Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Svjetski dan zdravlja: Depresija, adio!

Koliko često mislite na svoje zdravlje? Odlučite li se često na promjenu tek kad osjetite da se nešto događa s vašim tijelom i da vam je potreban posjet doktoru? Posvećujete li dio svog vremena organiziranju dnevnih obroka, meditaciji i rekreaciji ili ste i vi među onima koji jednostavno više vole stres i male nevažne stvari zbog kojih osjećate da dan nema dovoljno sati?

Danas imate dovoljno dobar razlog da se okrenete prema sebi i napravite prvu promjenu u svom načinu života. 7. travnja obilježava se Svjetski dan zdravlja koji je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) prvi put proglasila 1950. Svake godine u prvom planu je moto koji najviše zabrinjava u ovom razdoblju – ovogodišnji fokus je na skrivenoj, sve češćoj bolesti , depresiji.

 

Što je depresija?

Depresija nije isključivo genetska bolest ili loše raspoloženje koje je lako izbjeći, a može utjecati na ljude svih dobnih skupina. Najčešće se manifestira kao poremećaj raspoloženja zbog kojeg gubimo zanimanje za aktivnosti u kojima smo nekada uživali, osjećamo stalnu krivnju, tugu, promjenu apetita, te u najgorim slučajevima mogu nastupiti i samoubilačke misli te na kraju, ali ne najmanje važno, i sam čin . Zbog poteškoća u prepoznavanju ove bolesti ne obraćamo dovoljno pažnje na znakove i posljedično tome ne tražimo liječničku pomoć. Ne liječimo se unatoč činjenici da se depresija može eliminirati psihoterapijom ili kombinacijom lijekova i psihoterapije.

Za svoje zdravlje možemo učiniti vrlo puno ako mu samo posvetimo dovoljno pažnje. Usredotočite se na sprječavanje spomenute bolesti i ona vam neće ući u život. Zato danas, s prijateljima, obitelji, krenite u prirodu i u potpunosti uživajte u svježem proljetnom zraku, što je najvažnije, odložite mobitele i ne dopustite da vam beznačajni podražaji skrate dragocjeno slobodno vrijeme, već ga posvetite aktivnostima, druženju i zdravlju.

Pozdravimo se od stresa!

Kao prirodni pomagač za mentalnu ravnotežu i podizanje energije, djeluje korijen ruže ili Rhodiola koja se stoljećima koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini. Samo jednim gramom praha dnevno dodanim u smoothie, čaj ili vodu možete zaštititi svoje tijelo od stresnih situacija, ukloniti umor i poboljšati svoje kognitivne sposobnosti.

Danas napravite svoj prvi korak u potpuniji i zdraviji život!

Rodiola u prahu (Korijen Ruže) Bio

23,06 
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
Golden Q10*

Formula koenzima Q10, vitamina C i B-kompleksa za zaštitu od oksidativnih oštećenja

10,94  3,06 
-70%
Vitamin C+ Selen + Cink*

Revolucionarna formula vitamina C, selena i cinka za snažan imunološki sustav!

8,75  2,63 
-75%
Matcha Chai latte*

Zdrava I ukusna alternativa kavi

17,16  4,29