Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Mafini – recept

Svježe pečeni muffini u naboranoj papirnatoj posudici božanstveno su primamljivi – čak je i odraslima teško odoljeti im, a kamo li djeci! Pa zašto ne biste sami pripremili ove ukusne muffine? Brzo i jednostavno se pripremaju, a većina sastojaka za njih može se naći u gotovo svakoj kuhinji.

Evo nekoliko savjeta kako će vam muffini savršeno uspjeti:

  • Uvijek zagrijte pećnicu i ne otvarajte je tijekom pečenja muffina.
  • Pažljivo izvažite sve sastojke.
  • Ne povećavajte preporučenu količinu praška za pecivo. Ako ga stavimo previše, muffini neće rasti, već će opasti i postati ljepljivi.
  • Brzo promiješajte pripremljeno tijesto. Preintenzivnim miješanjem muffini postaju tvrdi. Sastojci moraju biti ravnomjerno pomiješani.
  • Ulijte tijesto u kalupe i ispecite odmah nakon miješanja jer prašak za pecivo počinje djelovati čim dodate tekućinu.
  • Ne bismo ih trebali peći predugo jer se mogu isušiti.
  • Najbolje ih je poslužiti svježe pečene ili ohlađene dan kasnije.
  • Mafini se također mogu zamrznuti. Odmrzavajte ih 2-3 sata na sobnoj temperaturi ili ih stavite u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva na 15-20 minuta.

Mogli biste napisati čitav popis recepata s različitim okusima muffina. Ovi jednostavni kolačići, desert su koji se može kombinirati s našim omiljenim sastojcima. Ovaj put, recept u nastavku iznenadit će vas svojim svježim okusom, vrlo jednostavnom pripremom i mekom teksturom. U muffinima se kriju ukusne goji bobice za još bolji okus.

 

Muffini od goji bobica savršeni su desert poslije ručka, odlični za uživanje u doručku ili kao zdrava večera.. Za pripremu će vam trebati samo 30 minuta, a možete ih poslužiti tople ili hladne. Na kraju ih možete preliti sirupom od agave ili dodati maslac od kikirikija s okusom banane.

 

 

Muffina nikad dosta! Slažete se?

Sastojci za muffine

Postupak za pripremu muffina

  1. Goji bobice istresti u šalicu, preliti vrućom vodom, ostaviti 1 sat da upiju tekućinu. Podmažite pleh kokosovim uljem ili stavite papirnate čašice u kalupe za muffine.
  2. Zagrijte pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva. U veliku zdjelu stavite bademovo brašno, prašak za pecivo, cimet i himalajsku sol. Dodajte i šećer.
  3. U drugoj posudi lagano umutite jaja. Dodajte biljno mlijeko, bananu i otopljeno kokosovo ulje. U sredini suhih sastojaka napravite rupu i u nju ulijte smjesu tekućih sastojaka. Na kraju dodajte Goji bobice. Sve promiješajte brzo i ne preintenzivno.
  4. Žlicom dodajte tijesto u udubljenja kalupa za pečenje. Stavite u pećnicu i pecite oko 20-30 minuta da se muffini lijepo dignu i dobiju zlatno smeđu boju. Ako pečene mafine pritisnete prstom, muffin se vraća natrag u prvobitni položaj.
  5. Ostavite muffine u posudi za pečenje 5 minuta da se malo ohlade. Poslužite ih tople ili ih izvadite i pričekajte da se potpuno ohlade.

Dobar tek!

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88