Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Besplatna dostava iznad 49€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Besplatna dostava iznad 49€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Super namirnice za podizanje energije

Jeste sigurni da osiguravate svom tijelu dovoljno energije odabirom pravilne prehrane? Unosom superhrane, poboljšat ćete vitalnost, probavu i podići svoje raspoloženje. Previše stresan način života uz premalo vježbanja i nezdravu prehranu smanjuje razinu energije, čini nas umornima i pospanima. Provjerite koja superhrana podiže energiju tijela!

To su razlozi zbog kojih biste u prehranu svakako trebali dodati superhranu. Pogledajmo 10 namirnica koje će vas uvijek napuniti energijom.

 

Pecan

Izvrstan su izvor proteina, nezasićenih masnih kiselina, antioksidansa, vlakana, vitamina i minerala. Pecan je izvrstan izvor proteina i može zamijeniti meso. Oko 30 grama pecana (ili oko 20 polovica) ekvivalent je 60 grama mesa, ali s manje zasićenih masti i nula kolesterola, pa su sjajna alternativa masnom mesu.

 

Smeđa riža

Smeđa riža puno je zdravija od bijele. Zašto? To je “nerafinirana” inačica bijele riže. Bogata je mineralima, vlaknima, mastima i vitaminima. Sadrži puno folne kiseline, koju tijelo ne skladišti i mora se dobiti prehranom. Za razliku od bijele riže, ima aromatičniji i bogatiji okus.

 

Punozrnate pahuljice i musli

Žitne pahuljice su visokokalorična hrana stoga se često preporučuju za doručak. Nutrisslim pahuljice i musli ne sadrže dodani šećer, pa ćete s njima unositi dobre kalorije koje se pretvaraju u energiju. Preporučujemo odabir tradicionalnih muslija jer sadrže orašaste plodove i sjemenke pune korisnih nezasićenih masnih kiselina.

 

Zobene pahuljice

Sadrže visok udio zobenih vlakana s uravnoteženim omjerom topivih i netopljivih vlakana. Netopljiva vlakna poboljšavaju probavu i učinkovito sprječavaju zatvor i poremećaje probavnog sustava. Za razliku od njih, topiva vlakna smanjuju razinu kolesterola u krvi i štite srce. Konzumacija zobenih pahuljica pomaže u smanjenju razine šećera u krvi i sprječava dijabetes. Uz to, velika su pomoć u borbi protiv pretilosti. U usporedbi s ostalim žitaricama, oni imaju veći sadržaj aminokiselina, vitamina (B i E), minerala …

 

Chia sjemenke

Ove male sjemenke bogate su bjelančevinama, omega masnim kiselinama i vlaknima. Visok sadržaj vlakana pomaže nam u probavi. Poznate su kao “metle za čišćenje crijeva” jer pročišćavaju otrovne toksine iz probavnog sustava. Unos Chia sjemenki povećat će razinu energije.

 

Kakao

Kakao u prahu ispunjava nas energijom zbog visokog sadržaja magnezija. Izvrsno ćete se osjećati ako ujutro pripremite napitak ili namaz od organskog kakaa u prahu.

 

Goji bobice

Ove male bobice bogat su izvor antioksidansa, proteina i vitamina B, E i C. Gobi bobice pomažu u podizanju razine energije, pružaju zdrav imunološki sustav i poboljšavaju vid.

 

Guarana

Sjemenke guarane bogate su kofeinom i sadrže više od zrna kave. Guarana podiže razinu energije i fizičku izdržljivost, održava nas budnima, poboljšava pamćenje, čisti krvotok, stimulira metabolizam i djeluje kao antioksidans.

 

Kelj

Niskokaloričan, bogat vlaknima, bez masti i pun antioksidansa. Istraživanja pokazuju da kelj nije samo hranjivo povrće, već i da snižava razinu lošeg kolesterola, smanjuje rizik razvoja bolesti srca i inhibira rast stanica karcinoma. Sadrži puno vitamina K koji štiti tijelo od raznih vrsta karcinoma. Uz to, vitamin K vrlo je važan za cjelokupno zdravlje.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-60%
Detox Anti-Age*

2-u-1 formula za detoksikaciju ljepote koja pomaže očistiti tijelo i spriječiti oksidativno oštećenje stanica

26,90  10,76