Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

10 godina najboljeg od prirode za vašu ljepotu

Nature’s Finest slovenska je robna marka koja ima reputaciju trendsettera u području dodataka prehrani i prehrambenih proizvoda. Mi smo slovenska ekološka tvrtka u svakom mogućem smislu. Naši proizvodi isključivo sadrže pažljivo odabrane vrhunske sastojke koje dobavljamo iz cijelog svijeta. U deset godina uspješno smo lansirali više od 200 proizvoda na tržište.

Prisutni smo u više od 35 država diljem svijeta i ponosimo se činjenicom što se našim proizvodima koristi već više od milijun redovitih kupaca.

 

Opće je poznato da naš izgled odražava kvalitetu zdravlja. Zbog toga je važno da se pobrinete za svoju ljepotu iznutra prema van!  Sve što vidimo izvana događa se i iznutra.

Svakodnevno nastojimo jesti zdravu i prirodnu hranu te izbaciti štetne kemikalije iz svojeg jelovnika. No pridržavate li se istog načela i u svojoj rutini njege kože, kose i noktiju? Kada govorimo o prirodnoj ljepoti, hrana je jedan od najsnažnijih alata.

Smatramo da je važna istinska prirodna ljepota umjesto da je prekrivamo umjetnim dodatcima. Postoji mnogo jednostavnih načina za prirodno postizanje zdravog izgleda uporabom aktivnih sastojaka koji svima omogućuju da iskažu svoju prirodnu ljepotu te da se osjećaju ljepše i osvježeno.

Neka proizvodi Nature’s Finest postanu vaš svakodnevni izbor!

Ovaj vrhunski smoothie za ljepotu može postati vaš omiljeni doručak, ručak ili zalogaj usred dana koji će vašu kožu očvrsnuti iznutra prema van.

Zajedno s ostalim sastojcima hidrira kožu i pruža potrebne antioksidanse.

Samo morate uzeti blender iz ormara i izmiksati sljedeće prirodne dodatke za ljepotu: macu u prahu, vitamin C, bananu i šumsko voće. Uživajte!

Zašto deluje?
  • Maca u prahu smanjuje osjetljivost vaše kože i pomaže izdržati ekstremne temperature. Također ublažava probleme s aknama i prištićima. Prednost mace nije samo u tome što vas čini ljepšima. Kao dodatak prehrani odlikuje se brojnim prednostima. S drevnim korijenom Macom možete podignuti razinu svoje energije, očuvati vitalnost, povećati libido i plodnost te tjelesne i mentalne kapacitete. Maca je u obliku praha i ima orašasti, lagano zemljani okus, zbog čega je idealna kao dodatak smoothiejima i sokovima, a možete je dodati i pahuljicama, energetskim pločicama ili pecivima.
  • Vitamin C pospješuje nekoliko različitih važnih funkcija u našem tijelu. Važan je antioksidans koji štiti naše stanice od oksidacijskog stresa. Potreban je svim stanicama u našem tijelu za normalan rad, a pomaže i u proizvodnji kolagena te normalnom funkcioniranju kosti, zubi, hrskavice, desnih, kože i krvnih žila. Važan je i za normalnu apsorpciju željeza i normalan rad živčanog sustava. Vitamin C vrlo povoljno utječe na imunosni sustav koji štiti od intenzivnih tjelesnih napora.
  • Banana i šumsko voće (jagode, kupine, maline, borovnice…) – ova vrsta voća bogata je antioksidansima koji štite kožu od ubrzanog starenja i štetnih utjecaja okoline. Svakodnevnom konzumacijom šumskog voća sprečavate gubitak elastičnosti i održavate mladenački izgled svoje kože. Banana sadrži 75 % vode, a vitamini C i B6 ključni su elementi za očuvanje elastičnosti vaše kože.

Jeste li već otkrili koliko je dobar osjećaj razmaziti svoju kožu potpuno prirodnim sastojcima?

 

NAIL VITAMINS

Nail Vitamins napitak je s okusom limuna koji svojim aktivnim sastojcima čini tvoje nokte lijepima i čvrstima. Hrani vaše nokte, smanjuje njihovu lomljivost i ubrzava njihov rast.

Jeste li primijetili da su vaši nokti manje čvrsti i da se brže lome? Često se koristite lakovima za nokte ili ugrađujete gelirane ili umjetne nokte? Kušajte napitak Nail Vitamins koji svojim aktivnim, ali prirodnim sastojcima hrani nokte, kožu i ostala tkiva te čini tvoje nokte prirodno lijepima i čvrstima.

KOLAGEN SKIN CARE

Riječ je o najboljem premium kolagenu na slovenskom tržištu. S patentiranom formulom Naticol®​, najboljim prirodnim izvorom kolagena tipa 1. Kolagen Skin Care dokazano povećava elastičnost kože i osjetno smanjuje vidljivost bora. Ukusan i osvježavajući napitak s okusom jagode koji vašu kožu održava mladolikom, a kosu i nokte čvrstima i sjajnima.

Zašto trebam kolagen?

Nakon 25. godine života koža polako počinje gubiti svoju elastičnost zbog smanjene proizvodnje i obnove kolagena. To dovodi do vidljivih znakova starenja, suhe kože i nastanka bora. Kolagen je jedna od najvažnijih bjelančevina u sastavu koja održava mladenački i lijep izgled kože, kose i noktiju.

S odličnim okusom jagode i dražesne ružičaste boje, stvoren je za žene (iako ni muškarci nikako nisu izuzeti) koje rituale pomlađivanja prakticiraju sa stilom.

HAIR VITAMINS

Ispadanje i prorjeđivanje kose tužan je, ali prirodan dio života koji uzrokuju različiti čimbenici.  Različiti čimbenici utječu na ispadanje, rast i obnovu kose, a među najučestalije ubrajamo starost, genetiku, hormone i izmjenu godišnjih doba. Unatoč nabrojanim čimbenicima sami možemo mnogo toga učiniti za zdravlje kose prehranom i optimalnim unosom potrebnih hranjivih tvari i vitamina za kosu.

Hair Vitamins je mješavina aktivnih sastojaka za hranjenje vaše kose. Lijepa i zdrava kosa uvijek se hrani i iznutra, a blještava kosa ujedno je pokazatelj općenitog zdravlja i ljepote. Najbolja alternativa ispadanju kose zasigurno je biotin. Biotin je vitamin iz skupine B-kompleksa s oznakom B7 i najvažnija je mikrohranjiva tvar za zdravlje i ljepotu vaše kose. Kolagen je važan protein koji se, između ostalog, nalazi u kosi kojoj osigurava elastičnost, a njegovu proizvodnju pospješuje vitamin C.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94