Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava unutar 1-2 radna dana

Promo icon

Besplatna dostava iznad 40€!

Promo icon

Jamstvo povrata novca unutar 14 dana

Promo icon

Dokazana kvaliteta

Što vam govori tijelo kada osjećate umor?

Čak i nakon punih 7-8 sati sna, ustajanje iz kreveta čini se nemogućim. Kapci su i dalje teški dok pokušavate ustati iz kreveta i krenuti na posao.

 

Gotovo je nemoguće biti produktivan ako je tijelo umorno. Ali zašto nam se to događa unatoč tome što smo spavali punih 8 sati? Više sna nije uvijek najbolje rješenje!

Odgovor može ležati u onome što se događa u našem tijelu. Ako redovito osjećate umor i bezvoljnost, to može biti znak da s vašim tijelom nešto nije u redu.

Detox preopterećenje

Od hrane koju jedemo, vode koju pijemo, zraka kojeg udišemo i nusproizvoda svega toga, naše se tijelo bori da se očisti od „stranih tvari“ koje uopće ne bi trebale biti u tijelu. Međutim, mnogi od tih otrova zarobljeni su u limfnim čvorovima, crijevima, krvi i drugim dijelovima tijela. Svakodnevnom detoksikacijom možemo ih se lako riješiti i povratiti energiju.
O detoksikaciji i “detox-u” tijela na prirodan način možete saznati ovdje. OVDJE!

Mješavina Liver Cleanse i Detox sadrže pažljivo odabrane biljke koje pomažu u regulaciji probave, pomažu podignuti raspoloženje, smanjuju volumen oko trbuha i poboljšavaju imunološki sustav. Ovo je najbolja kombinacija za uklanjanje problema s jetrom.

Prehrana bez hranjive vrijednosti

Ono odaberemo unositi u svoje tijelo može ga polako poboljšati ili brzo uništiti. Ako ne unosimo dovoljno hranjivih sastojaka da nahranimo nas i naše organe, može doći do nedostatka vitamina što može usporiti naše tijelo. Tada se tijelo mora više potruditi da bi se održalo čime troši više energije, to svakako kod nas izaziva umor. Ovo je prije svega odnosi na one koji žive “atletski život”. U tijelo unesite sve važne makronutrijente i uzmite više energije za taj dan.

 

Good Morning Super Drink nudi idealnu potporu tijelu za zdrav i aktivan način života. Pruža cjelodnevnu potporu i tijelo ispunjava energijom. Formula ugodnog okusa naranče sadrži 7 pažljivo odabranih namirnica iz superhrane: protein konoplje, alga spirulina, alga chlorella, acai bobice, ječmena trava, maca i lucumo.

Premalo ili previše aktivirna štitnjača

Štitnjača je odgovorna za mnoge važne endokrine funkcije i metabolizam tijela. Obično zbog nedostatka joda ili selena postaje premalo ili previše aktivana. Kao rezultat, štitnjača postaje neuravnotežena, uzrokujući umor, razdražljivost i moždanu maglu. Jesti provjereni dodatak prehrani doprinosi zdravlju štitnjače. Možete pronaći duži zapis o štitnjači, neispravnosti i prirodnom liječenju OVDJE!

 

Thyroid support je napitak s okusom limuna koji podržava i regulira rad štitnjače. Jod i selen su minerali koji pridonose normalnom funkcioniranju štitnjače. L-tirozin je aminokiselina važna za izgradnju hormona štitnjače. Ashwagandha je adaptogena biljka koja nas štititi od stresa i tako snižava razinu hormona kortizola u krvi. Kontrola Costisola vrlo je važan čimbenik u pravilnom funkcioniranju štitnjače.

Nizak magnezij

Magnezij ima mnogo uloga u našem tijelu, poput normalnog metabolizma energije, normalne funkcije živčanog sustava i normalnog metabolizma bjelančevina. Kada tijelu nedostaje magnezija, prvi simptomi su grčevi u mišićima, ukočenost mišića, osjećaj slabosti i umora. Iako simptomi ne postoje uvijek, važno je održavati zdravu razinu magnezija kako biste izbjegli ozbiljnije probleme. Važno je održavati prehranu s dovoljno magnezija putem hrane ili dodataka prehrani.

Niska razina vitamina B

Vitamin B je vrlo važan za optimalno funkcioniranje živčanog sustava. Kada tijelu nedostaje vitamina B12, teško je proizvesti više crvenih krvnih zrnaca, a kisik se zato slabije prenosi cijelim tijelom. Kao rezultat toga, možemo se osjećati umornije, iscrpljenije, pa čak i osjetiti gubitak pamćenja. Za ljude koji ne jedu meso, provjerena formula najbolji je način unosa vitamina B.

Sve o B kompleksu za podizanje energije i poboljšanje raspoloženja pročitajte OVJDE!

Više spavanja nije uvijek pravi odgovor na vaš umor. Ponekad se radi o potrebi da tijelo opskrbe hranjivim sastojcima koji su mu potrebni na dnevnoj razini.
Delivery
Samo još 40€ do BESPLATNE DOSTAVE
Proizvodi u košarici

Nema proizvoda u košarici.

Posebna ponuda samo ovdje!

Dodajte u narudžbu i uštedite!

-72%
FatBurn Tea*

Doprinosi metabolizmu masti, otklanjanju viška tjelesne težine i prirodnom suzbijanju osjećaja gladi

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

2-u-1 formula za detoksikaciju koja pomaže očistiti tijelo i poboljšati eliminaciju toksina

26,90  9,95 
-90%
DETOX TEA paket

Savršena kombinacija dva čaja

59,39  5,94