Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Super namirnice za podizanje energije

Jeste sigurni da osiguravate svom tijelu dovoljno energije odabirom pravilne prehrane? Unosom superhrane, poboljšat ćete vitalnost, probavu i podići svoje raspoloženje. Previše stresan način života uz premalo vježbanja i nezdravu prehranu smanjuje razinu energije, čini nas umornima i pospanima. Provjerite koja superhrana podiže energiju tijela!

To su razlozi zbog kojih biste u prehranu svakako trebali dodati superhranu. Pogledajmo 10 namirnica koje će vas uvijek napuniti energijom.

 

Pecan

Izvrstan su izvor proteina, nezasićenih masnih kiselina, antioksidansa, vlakana, vitamina i minerala. Pecan je izvrstan izvor proteina i može zamijeniti meso. Oko 30 grama pecana (ili oko 20 polovica) ekvivalent je 60 grama mesa, ali s manje zasićenih masti i nula kolesterola, pa su sjajna alternativa masnom mesu.

 

Smeđa riža

Smeđa riža puno je zdravija od bijele. Zašto? To je “nerafinirana” inačica bijele riže. Bogata je mineralima, vlaknima, mastima i vitaminima. Sadrži puno folne kiseline, koju tijelo ne skladišti i mora se dobiti prehranom. Za razliku od bijele riže, ima aromatičniji i bogatiji okus.

 

Punozrnate pahuljice i musli

Žitne pahuljice su visokokalorična hrana stoga se često preporučuju za doručak. Nutrisslim pahuljice i musli ne sadrže dodani šećer, pa ćete s njima unositi dobre kalorije koje se pretvaraju u energiju. Preporučujemo odabir tradicionalnih muslija jer sadrže orašaste plodove i sjemenke pune korisnih nezasićenih masnih kiselina.

 

Zobene pahuljice

Sadrže visok udio zobenih vlakana s uravnoteženim omjerom topivih i netopljivih vlakana. Netopljiva vlakna poboljšavaju probavu i učinkovito sprječavaju zatvor i poremećaje probavnog sustava. Za razliku od njih, topiva vlakna smanjuju razinu kolesterola u krvi i štite srce. Konzumacija zobenih pahuljica pomaže u smanjenju razine šećera u krvi i sprječava dijabetes. Uz to, velika su pomoć u borbi protiv pretilosti. U usporedbi s ostalim žitaricama, oni imaju veći sadržaj aminokiselina, vitamina (B i E), minerala …

 

Chia sjemenke

Ove male sjemenke bogate su bjelančevinama, omega masnim kiselinama i vlaknima. Visok sadržaj vlakana pomaže nam u probavi. Poznate su kao “metle za čišćenje crijeva” jer pročišćavaju otrovne toksine iz probavnog sustava. Unos Chia sjemenki povećat će razinu energije.

 

Kakao

Kakao u prahu ispunjava nas energijom zbog visokog sadržaja magnezija. Izvrsno ćete se osjećati ako ujutro pripremite napitak ili namaz od organskog kakaa u prahu.

 

Goji bobice

Ove male bobice bogat su izvor antioksidansa, proteina i vitamina B, E i C. Gobi bobice pomažu u podizanju razine energije, pružaju zdrav imunološki sustav i poboljšavaju vid.

 

Guarana

Sjemenke guarane bogate su kofeinom i sadrže više od zrna kave. Guarana podiže razinu energije i fizičku izdržljivost, održava nas budnima, poboljšava pamćenje, čisti krvotok, stimulira metabolizam i djeluje kao antioksidans.

 

Kelj

Niskokaloričan, bogat vlaknima, bez masti i pun antioksidansa. Istraživanja pokazuju da kelj nije samo hranjivo povrće, već i da snižava razinu lošeg kolesterola, smanjuje rizik razvoja bolesti srca i inhibira rast stanica karcinoma. Sadrži puno vitamina K koji štiti tijelo od raznih vrsta karcinoma. Uz to, vitamin K vrlo je važan za cjelokupno zdravlje.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94