Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Superhrana za sjajnu kožu

Kažu da se način na koji se hranimo odražava na našoj koži, što je potpuno točno. Zdravlje kože započinje iznutra. Mnogi se ljudi nadaju čudima koje nude razna sredstva za čišćenje, tonicima, hidratantnim kremama … ali sve to nudi samo privremeno rješenje, ako se ne prekine unos toksina u tijelo.

Superhrana puna je hranjivih sastojaka, uz to je izvrsna za njegu naše kože izvana i iznutra. Pogledajmo koju hranu uključuje:

Camu camu

Super hrana camu camu je voće iz Južne Amerike koje sadrži najveću količinu vitamina C od bilo kojeg drugog izvora hrane. Sadrži 23 puta više vitamina C od naranče. Vitamin C neophodan je za proizvodnju kolagena i elastana koji su važni za zdravlje kože i zacjeljivanje rana. Također štite kožu od oštećenja od sunca i drugih čimbenika koji pridonose starenju kože. Vitamin C nas štiti od slobodnih radikala (oštećenih stanica), djeluje protuupalno i brine o zdravlju imunološkog sustava. Camu camu ima blagi citrusni okus i može se dodati raznim sokovima, napitcima, jogurtima, desertima itd.

 

Chia sjemenke

Ove male žitarice pune su vlakana i omega 3 masnih kiselina. Izvrstan su dodatak prehrani i puno doprinose zdravlju naše kože. Chia sjemenke daju 9 puta više omega-3 od lososa. Omega 3 masne kiseline održavaju našu kožu podatnom i mekom te je štite od upala i oštećenja. Većina nas konzumira premalo zdrave masnoće. Chia sjemenke sadrže 2 puta više vlakana od zobi. Vlakna održavaju zdrav probavni sustav i pomažu u uklanjanju sav otpad i toksine iz tijela kroz probavni trakt. Ova super hrana može se svakodnevno dodavati pićima, salatama, slatkišima itd.

 

Klorofil

Klorofil njeguje i štiti našu kožu izvana i iznutra. Pun je vitamina i minerala i ima svojstva čišćenja koja pomažu u uklanjanju teških metala i toksina iz tijela. Štiti crvene krvne stanice i poboljšava cirkulaciju. Djeluje alkalno na tijelo i smanjuje upalu. Sva ta svojstva savršeno doprinose zdravlju kože! Klorofil se nalazi u svim živim biljkama, a najviše ga ima klora alga.

 

Kokosovo ulje

Ova superhrana zapravo se može koristiti izvana i iznutra. Kokosovo ulje bogato je vitaminima A i C, kalcijem i željezom. Tradicionalno se koristi za liječenje mnogih kožnih bolesti, jer sadrži zdrave masti i laurinsku kiselinu koja djeluje antibakterijski, protugljivično i antivirusno. Izvrsno je za kožu sklonu aknama.

Kokosovo ulje može se nanositi izravno na kožu, ostavljajući je mekom i glatkom. Također se može dodati prehrani jer savršeno zamjenjuje sve ostale masti i ulja. Termički je stabilan što ga čini pogodnim za kuhanje na visokim temperaturama poput prženja. Zbog svoje stabilnosti polako oksidira i otporan je na zračenje, pa ima rok trajanja do dvije godine.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94