Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Formula jačanje mozga

Događa li vam se da često zaboravljate tijekom najstresnijih dana i najnapornijeg učenja? Imate li problema s koncentracijom iako znate da se ispiti bliže? Gubite koncentraciju nekoliko puta tijekom predavanja, iako su teme zanimljive? Da li vam je teško koncentritati se na popodnevnom tečaju stranih jezika?

 

Možda zvuči nemoguće, ali na rad mozga uvelike utječe prehrana. Već su nam bake govorile da 10 oraha dnevno poboljšava rad mozga. Uravnotežena prehrana bogata svim važnim hranjivim sastojcima ključ je boljeg pamćenja informacija i veće produktivnosti. Stoga je važno voditi brigu o zdravoj prehrani, posebno u vrijeme povećanog mentalnog napora, kao što su ispitni rokovi.

U prirodi nalazimo i određene biljke za koje se pokazalo da su posebno korisne za funkcioniranje moždanih funkcija. Za najkorisniji učinak preporučuje se kombinacija bilja. Među biljkama koje nam priroda nudi u tu svrhu su, na primjer, ginko biloba, brahmi i korijen ruže.

Ukomponirali smo sve tri čudotvorne biljke u Brain food supermix koji će vam pomoći da prođete kroz teška ispitna razdoblja.

Provjeri kako djeluju:

 

Brahmi djeluje kao pojačivač memorije i poboljšava koncentraciju. U ayurvedskoj medicini stoljećima se koristi za ubrzavanje učenja, poboljšanje koncentracije i pamćenja. Poboljšava kognitivne funkcije i protok krvi u mozgu i tako utječe na probleme povezane sa smanjenim protokom krvi (pamćenje i koncentracija). Brahmi je snažan antioksidans koji nas štiti od slobodnih radikala koji mogu prouzročiti oštećenje stanica u mozgu.

 

Ružin korijen je adaptogena biljka koja štiti tijelo od stresa, ima izvanredan učinak na pamćenje, učenje i radne performanse. Poboljšava kognitivne funkcije i stoga je vrlo popularan među studentima.

 

Ginkgo biloba poboljšava kognitivne funkcije koje s godinama postaju sve slabije. Tijekom godina to može dovesti do slabije koncentracije i pamćenja, češće zbunjenosti, zaborava i smanjene pažnje. Ginkgo biloba poboljšava cirkulaciju krvi i opskrbu mozga kisikom i glukozom. Poremećaji cirkulacije mozga očituju se ponajprije kao pad pamćenja i intelektualnih sposobnosti.

Upotreba:

5-10 g dnevno (1-2 čajnih žličica) umješaj u omiljeni napitak.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88