Veganska Pavlova torta
    
Odlučili smo vam predstavit tim Nature’s Finest u sljedećih nekoliko epizoda. Tko stvara Instagram i Facebook sadržaj, tko stoji iza blogova i recepata?
     
      
       U kuhinji s Monikom,ovog puta pridružila nam se i
       
        Manja Margon
       
       , koja također sudjeluje u stvaranju ovog kuharskog showa. Zajedno s Monikom pripremit će izvrsnu, vrlo posebnu vegasku slasticu – Pavlovu tortu.
      
     
    
     
      Sastojci
     
    
- 
      200 ml vode od
slanutka
 - ½ žličice kamenca u prahu
 - 
      200g
eritritola
 - 400g kokosovog vrhanja
 - Svježe voće (po vašem izboru)
 - Bademi
 
     
      Upute za pripremu
     
    
- Za pripremu ukusnih i svježih veganskih pavlove torte treba nam prethodno ohlađena voda od slanutka (ne smije se soliti). U tekućinu dodajte vrh žličice vinskog kamena u prahu.
 - Zatim vodu od slanutka tučemo ručnom miješalicom, negdje oko 5-10 minuta.
 - U masu koja je prethodno bila samljevena dodajte eritritol (šećer u kristalima se ne preporučuje) i miješajte još 5 minuta. Na kraju, ako je potrebno, dodajte žličicu ili dvije vinskog octa i dobro promiješajte.
 - Žlicom stavite pripremljenu masu na papir za pečenje i stvorite krug, koji bi sa strane trebao biti malo viši nego u sredini.
 - Našu pripremljenu tortu stavite u zagrijanu pećnicu na 120 stupnjeva i pecite oko dva sata dok se vrh lijepo ne stvrdne. Zatim pustite da se kolač dobro ohladi – oko 4 sata. Najbolje je tortu pripremiti dan prije da se lijepo ohladi.
 - U tortu dodajte tučeno kokosovo vrhnje i ukrasite bilo kojim voćem. Mi smo izabrali smo nekoliko jagoda, malina i borovnica.Za kraj, tortu smo posuli zdrobljenim bademima.
 
     
      Dobar tek!
     
    




Eritritol Bio
Prirodni zaslađivač bez kalorija
- Ekološki uzgoj
 - Energetska vrijednost 0 kcal/g
 - Nizak glikemijski indeks
 - 70% slatkoće stolnog šećera
 - Pogodno za dijabetičare
 - Pogodno za vegetarijance i vegane
 
and save 0,00€
100% safe purchase with a no-questions-asked return policy.