke pjege, melazma i postupalna hiperpigmentacija.

Mnogi tragaju za brzim rješenjima i žele se liječiti prirodno. Izrazi – brzo i prirodno rješenje – uglavnom ne idu jedno uz drugo, zbog čega se uvijek pridržavamo izreke »bolje spriječiti nego liječiti«. Protiv hiperpigmentacije ponajprije se možemo boriti konzumacijom određenih namirnica.  Napitak s odličnom kombinacijom fitokemikalija izvrsno je sredstvo protiv starenja kože i pigmentnih madeža.

Treba vam samo 4 sastojaka s prirodnim aktivnim sastojcima – ananas, matcha u prahu, đumbir u prahu i listovi metvice.

  • Ananas je bogat vitaminom C i vitaminom E koji su vam potrebni za čvrstu i elastičnu kožu. Enzimi koji se nalaze u ananasu uklanjaju mrtve stanice kože i smanjuju pojavu prištića, a idealan je i za sve koji se bore s postojećim aknama. Kada je riječ o rješenjima, ananas je prirodno protuupalno sredstvo. To izvrsno voće pomaže smanjiti crvenilo i otekline kada se pojave neželjene pjege. Zapravo je rješenje iz snova kada je riječ o njezi kože.
  • Đumbir u prahu pomaže u čestim problemima s kožom lica za koje potajno želimo da ih nemamo – poput ogromnih, krupnih pora i masnog, sjajnog tena. Rezultati najmanje jedne studij pokazali su da ljekovita azijska biljka đumbir u prahu poboljšava strukturu kože žena koje su s njom imale problema. Antioksidansi u đumbiru mogu pomoći poboljšati izgled, čak i obnoviti kožu.
  • Pijenjem Matche u prahu konzumiramo listove zelenog čaja, a ne samo ekstrakte, što je slučaj kod drugih vrsta čaja. Zbog toga je matcha najsnažnija vrsta zelenog čaja te ujedno i najkvalitetnija zbog toga što listovi nemaju žila i nema stabljika. Matcha sadrži čak 10,5 g/ 100 g katehina. Također je bogat izvor vitamina CKatehin je polifenol i sekundarni metabolit mnogih biljki. Osim što jača naš imunitet, Matcha u prahu prava je riznica antioksidacijskih učinaka. Visok udio antioksidansa štiti od štetnih slobodnih radikala koji pospješuju starenje kože. Od njih se teško možete obraniti, no zato se možete pobrinuti da s pomoću biranih sastojaka unesete veliku količinu antioksidansa u svoje tijelo.

Matcha u prahu Bio

Mljeveni listovi zelenog čaja

9,19 

Pripravite ukusan, jednostavan i zdrav napitak protiv hiperpigmentacije!

SASTOJCI

POSTUPAK

Sve sastojke stavite u mikser i izmiksajte dok tekstura ne postane glatka. Napitak ukrasite ananasom i listovima metvice te poslužite.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88