Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Tonik za živce i optimalnu funkcija mozga

Brahmi se široko koristi u ayurvedskoj medicini i na glasu je kao učinkovita i moćna biljka koja je korisna za pamćenje i za borbu protiv stresa. Brahmi djeluje kao adaptogen, što znači da pomaže tijelu da se lakše prilagodi novim i stresnim situacijama.

U sljedećih 7 činjenica otkrit ćemo vam snagu i svestranost ove terapijske biljke.

Podržava mozak

Kako ljudi stare, normalno je da se i mozak usporava. Aktivni sastojci Brahmija pomažu poboljšati sposobnost mozga. Neka su istraživanja pokazala da spojevi u Brahmiju imaju pozitivan učinak na moždane stanice koje potiču regeneraciju moždanog tkiva. U jednoj studiji pokazalo se da Brahmi ima terapeutske učinke protiv brzih degeneracija povezanih s Alzheimerovom bolešću. Nadamo se da će studije nastaviti istraživati ​​potencijalne koristi za zdravlje mozga.

Pospješuje regeneraciju jetre

Mozak nije jedini organ koji ima koristi od spojeva Brahmija. Jetra je glavni organ za detoksikaciju tijela, a studije pokazuju da Brahmi djeluje učinkovito na obnavljanje jetre u slučaju lošeg funkcioniranja. Uz svakodnevni unos toksina u našu okolinu i hranu, nije ni čudo što mnogi traže sigurne i prirodne sastojke koji podržavaju pravilan rad jetre.

Zaštita od neonatalne hipoglikemije

Što se tiče novorođenčadi, nizak šećer u krvi (hipoglikemija) može uzrokovati ozbiljna i neposredna oštećenja mozga, uključujući buduća motorička i kognitivna oštećenja. Studije su pokazale da visokoaktivni spojevi u biljci Brahmi imaju pozitivne učinke u zaštiti neurona u slučaju hipoglikemijske novorođenčadi. Stoga mnogi istraživači vjeruju da ekstrakti Brahmi mogu učinkovito zaštititi novorođenče od oštećenja mozga.

Pozitivni učinci na smanjenje rizika od ovisnosti o opijatima

Liječnici propisuju (ponekad čak i prečesto) opijate poput morfija i oksikodona za ublažavanje boli. Iako su ti lijekovi učinkoviti, njihovi visoko ovisni učinci veliki su minus. 77 posto pacijenata s kroničnom boli također pati od depresije i time se suočava s dodatnim rizikom od ovisnosti. Istraživanja su otkrila da Brahmi pojačava pozitivne učinke morfija, istodobno smanjujući osjećaj vrtoglavice, smanjujući tako rizik od ovisnosti.

Protiv crvenila i oteklina

Svaka bolest ili iritacija mogu uzrokovati crvenilo ili otekline u tijelu. Brahmi je koristan u borbi protiv toga, jer su istraživanja pokazala njegovu učinkovitost u upravljanju sistemskim crvenilom u mozgu, koje je dio autoimunog odgovora. Podaci koji se pojavljuju nude nadu u nove terapije u liječenju kronične nelagode i eritema.

Pospješuje normalnu funkciju krvnog tlaka

Dokazano je da Brahmi povećava potrošnju dušikovog dioksida u tijelu i potiče rad mišića, što su dva pozitivna svojstva u regulaciji krvnog tlaka. Korištenje ove biljke dragocjen je pristup onima koji žele uravnotežiti krvni tlak na prirodan način.

Moćan antioksidans

Antioksidansi … nikad ih ne možemo imati previše. Mnogi su već procijenili razne biljke, voće i hranu na njihov antioksidativni potencijal, a nalazi sugeriraju da je Brahmi definitivno jedan od njih. Pruža zaštitu od oksidativnog oštećenja, vrste oštećenja stanica uzrokovanih slobodnim radikalima. Brahmi također potiče antioksidativno djelovanje u drugim organima, poput bubrega.

Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-80%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  11,88