Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Superhrana – zašto je važna

Superhrana je namirnica izuzetno bogate hranjive vrijednosti. Najlakše se može definirati kao hrana s visokim sadržajem zdravih tvari, poput antioksidansa, minerala, vitamina, esencijalnih masnih kiselina, bjelančevina, ..

Većina tih hranjivih sastojaka djeluje antioksidativno na naše tijelo, što znači da vežu štetne slobodne radikale i pomažu u njihovom uklanjanju iz tijela. Superhrana bogat je izvor vrijednih hranjivih sastojaka koji pridonose boljoj probavi, boljem raspoloženju i povećanju tjelesne energije. Može se koristiti za čišćenje i detoksikaciju tijela, regulaciju zdrave težine ili kao preventivni lijek za mnoge bolesti i alergije.

Chia sjemenke

najbogatiji su prirodni izvor omega 3 masnih kiselina. Bogate su omega 6, mineralima, kalcijem, magnezijem, vlaknima i proteinima. Sadrže vitamine A, B1, B2, B3, B6, B8, E i nezasićene linolne masne kiseline (tijelo ih ne može proizvesti samo). Oni na sebe vežu vodu, pa pomažu hidrataciji tijela, pomažu u boljoj probavi, daju osjećaj sitosti i povećavaju apsorpciju hranjivih tvari u crijevima. Imaju izvrsnu hranjivu vrijednost i pružaju nizak glikemijski indeks. Do sada je zabilježeno 25 pozitivnih učinaka korištenja Chia sjemenki. Jedna je od rijetkih namirnica koja se može naći u potpuno netaknutom obliku, genetski modificirana i s toliko nutritivne snage.

Jestiva konoplja

jedan je od najbogatijih izvora proteina. Sadrži sve esencijalne aminokiseline u idealnom omjeru, omega 3-6-9 i antioksidanse. Sjeme konoplje regulira metabolizam, jača živčani sustav, ublažava dijabetes i migrenu, vraća apetit, poboljšava san, blagotvorno djeluje na kožu i kosu, snižava krvni tlak, čisti cirkulaciju krvi, ublažava simptome menopauze, psorijaze i pomaže u stvaranju antitijela i jačanju imunološki sustav.

Kakao zrna

sadrže mnoge prirodne sastojke kao što su serotonin (antistres), triptofan (antidepresiv), anandamid i dopamin (poboljšava raspoloženje). Kakao, poznat kao jedna od najsloženijih namirnica na svijetu, ima visok sadržaj kalija, kalcija, natrija i antioksidansa (čak 10% flavonoida).

Murve(dud)

izvrsnog su okusa, slatki poput grožđica i hrskavi poput smokava. Budući da su sušeni na suncu, slatki su i vrlo hranjivi. Zbog svoje slatkoće poznati su kao zdrava alternativa bombonima. Ali, što je važnije od samog okusa, dud se smatra uistinu izvrsnom hranom. Jedne su od glavnih i popularnih ljekovitih biljaka u tradicionalnoj kineskoj medicini. Bogate su hranjivim sastojcima poput vitamina C i K, željeza, kalcija i vlakana. Uz to su bogate antioksidansima, posebno antioksidansima resveratrola, koji se smatra prirodnim antibiotikom te pomaže kod infekcija. Unos murvi (duda) održava zdravo srce i krvne žile. Mogu se jesti kao samostalni obrok ili se miješaju u voćne salate, džemove, smoothieje, žitarice.

Peruanske jagode 

poznate i kao zlatne bobice Inka rastu visoko u Andama i osnovna su hrana lokalnom stanovništvu. Slične su grožđicama i ugodnog slatko-kiselog okusa. Sadrže visok udio karotena i vitamina P koji djeluje protuupalno i antioksidativno. Također su izvrstan izvor vitamina A, C, B2, B6 i imaju visok sadržaj fosfora. Obogaćeni su vlaknima i proteinima. Sadrže i pektin koji podržava zdravu probavu, pomaže u snižavanju razine kolesterola i sprječava brzi porast glukoze u krvi.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94