Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Pozdravi se s krhkim noktima i ubrzaj spori rast kose

Jesi li primijetila da su tvoji nokti manje čvrsti i da se brže lome?

Krhki nokti jedan su od najčešćih problema s kojim se suočavaju uglavnom žene. Krhki, rascvjetali, lomljivi i oštećeni nokti upućuju na to da tijelu nedostaje hranjivih tvari, vitamina i minerala, a stanje mogu pogoršati i vrijeme, prevelika izloženost vlazi, stres i oslabljen imunitet. Sama se najviše možeš pobrinuti za zdrav i njegovan izgled noktiju. Budući da se problemi s noktima najčešće pojavljuju zbog nedostatka određenih hranjivih tvari u tijelu, najbolje je odmah početi s pravilnom prehranom i zdravim životom uz što manje stresa.

 

Za što učinkovitije i brže rezultate tu je: Nail Vitamins.

Revolucionarni napitak Nail Vitamins koji svojim aktivnim sastojcima hrani nokte, kožu i ostala tkiva te čini tvoje nokte prirodno lijepima i čvrstima. Napitak Nail Vitamins prirodno jača i hrani nokte, sprečava lomljenje noktiju, ne sadrži šećer, na 5 g sadrži 100 mg vitamina C (125 % NRV), uspješno pospješuje rast zdravih noktiju te pruža dugotrajnu i cjelovitu prirodnu zaštitu noktima.

Kako i zašto djeluje?

Napitak sadrži kolagen koji je najzastupljenija bjelančevina u tijelu. Glavni je dio noktiju, kože, kose, kostiju i vezivnog tkiva. Nakon 20-te godine počinje opadati količina kolagena koji prirodno nastaje u tijelu, a njegov se nedostatak očituje u lomljivim noktima, suhoj kosi koja ispada, borama i bolovima u zglobovima. Također sadrži MSM koji je najbolji izvor organskog sumpora koji je važan za proizvodnju aminokiselina u našem tijelu. Aminokiseline proizvode bjelančevine, među koje ubrajamo i kolagen. Bjelančevine sintetizirane od aminokiselina igraju važnu ulogu u rastu noktiju i kose. U napitku se nalazi i ekstrakt koprive koji sadrži minerale i tvari koje jačaju nokte, kosu i kosti. Također je prisutan selen koji pomaže u očuvanju zdravlja noktiju i vitamin C koji potiče normalnu proizvodnju kolagena i djeluje kao antioksidans, čime štiti naše stanice od oksidacijskih oštećenja.  

Preporučena dnevna količina je 5 g (1 mjerica). Umiješaj je u čašu vode i popij.  

Osim krhkih noktiju, primjećuješ li da ti često ispada kosa i imaš li istodobno osjećaj da ti kosa iznimno sporo raste u posljednjih nekoliko mjeseci?

Slično kao i kod noktiju, nedostatak određenih hranjivih tvari u tijelu također može uzrokovati razne probleme. Ako se pogorša stanje tvoje kose bez nekog posebnog razloga, trebala bi joj posvetiti malo više pozornosti. Kosa koja postaje krhkija i lomljivija vrlo sporo raste i može upućivati na nedostatak vitamina i bjelančevina u tijelu. Do tog nedostatka dolazi zbog nepravilne prehrane, a uzrok može biti i neki oblik hormonske neravnoteže koji je često uzrokovan stresom. Stoga da ponovimo – najprije kreni od prehrane i zdravog načina života.

Za ostvarenje boljih rezultata istodobno ti nudimo napitak Hair vitamins s biotinom koji kosu čini čvršćom, gušćom i sjajnijom. Moglo bi se reći da je biotin najbolja alternativa ispadanju kose. Biotin je vitamin iz skupine B-kompleksa s oznakom B7 i najvažnija je mikrohranjiva tvar za zdravlje i ljepotu tvoje kose.

Postoje dokazi koji upućuju na to da povećan unos biotina može pospješiti rast kose. Primjerice, u jednoj studiji iz 2015. g. istraživači su uočili da je ženama koje su redovito uzimale dodatak biotina brže rasla kosa u odnosu prema kontrolnoj skupini. Osim biotina napitak sadrži i kolagen, važan protein koji se, između ostalog, nalazi u kosi kojoj osigurava elastičnost, a njegovu proizvodnju pospješuje vitamin C koji je također prisutan u napitku i kao snažan antioksidans štiti kosu od slobodnih radikala koji mogu usporiti rast kose i uzrokovati njezino starenje.

Komu je na kraju namijenjen proizvod Hair vitamins?

  • Svima sa slabom kosom 
  • Svima kojima pretjerano ispada kosa 
  • Svima koji žele ubrzati rast kose.

Kako se upotrebljava?

Preporučena dnevna količina je 5 g (1 mjerica). Umiješaj je u čašu vode i popij odmah nakon otapanja praha. S 5 g praha konzumiraš 1.250 µg (2.500 % NRV) biotina i 100 mg (125 % NRV) vitamina C. 

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94